2014 Aralık Anneleri

Bu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağız :KK70: kızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu :KK43: yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız :KK43: Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz
Ben acırım sana
Bu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağız :KK70: kızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu :KK43: yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız :KK43: Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz
Ben acırım sana da kendime de :) aylık kontrole gittik geçen hafta kadın doğum Dr u bana acıdı oğlumun afacanlığını görünce bu uyuyunca işi gücü bırak sen de uyu dedi.. Güldüm çok kadının halinden ancak kadınlar anlıyor dedi eşim gerçekten öyle.. Benim annem de uzakta bi de rahatsız çağırsam bile çocuk baktıramam ona bakıcı tutmaya karar verdik yoksa işin içinden çıkamıcam :KK43:

N Nehir-derin2 M minigim34 kızlar çok yakın olmakta iyi birşey değil ya biraz mesafe her zaman iyidir. Tabii sağolsun annemden razıyım zor zamanlarımda yardımcı oluyor..
A armoisee doktor banada dedi her fırsatta yat dinlen her 4 saatte bir yemek ye diye ama yatıp dinlenmek nerde :KK43: benimde kv gelecek doğuma annemde burda. Eşimde diyor ki bakarız onlarla uyum sağlayamazsan haftada bikaç gün yardımcı olacak birine bakarız diyor ama bilemiyorum ki

N Nehir-derin2 M minigim34 kızlar çok yakın olmakta iyi birşey değil ya biraz mesafe her zaman iyidir. Tabii sağolsun annemden razıyım zor zamanlarımda yardımcı oluyor..
A armoisee doktor banada dedi her fırsatta yat dinlen her 4 saatte bir yemek ye diye ama yatıp dinlenmek nerde :KK43: benimde kv gelecek doğuma annemde burda. Eşimde diyor ki bakarız onlarla uyum sağlayamazsan haftada bikaç gün yardımcı olacak birine bakarız diyor ama bilemiyorum ki
Kayınvalidem yakında işe yaramıyor çocuk konusunda işime yaramıyor yani annem olsa çok ilgilenirdi

Canım ben çocuktan önce mesafe mesafe derdim çocuktan sonra neden bi arada değiliz oldum annem bi sokak üstten ev bakıyoruz seneye bitecek bi inşaat var kuzenim yapıyo ondan alcaz inş seneye gelirse yakınıma en azından hadi gelin evimde bakın derim çalışcağım için çocuğu sabahın bi köründe uykusundan uyandıramam ya sonrada ben gelince evlerine giderler diğer türlü beceremem ya korkuyorum

Kızlar kv komsusuyla karsılastım gelini benden 10 gün sonra doğum yaptı kadın diyoki nasıl bebeleriniz var böyle bizde büyüttük sizinkiler bi tuhaf yarım saat anca uyuyo bizimkide diyo

Senin yanında kokunda mı uyumak istiyo acaba? Mesela benimkini yanımda hatta ortamızda yatırsam ben uyanana kadar uyanmaz kafasını yanağıma ayağını babasının üstüne koyup uyuyo:)
Kız anam benimki yanındada yatıyo gene uyanıyo hiç derin uykusu yok bende sen gibi odasına alışacak dedim beşikten hiç almıyodum ama baktım 10 dk bi kalkıyorm hemen aldım yanıma:)

Bu miniklern hepsi bi çeşit ama kimseye güvenip çocuk yapılmaz o ben bakarım diyenlere aldanma zaten elinde patlıyor çocuk sonra :)
Kız inanırmıyım annemle teyzem vardı bugün sakın diyolar annem çok korkuyo zaten ikinciden çünkü halimi görüyolar

Bence düşünün canım en azından haftanın bikaç günü gözünün önünde baksın oyalasın biraz oyun oynatsın yeter zaten oyunu çok seviyorlar sen de biraz dinlenir sakince işlerini halledersin.. Biz başka türlü çıkamadık işin içinden eşim ölse böyle bi fikre sıcak bakmaz o bile acıdı halime birini bulalım dedi:) bi de bu karın böyle kalmayacak büyüdükçe kucağa almak eğilip doğrulmak da zorlaşacak:KK43:

Bence düşünün canım en azından haftanın bikaç günü gözünün önünde baksın oyalasın biraz oyun oynatsın yeter zaten oyunu çok seviyorlar sen de biraz dinlenir sakince işlerini halledersin.. Biz başka türlü çıkamadık işin içinden eşim ölse böyle bi fikre sıcak bakmaz o bile acıdı halime birini bulalım dedi:) bi de bu karın böyle kalmayacak büyüdükçe kucağa almak eğilip doğrulmak da zorlaşacak:KK43:
Aynen canım yaa karnım büyüdükçe napıcam bilmiyorum. Ya canım doktor sana cinsiyetle ilgili bişey söyledi mi :)

Kızlar ben 2-3 gündür doğru düzgün giremiyorum oda işinden dolayı. Zaten hep yarım yamalak cevaplar yazıyorum N Nehir-derin2 canım sen şurubu kullandın mı

Kız anam benimki yanındada yatıyo gene uyanıyo hiç derin uykusu yok bende sen gibi odasına alışacak dedim beşikten hiç almıyodum ama baktım 10 dk bi kalkıyorm hemen aldım yanıma:)

Kız inanırmıyım annemle teyzem vardı bugün sakın diyolar annem çok korkuyo zaten ikinciden çünkü halimi görüyolar
Ya bi sıkıntısı var o zaman akıllı adamı deli eder bu çocuklar ama çoook tatlılar kızsam bile çok pişman oluyorum ben.. Benimki de sürekli birileri benle ilglensn oynasın beni gezdirins diyo egosu çok yüksek beyefendinin ilgisizliği tahammülü yok oturup tek başına oynayamaz mesela her seyi yere fırlatıyor sinirlenirse acayip öfkeli kime çektiyse:)

Aynen canım yaa karnım büyüdükçe napıcam bilmiyorum. Ya canım doktor sana cinsiyetle ilgili bişey söyledi mi :)
Bi çıkıntı gördüm sanki erkek olabilir dedi ama iddialı konuşmadı çok da güven vermedi ben güvenmek istememiş de olabilirim bilemiyorum :) sana bişey dedi mi?

Ben umudu kestim ya düzelmeyecekler al gene uyandı bastı çığlığı sallıyorum ayağımda:KK43:

Bi çıkıntı gördüm sanki erkek olabilir dedi ama iddialı konuşmadı çok da güven vermedi ben güvenmek istememiş de olabilirim bilemiyorum :) sana bişey dedi mi?
Ayyy sahi mi aynı cümleyi banada söyledi yanıltmak istemiyorum sizi ama çıkıntıya bakın dedi arkasından da kordon mu o ya dedi. Birde benim bebeğim 1 hafta geç yumurtlama yani normal haftasından 1 hafta küçük o yüzden de emin konuşamam dedi. Bakalım hayırlısı bir sonraki kontrkontrolü bekliyoruz :)

X