2014 Aralık Anneleri

Haha iyiymişya. Bızım evde asla bırbırıne hakaret etmek yoktur. Nebılım salak vs falan. Ben arada arkasından sesizce mal dıyorum ve o bunu hiç bilmıyo duymadı. Duysa cok kırılır ama napim bazen bişeyı bınkere anlatıyorum jeton cok gec düşüyo. En sinir oldugum şeydır bişeyı defalarca anlatıpta karşımdakinin bön bön suratıma bakması. Mesela mu menenjit aşısını bır yasından önce vurulursa ıkı doz olcak birazda pahalı tabıkı. Bır yaşında olursa tek olucak. Bunu eşime telde iki kere anlattım cvp olarak eve gelınce anlatrsın oldu:))
Biz 7 yıldır birlikteyiz eşimle. 7 yıldır hiç bir tartışmada bizde hakaret etmemişizdir birbirimizi sesimizi bile çok çok nadir yükseltiriz çünkü kavga çıkacak gibi olduğunda eşim eline hemen tabletini alır asla konuşmaz :) ilk tanıştığımızda asla kabul etmeyeceğim şeylerden biri küfürdür demiştim ondan da hiç duymadım bugüne kadar.. Ama bahsettiğin umursamazlık benim eşimdede var yazını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim. Dinlemediklerinden kaynaklanıyor bence bu durum. Şu 1 haftador diyorum ki canım balkon kapısıyla banyoya kapısına dikkat et kombi çalışıyor artık açık bırakma kapıları diyorum. Şimdi yine açıkmış balkon kapısı. Ölür müsün öldürür müsün işte.

Banada menenjıt aşısıyla ilgılı dr allah korusun iki ay içinde olmıcanı nerden bılıyosunda bır yaşında yaptrcaksn dedı. Benmde kafamı karıştrdı. Dıyorum zaten kış geldı sayılır. cok dışarıda cıkmıcak bır yaşınımı beklesem bende
Canım biz risk altında sayılırız bize bile bişey olmaz yaşını bekleyin dedi. Allah korusun ama memnunum doktorumdan bekleyeceğim sanırım ben yaşını

Kızlar kafayı yiyeceğim susturamıyorum kaç saattir ya ne uyutabiliyorum ne de ağlaması geçiyor :KK43:

Sizin uyku durumu nasıl T ththt biz çok berbatız ya hamak beşikler varya tavana asılan komşudan ondan aldım bide onu deneyecem bıktım ayakta sallamaktan

Aynı anda mesaj yazmışız canım kafayı yiyeceğim ya susmuyor çocuk susmuyor uyumuyor kucakta durmuyor
Aynı benimkide öyle otururken kucak istyo kucaktayken oraya buraya uzanıyo 1 saattır ayağımda sallıyorm uyumadı çıldırıyorm

Aynı benimkide öyle otururken kucak istyo kucaktayken oraya buraya uzanıyo 1 saattır ayağımda sallıyorm uyumadı çıldırıyorm
Sonunda ağladım valla babası geldi aldı. Eşiminde erken yatması gerekiyordu yatamadı. Şu an sallıyorum ninni açtım ama hiç uyumaya niyeti yok. Aç desem aç da değil diye düşünüyorum. Az önce mama yaptım yarısını yedi. Emzirmeye çalışırken de karnımın üstüne çıkıyor sonra kasıklarım ağrıyor :KK43:

Sonunda ağladım valla babası geldi aldı. Eşiminde erken yatması gerekiyordu yatamadı. Şu an sallıyorum ninni açtım ama hiç uyumaya niyeti yok. Aç desem aç da değil diye düşünüyorum. Az önce mama yaptım yarısını yedi. Emzirmeye çalışırken de karnımın üstüne çıkıyor sonra kasıklarım ağrıyor :KK43:
Benimki uyudu 15 dk oldu 3 kere uyandı ve ağladı düşün durumu benimde aynı sinirden çatlıyorm bi biz böyle zor büyğtğyorz valla

Benimki uyudu 15 dk oldu 3 kere uyandı ve ağladı düşün durumu benimde aynı sinirden çatlıyorm bi biz böyle zor büyğtğyorz valla
Ya nehir uyumasın sorun değil ama valla sesimizi herkes duyuyordur ve kesin çocuğa birşey yaptığımızı zannediyorlardır :KK43: hala ayağımda uyudu gibi bişey ninni bitrne kadar sallayacağım. Dün gece zaten ateş yüzünden doğru düzgün geçmedi allahtan gündüz uyudum biraz uykum yok şu an

Ahahah bence denemeye değer :KK70:

Eklentiler

• FB_IMG_1445727895149.jpg
    FB_IMG_1445727895149.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 30
Huyunu biliyor demek ki o da güzel :)

Burası da olmasa beni yakında tımarhaneye kapatırlar :KK43:
Benimde ne sinirimi bozar ben soylenirim o susar uzamasın diye ben sinir olurum ben orda boşunamı soyleniyorum sende azıcık soylen demi daha çok sinirliyorum o zaman bide demiyor mu şimdi bana daha çok kızıyorsun demi diyor ama ben susucam der

Benimde ne sinirimi bozar ben soylenirim o susar uzamasın diye ben sinir olurum ben orda boşunamı soyleniyorum sende azıcık soylen demi daha çok sinirliyorum o zaman bide demiyor mu şimdi bana daha çok kızıyorsun demi diyor ama ben susucam der
O zaman hem gaddar hem gıcık :KK70:

Ya kızlar dun kendimi kötü hissettim moralim bozuldu benim kayınpederim kızıma hep bez alır sorar bittimi söyleyin falan diye eltimde onlarla oturuyor ya sanki kıskanıyor benim bişey istememi dün öyle şeyler soruyor ki mesala diyor ki günde kaç tane bez değiştiriyorsun gece maması alacaklardı dun pahalımı o diye soruyor sinir oldum ya

Ya kızlar dun kendimi kötü hissettim moralim bozuldu benim kayınpederim kızıma hep bez alır sorar bittimi söyleyin falan diye eltimde onlarla oturuyor ya sanki kıskanıyor benim bişey istememi dün öyle şeyler soruyor ki mesala diyor ki günde kaç tane bez değiştiriyorsun gece maması alacaklardı dun pahalımı o diye soruyor sinir oldum ya
Alsın dedesi değil mi de Allah Allah mecburen alcaklar ben hep aldırıyorm:)

Pardon da swn neden kötü hissediyorsun kendini. Sen gidip bana şunu alın bunu alın demiyorsun onlar teklif ediyorlar sana. Hiç bozma moralini kendi kendine konuşsun dursun. Bir daha sorarsa ayyy saat başı değiştiriyorum poposu pişmesin kızımın de :KK70:

X