Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa dilekcim ben de izmirliyim ama denizlide gorev yapiorum :) benim daha yeni basladi iste 9.haftada..ne iyiydim gecen hafta![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar 9+1 deyim..mide bulantilarim vardi ama rahatsiz edecek kadar cok deildi..ogretmenim..en buyuk korkum okulda kotu olmakti..okulda da az da olsa bulantim oldu evet ama eve geldim gun icinde ne yediysem hepsini cikardimm hem de oglen 4te..sabah olsa anlicam ama oglen 4te oldu bana..usuttum mu acaba?simdi bisi yemeye korkuorum..zaten 3kilo vermistim yiyememekten bi de kusmaktan verirsem nolurum bilmiorum
Ya kızlar 8 haftalik hamileyim belimde az agri var olabilirmi
Ya kızlar 8 haftalik hamileyim belimde az agri var olabilirmi
Mutlu hafta sonları annişler![]()
Ben bugun hafif sancim var diye gittim dr a. Ultrasona aldi. Benimki hareket ediyordu valla. Hatta inanamayacaksiniz ama hopluyordu :):) elleri ayaklari fildir fildir oynuyodu. O halini gormemle erkek olduguna karar verdim artik. Zaten cevremdeki herkes erkek diyordu. Kiz icin hic umidim kalmadi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya canım kalp atımın haftalara göre kac kac cıktı bende bugun gittim ama hıc artmamış aynı duruyo![]()
ya canım kalp atımın haftalara göre kac kac cıktı bende bugun gittim ama hıc artmamış aynı duruyo![]()
Canim yan etki olayindan korkuorum bem biraz ama kotu olursam napabilirim ki baskahasta gibi oldum resmen..okulda olursa artik ogrencilerin agzina laf olurum kesin..bi de endustri meslek benim halimi dusunsene :F
ya canım üzülme.artmasımı gerekiyomuş? doktorun bişey olsa söylerdi herhalde.sıkma canını tamam.
cnm kalp atımı haftaya gore artıormuymus? valla ben ole bısey duymadım ben ılk 4+4 gıttım ılk hala duruom valla kalp atısı ıcın gıtmedım henuz nekadr cok bıseyler bılıosunuz ya ben hıcbısey bılmıorum bu konuda bence bu atıs sureklı herhafta artmaz yanı sıkma canını ole seylere
Benim dr um kalp atisi dinletmiyor su an. Bebegi yoruyormus ilk 3 ay. Gerek yok zaten goruyoruz burda atislari diyor.ya canım kalp atımın haftalara göre kac kac cıktı bende bugun gittim ama hıc artmamış aynı duruyo![]()
Benim dr um kalp atisi dinletmiyor su an. Bebegi yoruyormus ilk 3 ay. Gerek yok zaten goruyoruz burda atislari diyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sagolun kızlar çok şükür moralim iyi az bisey agladim geçti ara ara yasarim bun... Rabbim inşallah sabri verecek atlaticam bunuda..
Bugün kürtaj edilecek gibi konuştu Dr ptesi gelsem tekrar muayene olsam dedim tamam dedi Dr iki uç gün daha benimle olsunlar istedim
Şimdiki tek korkum kürtaj inşallah anestezili olur uyandigimda herşey bitmiş olur...
Bnmde doktorum izin vermiyor dinlemeye zararli bebek icin dedi sadece goruyorum gidince :) bide bende sirt agrisi degilde omurilik kemigimin tam ortadinda. Dokununca agri oluyor sanki bir yere vurmusum gibi. Hamileliklemi alakaliki?