2014 Aralık Anneleri

ya bide çok alakasız olcak ama.bugun malum doğum günüm.eşim yanlıilkşa öğrendi ve unuttum cidden dedi kutladj hemen.akşam eve erken geldi.çok açım yemek yiyip çıkcam dedi ama bana güzel davrandı mutluydu tabi işten dolayı, bi sıkıntı vardı o çözülmüş:) neyse çıktı ve 7de biz arkadaşımla geliyoruz diye.neyse ben ne içersiniz diyorum eşime.o da pasta istiyorum ben dedi.bende tamam hemen içerde yapar getieirim dedim.ve sonrada arkadaşına bugun ayşenin dgumgünüymüş unuttum valla falan dedi.arkadaşıda hadi ya gidip pasta alalım ozaman falan diyo.ya dalga geçicek tiplerde değiller ama anlamadım.şuan hala gtmediği için soramadımda.ay bu ne ya.kutlamaması umrumda değildide, arkadaşıyla gelip içerde ertugrul izlemeleri ve halaaa yani sinir olmaya başladım.gerçi arkadaşın dizi umrunda değil bizimki izliyo hipnoz olmuş gibi :KK34:

Canım şu küçük renk renk havuz topları var ya plastik eşim onlarla al-ver oynatmaya çalışıyor. Bende emeklerken yakalamaca oynuyorum. Yakalarım seni dedikçe gülerek kaçıyor benden :) senin var mı değişik oynadığın oyunlar
benimki de ona çok gülüyo hemen koltugun kenarında hazır ve nazır kaçmaya başlıyo, bide ben saklancam sonra böö yapçam, korkmak da hoşuna gidiyo:) başka oyun yok gibi, müzkle dans ediyoruz o da çok yoruyo. beni.arabayla düt düt yapıp oynayınca o da yapıyo.sanırım ben tek başına oyalanıcagı bişey arıyoruö ama yok gibi.daha erken bunun için kabul etmem lazım :))))

benimki de ona çok gülüyo hemen koltugun kenarında hazır ve nazır kaçmaya başlıyo, bide ben saklancam sonra böö yapçam, korkmak da hoşuna gidiyo:) başka oyun yok gibi, müzkle dans ediyoruz o da çok yoruyo. beni.arabayla düt düt yapıp oynayınca o da yapıyo.sanırım ben tek başına oyalanıcagı bişey arıyoruö ama yok gibi.daha erken bunun için kabul etmem lazım :))))
Maalesef canım tek başlarına oyalanmaları şu an imkansız sanırım :KK43: birde benim oğlum elinden birşey alınca deliriyor kızlar ya sizinkilerde öyle mi

Senin çocukların arasında ne kadar var canım

3 erkek kafayı sıyırtırlar artık bana :KK70: bize 3.çocuk yolu göründü bu gidişle :)

Sağol canım Allah raxı olsun. Tabii şu an daha 2.çocuk nasıl bi duygudur bilemiyorum ama cinsiyetini öğrenince ne üzüldüm ne sevindim. Belki beni çok yoracaklar ama şimdi oğluma bakınca 3ümüz çok güzel oyunlar oynarız diye geçiriyorum içimden 2si birlikte okula gider birbirlerine destek olurlar diyorum. Bende onu da bu kadar sever miyim hevesle herşeyini yapar mıyım diye merak ediyorum :)
Anayız biz ana 2 yede yaparız 3 de :KK70: başlarda zorlanırsın ama ilerde sen rahat edersin dikkat ette 3. Kazayla gelmesin :KK70:

ya bide çok alakasız olcak ama.bugun malum doğum günüm.eşim yanlıilkşa öğrendi ve unuttum cidden dedi kutladj hemen.akşam eve erken geldi.çok açım yemek yiyip çıkcam dedi ama bana güzel davrandı mutluydu tabi işten dolayı, bi sıkıntı vardı o çözülmüş:) neyse çıktı ve 7de biz arkadaşımla geliyoruz diye.neyse ben ne içersiniz diyorum eşime.o da pasta istiyorum ben dedi.bende tamam hemen içerde yapar getieirim dedim.ve sonrada arkadaşına bugun ayşenin dgumgünüymüş unuttum valla falan dedi.arkadaşıda hadi ya gidip pasta alalım ozaman falan diyo.ya dalga geçicek tiplerde değiller ama anlamadım.şuan hala gtmediği için soramadımda.ay bu ne ya.kutlamaması umrumda değildide, arkadaşıyla gelip içerde ertugrul izlemeleri ve halaaa yani sinir olmaya başladım.gerçi arkadaşın dizi umrunda değil bizimki izliyo hipnoz olmuş gibi :KK34:
Çok tuhaf bir diyalog olmuş gerçekten dalga mı gerçek mi bende anlayamadım. Ben ilk başta sanki altından bir sürpriz çıkacak diye düşünmüştüm ama yanıldım sanırım :KK43:

