- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
Gittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
Gittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
Ay evet banada oyle bastiriyoki kalp atisini o yuzden duyamadi alttan bakti unutmazsam ben yarin sorucam ne demek diye sende sorarsan doktoruna cevaplari kiyaslamis oluruz tatlim olmaz mi?
Çok sagolun kızlar çok şükür moralim iyi az bisey agladim geçti ara ara yasarim bun... Rabbim inşallah sabri verecek atlaticam bunuda..
Bugün kürtaj edilecek gibi konuştu Dr ptesi gelsem tekrar muayene olsam dedim tamam dedi Dr iki uç gün daha benimle olsunlar istedim
Şimdiki tek korkum kürtaj inşallah anestezili olur uyandigimda herşey bitmiş olur...
Çok sagolun kızlar çok şükür moralim iyi az bisey agladim geçti ara ara yasarim bun... Rabbim inşallah sabri verecek atlaticam bunuda..
Bugün kürtaj edilecek gibi konuştu Dr ptesi gelsem tekrar muayene olsam dedim tamam dedi Dr iki uç gün daha benimle olsunlar istedim
Şimdiki tek korkum kürtaj inşallah anestezili olur uyandigimda herşey bitmiş olur...
eşiminkini soruyosun değil mi? bugün 5 te bekliyoruz bi değişiklik olmazsa :18:
kızlar beni de alır mısınız aranıza? 4+6'da keseyi gördüm. 6+1'de de kalp atışını duydum miniğimin. pazartesi yine kontrolüm var. umarım her şey yolundadır ve sağlıkla kavuşurum ben de bebeğime.
Hoşgeldin canım.. Sağlıkla büyüsün yavrun..
Ne diyosuuuun...Senden haber beklidim ben de.. Ah canım benim ne desem boş şu an...En azından gebe kalabiliyosun bu bile bir lütuftur canım böyle düşün.. Yine olur.. Ben de düşük yaptım 5 ay önce, seni çok iyi anlıyorum, ama geçecek..
allah yardımcın olsun canımmm. dualarım seninleGittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
kızlar bendede durum aynı. zor duyuluyo kalp atışı ama dr. bebek biraz altta dedi ondan galibaEvet bizim kalp atışı da çok zor duyuluyor arkada oldugu için canım. Tamam soralım karşılaştıralım cevapları canım 😉
....
canım anestezili olmasını sen istiyorsun sanırım. allahım ya ne denirki başka...Çok sagolun kızlar çok şükür moralim iyi az bisey agladim geçti ara ara yasarim bun... Rabbim inşallah sabri verecek atlaticam bunuda..
Kizlar 9+1 deyim..mide bulantilarim vardi ama rahatsiz edecek kadar cok deildi..ogretmenim..en buyuk korkum okulda kotu olmakti..okulda da az da olsa bulantim oldu evet ama eve geldim gun icinde ne yediysem hepsini cikardimm hem de oglen 4te..sabah olsa anlicam ama oglen 4te oldu bana..usuttum mu acaba?simdi bisi yemeye korkuorum..zaten 3kilo vermistim yiyememekten bi de kusmaktan verirsem nolurum bilmiorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yan etki olayindan korkuorum bem biraz ama kotu olursam napabilirim ki baskahasta gibi oldum resmen..okulda olursa artik ogrencilerin agzina laf olurum kesin..bi de endustri meslek benim halimi dusunsene :F
Cok Üzüldüm Cnm herşeyin hayırlısı..Allah'tan umut kesilmez Allah sağlık versin öncelikle gerisi gelirGittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
ben de zofer kullaniyorum...cok arastirdim bu konuyu...yemek yiyemicek kadar cok kusmanin zarari ilacin zararindan fazla..zararli olsa doktorlar yaznaz zaten...kendinize eziyet etmeyin.kullanin...obur turlu psikolojimiz de cok kotu oluyo.bu da zararli...benim ikinci hamileligim..ilk hamileligimde de asiriydi kusmam..ilk bir ay almadim ilac ama helak oldum, kac kez hastanelik oldum.hatta hastanede yattim...en sonunda aldim ilaci.bir aydan fazla kullandim..bebegime bi zarari olmadiCanim yan etki olayindan korkuorum bem biraz ama kotu olursam napabilirim ki baskahasta gibi oldum resmen..okulda olursa artik ogrencilerin agzina laf olurum kesin..bi de endustri meslek benim halimi dusunsene :F
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?