2014 Aralık Anneleri

Bence de off şu hormonlar var ya milleti bizden soğutur, sağımız solumuz belli olmaz. Valla bizimki buyumeden 1 tanede ben yapsam iyi olacaktı aslında yeni bir bebiş ama olmuyor işte yaş kemale erdi iyice 35'e giricem zor olacak sonra
Benim için çok çok erken oldu psikolojik olarak hiç hazır değildim ama hayırlısı diyorum

Pardon da swn neden kötü hissediyorsun kendini. Sen gidip bana şunu alın bunu alın demiyorsun onlar teklif ediyorlar sana. Hiç bozma moralini kendi kendine konuşsun dursun. Bir daha sorarsa ayyy saat başı değiştiriyorum poposu pişmesin kızımın de :KK70:
Valla sinir oldum ya kayınpederimle telefonda bir konuşur zannedersin kankası valla dun telde konuşuyor ben arkadaşıyla konuşuyor sandım halbuki kayınpederim miş eşimde diyor ki iyi ki böyle biri değilsin diyor sonuçta büyük bir mesafe vardır hep çekinirim yani ben o mesala yanında pijamalarla dolaşır ben utanırım bide evde bir gezer afedersiniz eşimin amcasının karısıda söyledi geldiği günden beri boynu hep mosmor bide gozukmeyecek gibi değil gorsen yuh dersin yengesi kapat kızım bune böyle kaynanandan kayınpederinden utanmıyor musun demişti

biz de onaylık olduk çok şükür
uyku problemimiz var
gündüz uykusu yarı saati geçmiyor
gece de sürekli uyanıp ağlıyor
buradakilerde de aynı urum var galiba
senin tatlı nasıl :)
Evet ya ne oldu bu çocukla böyle buyuyor diye sevinirken artık uykuları düzene girer derken hepten bozuldu

Valla sinir oldum ya kayınpederimle telefonda bir konuşur zannedersin kankası valla dun telde konuşuyor ben arkadaşıyla konuşuyor sandım halbuki kayınpederim miş eşimde diyor ki iyi ki böyle biri değilsin diyor sonuçta büyük bir mesafe vardır hep çekinirim yani ben o mesala yanında pijamalarla dolaşır ben utanırım bide evde bir gezer afedersiniz eşimin amcasının karısıda söyledi geldiği günden beri boynu hep mosmor bide gozukmeyecek gibi değil gorsen yuh dersin yengesi kapat kızım bune böyle kaynanandan kayınpederinden utanmıyor musun demişti
:KK57::KK57::KK57: onun ar damarı çatlamış canım kaç yaşında bu vatandaş eşide mi birşey demiyor. Bence hiç sinir olma yani

:KK57::KK57::KK57: onun ar damarı çatlamış canım kaç yaşında bu vatandaş eşide mi birşey demiyor. Bence hiç sinir olma yani
20 yaşında yaşı küçük diyorum ama Bişey anlatıyor işte ben öyle yaptım böyle yaptım diye bunları yapan insan cahil olamaz diyorum başka şeylere aklı eriyor diyorum yok kız eşi hiç bişey demez

Bide kayınpederim onun odasına tv alacakmış tv beğenmiyor herhalde çok lüks bişey alacak benimki kıskançlık falan değil bende orda oturdum 2 seneye yakın bana hiç bişey almadılar taşındım yine almadılar zoruma gitti sadece

Hahahaha iyi yapmışsın da canım siz nerdesiniz ya klima falan açıyorsunuz biz nerdeyse 2 haftadır ara ara kombiyi çalıştırıyoruz çok soğuk diye :KK43:
Diyarbakır in ilcesindeyiz canım çok soğuk buralar da dün yaktik kaloriferi de benim eşimin durumu ayrı şeker mi var kolesterol mu var nedir bilmiyorum eli ayağı yaniyo resmen korkusundan tahlil de yaptirmiyo bisey çıkar diye:KK43: cam açıp oturuyo ustelik soğuk deyince bende bi tuhaflık var gibi davraniyo:) evlendik evleneli böyle ben kansizim donuyorum o yaniyo işin içinden cikamadim bir turlu hadi çocuk yokken bi şekilde dikkat ediyodum kendime cam kapı açsa da şimdi kıyameti kopariyorum valla gözünün yaşına bakmam o derece:)

Huhu kızlar neredesiniz bizim bu gece ki sallanma maratonumuz başlamış bulunmakta gazamız mübarek olsun :KK70:

Huhu kızlar neredesiniz bizim bu gece ki sallanma maratonumuz başlamış bulunmakta gazamız mübarek olsun :KK70:
Geçmiş olsun cnm.
Rezeneye başvur bide masaj iycede ısıt ooooh bişeysi kalmaz inş.
Çoraplarına dikkat etmezsem bizde gazlanıyoruz.

Hahaha gazımız mübarek olsun dedin sanmışım :)))
Uyku vakti gelmiş bana anlaşılan :p
Ahahah ay canım sen çok yaşa e mi :) aman dağlara taşlara artık gaz sorunumuz yok çok şükür dişten dolayı uyku sorunlarımız var onun için yazmıştım :)

Ay kızlar facede o kadar çok konuşulur olduki bu tv ve otizm konusu açıkçası beni korkuttu kızım sadece reklamlara bakıyordu artık onuda açmıyorum oturup oynuyoruz o kadar korktum ki çocuğu devamlı ismiyle çağırıyorum baksın diye ama oyun oynarken bazen bakmıyor tabi bide bizim sıpa daha gel gel yapmıyor bay bay yapmıyor biz yapıyoruz elimize bakıyor gözümüze bakıyor elini kaldırıyor o kadar de de ba ba arada anlaşılmaz şeylerde mırıldanıyor tabi geride kaldık diye üzülüyorum korkutuyor bunlar beni ya

Ay kızlar facede o kadar çok konuşulur olduki bu tv ve otizm konusu açıkçası beni korkuttu kızım sadece reklamlara bakıyordu artık onuda açmıyorum oturup oynuyoruz o kadar korktum ki çocuğu devamlı ismiyle çağırıyorum baksın diye ama oyun oynarken bazen bakmıyor tabi bide bizim sıpa daha gel gel yapmıyor bay bay yapmıyor biz yapıyoruz elimize bakıyor gözümüze bakıyor elini kaldırıyor o kadar de de ba ba arada anlaşılmaz şeylerde mırıldanıyor tabi geride kaldık diye üzülüyorum korkutuyor bunlar beni ya
Yok canım korkma maşallahları var bizimkilerin benimkide son bi aydır bay bay yapıyo dedesi tavşan gezmişi öğretmiş onu yapıyo bide alkış bu kadar:) ba ba ba ba da de diyo sadece oda dediğin gibi anlaşılmaz benimki reklamlara bakmıyo hiç biraz daha baktırmasan iyi olur ama onu deneyebilirsin

Kızlar benim oğlum çok fena ben seni çok seviyorum diye gözünün içine bakarak söyliyorum sevildiği hissetmesi açısından ben söyledikçe oda dilini oynatmaya başlıyo başka bişeyde deği oda bana söylüyo yani şaştık kaldık eşimle :) maşallah kuzuma kuzulara:)

X