Benim kızımda ce e ye çok gülüyorum kapının arkasına saklanıyorum çıkıyorum bide kaçıcam diye babasına nasıl sarılıyor gülerek bizde al ver oynuyoruz bizimki alıyor vermiyor :KK70:

Maalesef canım tek başlarına oyalanmaları şu an imkansız sanırım :KK43: birde benim oğlum elinden birşey alınca deliriyor kızlar ya sizinkilerde öyle mi
benimkinde de olmaya başladı öyle bi huy.bugün zeytin kasesini almak istedi, vermedim numaradan agladı resmen.ay çok fena bişi oldu he.napıcam bilmiyorum.kızlar bide mesela babamda dedi, ağladı diye verme alışır diyo evet alışır ama daha küçük kıyamıyorum ki.napıcaz bu konuda ne yapıyosunuz

Benim kızımda ce e ye çok gülüyorum kapının arkasına saklanıyorum çıkıyorum bide kaçıcam diye babasına nasıl sarılıyor gülerek bizde al ver oynuyoruz bizimki alıyor vermiyor :KK70:
hahaa benimkide alıyo vermiyo topu:) daha o kapasitede değil.gerçi benimki alkışı da yeni yaptı sayılır :) bu arada eşimle şimdi konuştum, o da ben kardeşimi köye bırakmaya gidiyorum diye yanıma geldiğinde oldu. söyledim dalga mı geçiyonuz diye, sanki benim kuruntummuş gibi gayet güzel yok aşkım falan diyo, T ththt valla bende öyle deyince pasta falan aldı sandım.hey allahım akşam akşam sinir oldum.adam eve giremedi bi, girsede yalnız girmedi resmen ya.ay ben çok bozuldum:))

Amaaaan zaten diyorum bu sefer 3 tane korunma yöntemi kullanıcam diye :KK70:
:KK48: olcak oldumu 3ü 5i dinlemiyo bu bıcırıklar..olmadımı da olmuyo ama. benim kuzen artık tüp bebeği denicek heralde, olmadı aşı falan.bizim bıcırık mesela çok zamansız olmuştu,ama düşününce iyki olmuş diyo insan:KK68:

M minigim34 canım eşime çok güveniyordum onunda bir hatası yok nasıl oldu gerçekten hala anlayamadık. Eşim bu bebek bir mucize diyor gerçekten öyle..
A aysenur1298 benimki de alıyor vermiyor :KK70:
Ağladığı zamanda vermeyeceksin canım kıyamazsın ama maalesef sonunu düşün önüne geçemeyiz. Annem çiçekleri çok sever saksıda bir çiçeği var oğlum sürekli gidip onun toprağını dağıtıyordu birkaç kere yapma oğlum cıs mıs dedi annem. Ağladı zırladı. Sonraki birkaç seferde annem bakıyorsa çiçeğe gitmiyordu annem bakmıyorsa gidiyordu. Şimdi hiç yanına bile yaklaşmıyor çiçeğin. Bence eğitim şimdiden başlıyor evet çok meraklılar herşeye dokunmak dağıtmak istiyorlar ama onlara zarar verebilecek yada onların işine yaramayacak şeylere çok taklaştırmamalıyız diye düşünüyorum.
Eşin konusunda da beni yanlış anlama ama güzel bir tribi haketmiş ben olsam bende bozulurdum

Söylemeyi unuttum benim ki kağıt havlu düşmanı ya parça pinçik ediyor bir ruloyu resmen ağzına alıyor sonra tükürüyor :KK70:
Seninki tükürüyomuş bizimki bulduğunu yutuyo çok feci yere bırakamıyorum kıl saç toz hoop hemen ağıza bide mutlu oluyo sıpa :)

Bizimki al ver yağıyo bide o toplara baş parmaklaruyla baatırınca pıt pıt ses çıkıyo bayılıyo ona:)
Sonra o toplarla ağzına sağ sol yaparal ooo oo o ses çıkarıyo bide iç içe kutular var kule olan onların 2 3 ünü flan içe içe koyup sallıyo aonrada çığlık atıp kendini alkışlıyo :))
Topu atmayı öğretmeye çalışıyorum ama sanırım fırlatmayı öğrenmemesi daha hayırlı bizim için.

Bideee kitap okuyomusunuz ufaklıklara biz az az başladık yatmadan önce ama bilemiyorum faydalı oluyomu çünkü sayfaları çevirmek istiyo izin veremiyorum okurken inş. yanlış bişi yapmıyorumdur.

