Canım sizin bu uyku problemi çok fena bizimki en azından gece uyuyo dicem ben böyle dedim diye uyumaz artık:) bi rutin oluştursan iyice yor banyo mama arkasından uyku gibi.. Bi de her gece aynı saatte yatağa gidin ışıkları da kapat hiç konuşma onunla anlıyorlar artık her şeyi.. Belki işe yararAynı ben ya bende dayanamıyorm Ben çok istedim uyku danışmanı olayını parasıda geçtim ama sanki dayanamam tekrar başa sararız gibi geliyo bide geçecek diye kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama geçmeli bian önce
Canım ben sadece sivri köşelere yaptım. Yani orta sehpa ve ünitenin köşelerine foto atarım bakarsın. Daha buzdolabını açamıyor ama onu da açması yakındırÇekmece tutumuyla buzdolabı kilidi mantıklı geldi ama köşe koruyucusu nu bilemedim canım ya.. Salonda oturuyoruz sehpalar gümüşlüğün kenarları berjerlerin ayakları derken hangi köşeyi kaplayım ben.. Zaten ev göçebe çadırına döndü her şeyi kaldırdım misafir gelir diye ödüm patlıyor valla :)
Canım ben her gün aynı saatte uyutuyorum uyumasına uyuyor ama çok sık uyanıyır gece o çok yoruyor beni uykudan gozlerimi zor açıyorum bazen uyumadan neyse uyuyup uyanması o kadar zor geliyor ki maşallah seninkine yatırmadan karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum yatırıyorum kalkması için sebep ne acabaCanım sizin bu uyku problemi çok fena bizimki en azından gece uyuyo dicem ben böyle dedim diye uyumaz artık:) bi rutin oluştursan iyice yor banyo mama arkasından uyku gibi.. Bi de her gece aynı saatte yatağa gidin ışıkları da kapat hiç konuşma onunla anlıyorlar artık her şeyi.. Belki işe yarar
Ah canım benimkide aynı saatte uyuyo banyoda yaptım masajda uyku yarım saat geçmiyoCanım ben her gün aynı saatte uyutuyorum uyumasına uyuyor ama çok sık uyanıyır gece o çok yoruyor beni uykudan gozlerimi zor açıyorum bazen uyumadan neyse uyuyup uyanması o kadar zor geliyor ki maşallah seninkine yatırmadan karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum yatırıyorum kalkması için sebep ne acaba
Canım çok değişik bi bebek aynı saatte uyuyo canım 10 buçuk dedim mi uyuyo ama uyanıyo işte karnıda tok bi büyüselerdi kv ikinciyi yap ben bakarım annende yakında diyo 10 sene sonra inş dedim:)Canım sizin bu uyku problemi çok fena bizimki en azından gece uyuyo dicem ben böyle dedim diye uyumaz artık:) bi rutin oluştursan iyice yor banyo mama arkasından uyku gibi.. Bi de her gece aynı saatte yatağa gidin ışıkları da kapat hiç konuşma onunla anlıyorlar artık her şeyi.. Belki işe yarar
Benimde o ksdar çok işim var ki ev dağınık topluyorum topluyorum toplanmıyor yemek yapıcam kapıdan çıkınca ağlıyor yanıma alıyorum mutfağa yok yine ağlıyorBu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağızkızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz
Yok kız sizde ikiden sonra belki 10 yaşına gelince 3. Olur :) benim çok gözüm korktu ya annen yakınsa iyi gündüz bırak dinlen biraz sen hamilesin ne kadar zor bi sene içinde iki hamilelik iki doğum oluyo nerdeyse erkeklere olan bişey yok biz gidiyoruz arada benim evde acayip dağınık ama oğlum durmuyo toplayamıyormBu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağızkızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz
