- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Ay canım ya kıyamam bide hamilesin çok dikkat etmek lazım ama salgın işte benimde şuan midem ağrıyo sinirden kramp girdi ya bu kadar mı olur diyorum artkk bi ağlıyo kendini paralıyo hayattan soğudum ne zaman büyüyecek diye ya büyümüyolarda kriz geçirecem artık bide ayaklarıyla beni itiyo deli edecekAllah sabır versin canım bende hastalıktan uyuyamıyorum çok fenayım
Ya o ayaklarıyla itme huyu çıldırtıyor beni. Bir de benim ki ayağımda sallarken tam yerine denk getiriyor ayaklarını öyle ittiriyor. Kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum tövbe tövbe..Ay canım ya kıyamam bide hamilesin çok dikkat etmek lazım ama salgın işte benimde şuan midem ağrıyo sinirden kramp girdi ya bu kadar mı olur diyorum artkk bi ağlıyo kendini paralıyo hayattan soğudum ne zaman büyüyecek diye ya büyümüyolarda kriz geçirecem artık bide ayaklarıyla beni itiyo deli edecek
Canım kullandım ama bende etki etmedi sonrada bidaha vermedim 28 lira verdim ama işe yaramayınca denemedim yinede ilaçtır belki gönlüm rahat etmedi eşim dün gece neden vermiyosun ver dedi denedik içmedi bizim uyanıkYa o ayaklarıyla itme huyu çıldırtıyor beni. Bir de benim ki ayağımda sallarken tam yerine denk getiriyor ayaklarını öyle ittiriyor. Kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum tövbe tövbe..
Canım ben sana birşey sormuştum görmedin heralde şurubu kullandın mı
şanslisin desene bu bnmkinin kacinci gribi :) cok gecmis olsn canimaynen öylee herşey benziyor dye aynı gün doğuralım dedik olmadıyumurcağımm iyi allaha şükür bu aralar griple boğuşuyoruz ailecek. ilk defa hasta oldu 10 ayın öcünü aldı grip
Eccek canim az ddaha sabir.Kızlar bizde gece yine çok uyandık devamlı sabır çektim kendi kendime sinirlenme bak sonra pişman oluyorsun sabırlı ol geçecek diye diye durdum kendi kendime
İnşallah kendi kendime diyorum bak bir kızın var olmaması daha kötü allahıma şükür ediyorum ne insanlar var benim yerimde olmak isteyen uykusuz kalmak isteyen sonra geçiyor gidiyor işteG
Eccek canim az ddaha sabir.
Anladım canım alsam mı acaba bende diye düşünüyorum fiyatıda uygunmuş. Aptamilin gece çayı var o da 10-15 lira gibiydi fiyatı ama etkisi nasıldır bilmiyorum. Bir sürü çayın karışımı. Papatya rezene vsCanım kullandım ama bende etki etmedi sonrada bidaha vermedim 28 lira verdim ama işe yaramayınca denemedim yinede ilaçtır belki gönlüm rahat etmedi eşim dün gece neden vermiyosun ver dedi denedik içmedi bizim uyanık
Sabret canım sabret mecbur sabrediyoruz hepimiz. Çok ağlayan çocuk anne babanjn günahını dökermiş diye teselli ediyorlar beniKızlar bizde gece yine çok uyandık devamlı sabır çektim kendi kendime sinirlenme bak sonra pişman oluyorsun sabırlı ol geçecek diye diye durdum kendi kendime
Aynen canım hayırlısı olsun ne diyelim hayırlı salih evlat nasip etsin allah cinsiyetin önemi yok..Ayyy sahi mi aynı cümleyi banada söyledi yanıltmak istemiyorum sizi ama çıkıntıya bakın dedi arkasından da kordon mu o ya dedi. Birde benim bebeğim 1 hafta geç yumurtlama yani normal haftasından 1 hafta küçük o yüzden de emin konuşamam dedi. Bakalım hayırlısı bir sonraki kontrkontrolü bekliyoruz :)
Ah canım aynen o zaman sabır öyle teselli edelim birbirimizi:) burası olmasa iyce kafayı yerim benSabret canım sabret mecbur sabrediyoruz hepimiz. Çok ağlayan çocuk anne babanjn günahını dökermiş diye teselli ediyorlar beniçok ağlayan bebeği olan anneleri teselli etmek için daha bir sürü söz duydum :) en komiğini söyleyim ama kimse yanlış anlamasın.. Bir akraba kadın vardı oğlum yine mızmız hiç durmuyor bende sibirlendim kadın bana diyor ki kııızzz boşver ağlasın çok ağlayan çocuk büyüyünce akıllı oluyor nasıl bir bağlantı kurduysa bende anlayamadım :) bu yüzden N Nehir-derin2 belki de geleceğin bilim adamlarını yetiştiriyoruz kuzum
Amin canım aynen öyle.. Anneye babaya vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun hepsi inşallah.. Yalan söylemeyim oğlumda çok dua ettim kız olsun diye ama şimdi evlat tadını alınca hiç farketmez kız erkek diyorum :)Aynen canım hayırlısı olsun ne diyelim hayırlı salih evlat nasip etsin allah cinsiyetin önemi yok..
