2014 Aralık Anneleri

Canım sizin bu uyku problemi çok fena bizimki en azından gece uyuyo dicem ben böyle dedim diye uyumaz artık:) bi rutin oluştursan iyice yor banyo mama arkasından uyku gibi.. Bi de her gece aynı saatte yatağa gidin ışıkları da kapat hiç konuşma onunla anlıyorlar artık her şeyi.. Belki işe yarar

Canım ben sadece sivri köşelere yaptım. Yani orta sehpa ve ünitenin köşelerine foto atarım bakarsın. Daha buzdolabını açamıyor ama onu da açması yakındır artık ben misafir gelsede önemsemiyorum çünkü 1 saat bile derli toplu kalmıyor

Canım ben her gün aynı saatte uyutuyorum uyumasına uyuyor ama çok sık uyanıyır gece o çok yoruyor beni uykudan gozlerimi zor açıyorum bazen uyumadan neyse uyuyup uyanması o kadar zor geliyor ki maşallah seninkine yatırmadan karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum yatırıyorum kalkması için sebep ne acaba

Ah canım benimkide aynı saatte uyuyo banyoda yaptım masajda uyku yarım saat geçmiyo

Canım çok değişik bi bebek aynı saatte uyuyo canım 10 buçuk dedim mi uyuyo ama uyanıyo işte karnıda tok bi büyüselerdi kv ikinciyi yap ben bakarım annende yakında diyo 10 sene sonra inş dedim:)

Bu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağız kızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz

Benimde o ksdar çok işim var ki ev dağınık topluyorum topluyorum toplanmıyor yemek yapıcam kapıdan çıkınca ağlıyor yanıma alıyorum mutfağa yok yine ağlıyor

Yok kız sizde ikiden sonra belki 10 yaşına gelince 3. Olur :) benim çok gözüm korktu ya annen yakınsa iyi gündüz bırak dinlen biraz sen hamilesin ne kadar zor bi sene içinde iki hamilelik iki doğum oluyo nerdeyse erkeklere olan bişey yok biz gidiyoruz arada benim evde acayip dağınık ama oğlum durmuyo toplayamıyorm

Benimde o ksdar çok işim var ki ev dağınık topluyorum topluyorum toplanmıyor yemek yapıcam kapıdan çıkınca ağlıyor yanıma alıyorum mutfağa yok yine ağlıyor
Benimkide aynı ya uyuz ediyo sürekli mızır mızır bi büyüselerdi kendi oyunlarını kendileri oynasalardI

Hamile iken bos vaktimiz coktu tabi simdi fursat verse hemen bi cay iceyim modundayim. Nasil senin yumurcak. En cok sen kaldin aklimda. Sozde ayni gun doguracaktik :)
aynen öylee herşey benziyor dye aynı gün doğuralım dedik olmadı yumurcağımm iyi allaha şükür bu aralar griple boğuşuyoruz ailecek. ilk defa hasta oldu 10 ayın öcünü aldı grip

N Nehir-derin2 M minigim34 ben kendi oyunlarını kendileri oynasın diye kardeş yaptım çok zor yaa hiç özlememişim hamileliği ben 2 gündür anneme bırakıyorum odayı kurmak için bikaç gün daha gündüzleri anneme transfer olacak :)

Tabi bırak hakkın valla hatta gelsin sende baksın sende biraz dinlen uyu

Senin yanında kokunda mı uyumak istiyo acaba? Mesela benimkini yanımda hatta ortamızda yatırsam ben uyanana kadar uyanmaz kafasını yanağıma ayağını babasının üstüne koyup uyuyo:)

Senin yanında kokunda mı uyumak istiyo acaba? Mesela benimkini yanımda hatta ortamızda yatırsam ben uyanana kadar uyanmaz kafasını yanağıma ayağını babasının üstüne koyup uyuyo:)
Canım aslında dedim onunla mı yatsam diye ama bu sefer yanıma alıştırmak istemiyorum oğrensin yatağında yatmayı uyandıgında sırtını sıvazlıyorum yanağını kafasını okşuyorum kucağıma alana kadar susmuyor yinede

Canım çok değişik bi bebek aynı saatte uyuyo canım 10 buçuk dedim mi uyuyo ama uyanıyo işte karnıda tok bi büyüselerdi kv ikinciyi yap ben bakarım annende yakında diyo 10 sene sonra inş dedim:)
Bu miniklern hepsi bi çeşit ama kimseye güvenip çocuk yapılmaz o ben bakarım diyenlere aldanma zaten elinde patlıyor çocuk sonra :)

Ben de odasına alıştırmayı denedim bir ay direndim gecede on defa uyandı ve yerine bırakır bırakmaz kıyameti kopardı pes ettim delirmek üzereydim.. Karyolasını bizim odamıza aldık şimdi uyanıyo tutup kalkıyor korkuluktan bize bakıyo ağlamıyor en azından napalım buna da razıyım.. Bi de emzik çok işe yaradı onu verince susup uyuyo tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…