Söylemeyi unuttum benim ki kağıt havlu düşmanı ya parça pinçik ediyor bir ruloyu resmen ağzına alıyor sonra tükürüyor :KK70:
ayy bizimkide öylee:KK48: şu yapma etme deme konusunda şimdiden başlamak lazım ağlamasına kanmadan.aslında numara sırf yememem lazım da işte.ayy bu arada bizimki 9gibi uyudu ama şuana kadar 5 kez agladı uyandı.misafir olunca sayabildim:)eşime gelince kendisi güzel konuştu ama sonunda tribe gircegimi anşadı heralde, o bi atarla çıktı evden.saolsun fırsat vermedi:cry:

Seninki tükürüyomuş bizimki bulduğunu yutuyo çok feci yere bırakamıyorum kıl saç toz hoop hemen ağıza bide mutlu oluyo sıpa :)

Bizimki al ver yağıyo bide o toplara baş parmaklaruyla baatırınca pıt pıt ses çıkıyo bayılıyo ona:)
Sonra o toplarla ağzına sağ sol yaparal ooo oo o ses çıkarıyo bide iç içe kutular var kule olan onların 2 3 ünü flan içe içe koyup sallıyo aonrada çığlık atıp kendini alkışlıyo :))
Topu atmayı öğretmeye çalışıyorum ama sanırım fırlatmayı öğrenmemesi daha hayırlı bizim için.

Bideee kitap okuyomusunuz ufaklıklara biz az az başladık yatmadan önce ama bilemiyorum faydalı oluyomu çünkü sayfaları çevirmek istiyo izin veremiyorum okurken inş. yanlış bişi yapmıyorumdur.
senin ufaklık kendi oynuyo bildigin maşallah yaaa.kitap okumanız süper,bende başlamak istiyorum ama dediğin gibi illaki ellemek isticek, eglenelim derken ağlamasından korkuyorum oyüzden kumaş kitap almak istiyorum yada yapmak.ama fisher pricein harika şeyleri var.

ayy bizimkide öylee:KK48: şu yapma etme deme konusunda şimdiden başlamak lazım ağlamasına kanmadan.aslında numara sırf yememem lazım da işte.ayy bu arada bizimki 9gibi uyudu ama şuana kadar 5 kez agladı uyandı.misafir olunca sayabildim:)eşime gelince kendisi güzel konuştu ama sonunda tribe gircegimi anşadı heralde, o bi atarla çıktı evden.saolsun fırsat vermedi:cry:
Ayy gıcık takma kafana kız boşver sende onunkini unutursun...
Zaten hediye alsalar beğeenmeyiz almasalat almadılar deriz pasta alsa kendi sevdigi gibi alır... kutlamamaları bazen daha hayırlı :p

Ben bi ara her gün bir hikaye okuyordum canım ama 2 aydır falan hiç okumadım çünkü kitabı alıp yırtmak istiyor bende vermeyince ağlıyor. Bıraktım o yüzden biraz daha zamanı var anlaşılan. Benimki de topu ağzına götürüp tuhaf sesler çıkarıyor çok hoşuna gidiyor
Benimki de 10 da uyudu 2 kere uyandı şimdi yine uyumaya çalışıyoruz.. Kanmamak lazım valla karabiber ağlıyor ağlıyor gözünde 1 damla yaş yok pis numaracı :KK70: eşinde zeytinyağı gibi üste çıkmış

senin ufaklık kendi oynuyo bildigin maşallah yaaa.kitap okumanız süper,bende başlamak istiyorum ama dediğin gibi illaki ellemek isticek, eglenelim derken ağlamasından korkuyorum oyüzden kumaş kitap almak istiyorum yada yapmak.ama fisher pricein harika şeyleri var.
Nesin yayınlarının kalın ciltli bebek kitaoları var büyük resimli küçük kitaplar ama masal gibi diil tabi onu dene bence agzına alsada kopcak yutcak yeri yok ve sayfaları kalım olduğu için ainirlenmeden kendi çevirebiliyo sayfaları yani kitap kullanmayı öğreniyo.
Ama ben özellikle bişi okumak istediğim için aldım bitane onuda a101den :) okuyoruz bakalım :p

Nesin yayınlarının kalın ciltli bebek kitaoları var büyük resimli küçük kitaplar ama masal gibi diil tabi onu dene bence agzına alsada kopcak yutcak yeri yok ve sayfaları kalım olduğu için ainirlenmeden kendi çevirebiliyo sayfaları yani kitap kullanmayı öğreniyo.
Ama ben özellikle bişi okumak istediğim için aldım bitane onuda a101den :) okuyoruz bakalım :p
Canım dediğin kitaba baktım ama bulamadım ben netten :KK43:

X