Ben acırım sanaBu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağız kızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz
Ben acırım sana da kendime de :) aylık kontrole gittik geçen hafta kadın doğum Dr u bana acıdı oğlumun afacanlığını görünce bu uyuyunca işi gücü bırak sen de uyu dedi.. Güldüm çok kadının halinden ancak kadınlar anlıyor dedi eşim gerçekten öyle.. Benim annem de uzakta bi de rahatsız çağırsam bile çocuk baktıramam ona bakıcı tutmaya karar verdik yoksa işin içinden çıkamıcamBu gidişle N Nehir-derin2 ikinci bebeği yapana kadar A armoisee ve ben 5.yi doğuracağız kızlar dün bebek odamızı yapmaya başladık oğlum gece 3te uyudu yani yorgunluğum katlanarak artıyor. O kadar çok işim var ki görseniz bana acırsınız Allahtan gündüzleri çoğunlukla anneme bırakabiliyorum gecede kendimiz idare ediyoruz