Benimkide aynı ya uyuz ediyo sürekli mızır mızır bi büyüselerdi kendi oyunlarını kendileri oynasalardIBenimde o ksdar çok işim var ki ev dağınık topluyorum topluyorum toplanmıyor yemek yapıcam kapıdan çıkınca ağlıyor yanıma alıyorum mutfağa yok yine ağlıyor
Aynen ya büyüseler artık ya gidiyorum mızır mızır gondermiyor bir yereBenimkide aynı ya uyuz ediyo sürekli mızır mızır bi büyüselerdi kendi oyunlarını kendileri oynasalardI
aynen öylee herşey benziyor dye aynı gün doğuralım dedik olmadıHamile iken bos vaktimiz coktu tabi simdi fursat verse hemen bi cay iceyim modundayim. Nasil senin yumurcak. En cok sen kaldin aklimda. Sozde ayni gun doguracaktik :)
Benim annemde yakın olsa keşke aN Nehir-derin2 M minigim34 ben kendi oyunlarını kendileri oynasın diye kardeş yaptımçok zor yaa hiç özlememişim hamileliği ben 2 gündür anneme bırakıyorum odayı kurmak için bikaç gün daha gündüzleri anneme transfer olacak :)
Tabi bırak hakkın valla hatta gelsin sende baksın sende biraz dinlen uyuN Nehir-derin2 M minigim34 ben kendi oyunlarını kendileri oynasın diye kardeş yaptımçok zor yaa hiç özlememişim hamileliği ben 2 gündür anneme bırakıyorum odayı kurmak için bikaç gün daha gündüzleri anneme transfer olacak :)
Yaa uzakmıBenim annemde yakın olsa keşke a
Senin yanında kokunda mı uyumak istiyo acaba? Mesela benimkini yanımda hatta ortamızda yatırsam ben uyanana kadar uyanmaz kafasını yanağıma ayağını babasının üstüne koyup uyuyo:)Canım ben her gün aynı saatte uyutuyorum uyumasına uyuyor ama çok sık uyanıyır gece o çok yoruyor beni uykudan gozlerimi zor açıyorum bazen uyumadan neyse uyuyup uyanması o kadar zor geliyor ki maşallah seninkine yatırmadan karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum yatırıyorum kalkması için sebep ne acaba
Uzak canım özel araçla 20 dakika falan otobüsle 2 vesait uzak yaniYaa uzakmıbenimki arabayla 5 dk yürüyerek 15 20 dk ama yokuş çıkıyosun bende taşın yakınıma diyorum yakınımda olsunda kv annemle ortaklaşa bakacaklar bebişe rahat ederim bende biraz
Canım aslında dedim onunla mı yatsam diye ama bu sefer yanıma alıştırmak istemiyorum oğrensin yatağında yatmayı uyandıgında sırtını sıvazlıyorum yanağını kafasını okşuyorum kucağıma alana kadar susmuyor yinedeSenin yanında kokunda mı uyumak istiyo acaba? Mesela benimkini yanımda hatta ortamızda yatırsam ben uyanana kadar uyanmaz kafasını yanağıma ayağını babasının üstüne koyup uyuyo:)
Bu miniklern hepsi bi çeşit ama kimseye güvenip çocuk yapılmaz o ben bakarım diyenlere aldanma zaten elinde patlıyor çocuk sonra :)Canım çok değişik bi bebek aynı saatte uyuyo canım 10 buçuk dedim mi uyuyo ama uyanıyo işte karnıda tok bi büyüselerdi kv ikinciyi yap ben bakarım annende yakında diyo 10 sene sonra inş dedim:)
Ben de odasına alıştırmayı denedim bir ay direndim gecede on defa uyandı ve yerine bırakır bırakmaz kıyameti kopardı pes ettim delirmek üzereydim.. Karyolasını bizim odamıza aldık şimdi uyanıyo tutup kalkıyor korkuluktan bize bakıyo ağlamıyor en azından napalım buna da razıyım.. Bi de emzik çok işe yaradı onu verince susup uyuyo tekrar.Canım aslında dedim onunla mı yatsam diye ama bu sefer yanıma alıştırmak istemiyorum oğrensin yatağında yatmayı uyandıgında sırtını sıvazlıyorum yanağını kafasını okşuyorum kucağıma alana kadar susmuyor yinede