Düşünce sıfır bu adamlarda.. Benimki de akşam salona kaciyo cami arkasına kadar acip uyuyo bu hafta başına kadar klima da açıktı artık usudu mu napti onu kapattı.. Deliriyorum var ya insan bu kadar düşüncesiz olamaz kendinin hasta olmasını da geçtim bizi hiç dusunmuyo birimiz hasta olsak domino taşı gibi hepimiz olucaz bakacak adam yok bize.. önceden kalkar üzerini falan orterdim şimdi kalksam bile örtmuyorum donsun öyle ohh.. Titreye titreye geliyo sabaha karşı odaya:)Biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle. 7 yıldır hiç bir tartışmada bizde hakaret etmemişizdir birbirimizi sesimizi bile çok çok nadir yükseltiriz çünkü kavga çıkacak gibi olduğunda eşim eline hemen tabletini alır asla konuşmaz :) ilk tanıştığımızda asla kabul etmeyeceğim şeylerden biri küfürdür demiştim ondan da hiç duymadım bugüne kadar.. Ama bahsettiğin umursamazlık benim eşimdede var yazını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim. Dinlemediklerinden kaynaklanıyor bence bu durum. Şu 1 haftador diyorum ki canım balkon kapısıyla banyoya kapısına dikkat et kombi çalışıyor artık açık bırakma kapıları diyorum. Şimdi yine açıkmış balkon kapısı. Ölür müsün öldürür müsün işte.
Hahahaha iyi yapmışsın da canım siz nerdesiniz ya klima falan açıyorsunuz biz nerdeyse 2 haftadır ara ara kombiyi çalıştırıyoruz çok soğuk diyeDüşünce sıfır bu adamlarda.. Benimki de akşam salona kaciyo cami arkasına kadar acip uyuyo bu hafta başına kadar klima da açıktı artık usudu mu napti onu kapattı.. Deliriyorum var ya insan bu kadar düşüncesiz olamaz kendinin hasta olmasını da geçtim bizi hiç dusunmuyo birimiz hasta olsak domino taşı gibi hepimiz olucaz bakacak adam yok bize.. önceden kalkar üzerini falan orterdim şimdi kalksam bile örtmuyorum donsun öyle ohh.. Titreye titreye geliyo sabaha karşı odaya:)
Merhaba bende bayadır giremedim bi bakayım napıyor kızlar dedim ama bizim kızlar yine hamile baksana yukarıdaki yazışmalara:) bizim kızda ayın 17'sinde 10.ayını bitirdi senin bebiş nasıl?selam kızlar nasılsınız
ne zamandır giremedim
ne alemdesiniz
bebişler nasıl, neler yapıyorsunuz
Çalışmaya başlayan çok yok ya herkes bıraktı burayı çalışsalar gündüz işte girerler bence vakitleri yok:)Çoğu kişi çalışmaya başladı galiba çok fazla giren olmamış son baktığımdan beri çalışanlara Allah kolaylık versin inşallah bende eve katkım olsun diye bebek ve duğun nişan için kokulu taş ve sabun yapıyorum. Kızlar aklınızda bulunsun çevrenizde isteyen olursa 1TL'den başlıyor fiyatlarım.
Ya sorma son 3 gündür gece uykumuz yok bizimde ama burnu tıkalı o yuzden uyuyamıyor bizimki mevsim dönüşü hemen kaptı şifayı gunduzde aynı yarım saat taş çatlasın toplasan 1 saat uyumuyor çok üzülüyorum birde yürümek isteyip yürüyemeyince iyice sinirleniyor serseribiz de onaylık olduk çok şükür
uyku problemimiz var
gündüz uykusu yarı saati geçmiyor
gece de sürekli uyanıp ağlıyor
buradakilerde de aynı urum var galiba
senin tatlı nasıl :)
sizin yemeklerinize alışmıştır belki ondan yemiyordur
ben de dişten diye düşünüyorumYa sorma son 3 gündür gece uykumuz yok bizimde ama burnu tıkalı o yuzden uyuyamıyor bizimki mevsim dönüşü hemen kaptı şifayı gunduzde aynı yarım saat taş çatlasın toplasan 1 saat uyumuyor çok üzülüyorum birde yürümek isteyip yürüyemeyince iyice sinirleniyor serseri
Diş çıkardı mı sizin bebişler hiç, bizimki 2 aylıktan beri kaşınıyor belli donemler mahvediyor bizi ama hala yokben de dişten diye düşünüyorum
inşallah düzelirler
benim arkadaşımın kızı da öyle, hala dişçıkarmamışDiş çıkardı mı sizin bebişler hiç, bizimki 2 aylıktan beri kaşınıyor belli donemler mahvediyor bizi ama hala yok
1 ayın içinde 4.dişimiz patladı canım bizim durdu durdu birden başladıDiş çıkardı mı sizin bebişler hiç, bizimki 2 aylıktan beri kaşınıyor belli donemler mahvediyor bizi ama hala yok
hamile olduğun için olabilir miBen bugün yine depresyonlardayım yaa offf moralim çok bpzuk kızlar yaa bi sorun da yok ama neden böyleyim bilmiyorum
Oyy ne zor olmuştur hem sana hem bebeğe canım yaa, bakalım bizimki belkide benim gibi 1.5 yaşında çıkarır :)1 ayın içinde 4.dişimiz patladı canım bizim durdu durdu birden başladı