Biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle. 7 yıldır hiç bir tartışmada bizde hakaret etmemişizdir birbirimizi sesimizi bile çok çok nadir yükseltiriz çünkü kavga çıkacak gibi olduğunda eşim eline hemen tabletini alır asla konuşmaz :) ilk tanıştığımızda asla kabul etmeyeceğim şeylerden biri küfürdür demiştim ondan da hiç duymadım bugüne kadar.. Ama bahsettiğin umursamazlık benim eşimdede var yazını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim. Dinlemediklerinden kaynaklanıyor bence bu durum. Şu 1 haftador diyorum ki canım balkon kapısıyla banyoya kapısına dikkat et kombi çalışıyor artık açık bırakma kapıları diyorum. Şimdi yine açıkmış balkon kapısı. Ölür müsün öldürür müsün işte.Haha iyiymişya. Bızım evde asla bırbırıne hakaret etmek yoktur. Nebılım salak vs falan. Ben arada arkasından sesizce mal dıyorum ve o bunu hiç bilmıyo duymadı. Duysa cok kırılır ama napim bazen bişeyı bınkere anlatıyorum jeton cok gec düşüyo. En sinir oldugum şeydır bişeyı defalarca anlatıpta karşımdakinin bön bön suratıma bakması. Mesela mu menenjit aşısını bır yasından önce vurulursa ıkı doz olcak birazda pahalı tabıkı. Bır yaşında olursa tek olucak. Bunu eşime telde iki kere anlattım cvp olarak eve gelınce anlatrsın oldu:))