Ya sen koskoca bilim adamının annesi nasıl kafayı yersinAh canım aynen o zaman sabır öyle teselli edelim birbirimizi:) burası olmasa iyce kafayı yerim ben
O dediğin sıkntı işte:) aman ya çocukla bi yere gidilmiyoki gerçi ben çok azimliyim hiç evde durmuyorum daralıyorm evde dışarı çıkınca bidaha çıkmayacam senle çıkanın aklı yok diye isyanlarla eve dönüyoruz ertesi gün yine yoldayız:)Amin canım aynen öyle.. Anneye babaya vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun hepsi inşallah.. Yalan söylemeyim oğlumda çok dua ettim kız olsun diye ama şimdi evlat tadını alınca hiç farketmez kız erkek diyorum :)
Ya sen koskoca bilim adamının annesi nasıl kafayı yersincanım bırda sosyalleşiyoruz işte keşke imkan olsa da bir araya gelebilsek bebişleri kaynaştırsak gerçi o zaman iyice zıvanadan çıkabilirler
Sürekli evde kalınca çok bunalıyor çocuklar ya en kötü çıkıp bir yürüyüş yapıyoruz biz. Eşim olursada gidip parkta oturuyoruz..O dediğin sıkntı işte:) aman ya çocukla bi yere gidilmiyoki gerçi ben çok azimliyim hiç evde durmuyorum daralıyorm evde dışarı çıkınca bidaha çıkmayacam senle çıkanın aklı yok diye isyanlarla eve dönüyoruz ertesi gün yine yoldayız:)
Artık kış geldi ben iyce bunalıma girdim geçen sene kış ne kötüydü bu sene öyle olmaz inşSürekli evde kalınca çok bunalıyor çocuklar ya en kötü çıkıp bir yürüyüş yapıyoruz biz. Eşim olursada gidip parkta oturuyoruz..
Canım bizde 7de kalktık bugün şu an uyuma çalışıyoruz. Nazar falan değiyor olabilir mi bebişe. Biri benim oğlum hakkında aa nasıl yedi aa şunu yaptı bunu yaptı dese o gece çok zorluyor beni. Hiç bu ihtimali düşündün müKızlar ben çok kötüyüm ya bu gecede uyumadı 40 kere kalkmışızdır valla bide ağlıyo sallattırdı bazen kriz geçirdim karnı tok altı temiz banyo yaptırdım güzelce masaj yaptı babası sonra uyku şurubuda verdim 1 buçuk saat salladım uyumayacak gibi olunca kaldırdım ama yatmak istiyo kafasını koyuyo dalamıyo o ağladı mızır mızır ben sinirden ağladım çok zorlanıyorm benim gibi varmı ya abartmıyorm 40 kere kalkmıştır kafayı yiycem kaç gecedir uykusuzuz
Düşünmezmiyim canım ben sürekli okurum dedeme götürdüm bilmediğim dua varsa o okusun diye o gece rahat yattı yine aynı nazar çok değiyo hemen etkilenir ama ne biliyim daraltıyo beniCanım bizde 7de kalktık bugün şu an uyuma çalışıyoruz. Nazar falan değiyor olabilir mi bebişe. Biri benim oğlum hakkında aa nasıl yedi aa şunu yaptı bunu yaptı dese o gece çok zorluyor beni. Hiç bu ihtimali düşündün mü
Canım deden falan iyi okuyorsa sen bi şişe suya okut azar azar verirsin oğluna ben öyle yapıyorum. Çünkü çok nazar değiyor bebeklere. Ben artık farkeder farketmez okumaya başlıyorum. Allah korusun hepsini...Düşünmezmiyim canım ben sürekli okurum dedeme götürdüm bilmediğim dua varsa o okusun diye o gece rahat yattı yine aynı nazar çok değiyo hemen etkilenir ama ne biliyim daraltıyo beni
Bizede çok nazar değiyor canım eşim ben hep okuruz dun akşam dışarı çıktık kızımada mama onluğu alayım dedim benim evdekiler hep yıkamak istiyor silinebilir alayım dedim bizim burdada var bir tane bebek giyin oradaki kızla hep konuşuyorum 5 yaşında kızı var onunda söylüyorum çok uyanıyor falan diyorum olur diyor korkuyordur rüya goruyordur diyor benim kızım korkuyordu hep diyo bizimki de öyle dedim titreyerek ağlıyor ağlarken çünkü çok nazar değer buna diyor maşallah çok gülüyor bu diyor ondanda uyumaz dediCanım deden falan iyi okuyorsa sen bi şişe suya okut azar azar verirsin oğluna ben öyle yapıyorum. Çünkü çok nazar değiyor bebeklere. Ben artık farkeder farketmez okumaya başlıyorum. Allah korusun hepsini...