Bizimki de öyle ustunu değiştirirken kıyametleri koparıyor yazın ne güzeldi hemen ince bişey giydiriyorduk şimdi üst üste kıçının üstüne oturmaz tutanacak yer arıyor kalkmak için gece çok kotu böyle değildi kızım hiç şimdi gece çok uyanıyor karnı tok yatırmadan yediriyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum ama niye bu kadar çok uyanıyor bide ağlıyor biz kucağımıza alana kadar sinirlendim artık gece üstündeki battaniyeyi attım gel dedim bu sefer korktu daha çok ağladı bende üzüldüm korkuttum diye içimdende senin dediğin gibi ya olmasaydı o zaman daha çok üzülürdüm şimdi niye böyle kızıyorum dedim kendi kendime sabır çek hemen sinirlenme dedim kendi kendime uyumak tamamda sık uyanmalarımıZ çok zor yaCanim uyumadimi senin ki daha? Benimkisi cok huysuz ya bu gunlerde herseye bi aglamalarhemde ole acikli acikli. Babasi yanimda ustunu degistiriorm bi yandanda oynuyorum tabi yanimda tutabilmek icin anammm bi feryat figan babasi ile goz goze geldik donduk kaldik biyerlerimi aciyor acaba ? Hic biseyde yapmadim hani ters bi hareket falan canini acitcak. 10 aylik oldu bi garip oldu bu cocuk. Mutfak dolablarim beyaz yedigi midede yemedigi dolap kapaklarinda bi yandan siliyorum bi yandan sukrediyorum halime. Ya olmasaydi diyorum o zaman ne cok dua ederdim olsunda gerekirse mutfak dolabim kirli olsun diye. Rabbim dertlerini gostermesin kizlar. Sabriniz tukenince bunu hatirlayin bende cok ise yariyor enazdindan. Sizinkilerdede bole 10 aylik olunca garip degismeler oldumu?
Amin canım inşallah geçecek dediğin gibi ya uzun bir sure devam ederse kadının biri diyor 2 buçuk yaşında 4-5 kere uyanıyor diyor inşallah yaşına girince düzelir bizimkilerDoğru düzgün hiç uyuyamadjm bende başım çatlıyor şu ankızlar halimize binlerce şükür bugünlerde geçecek inşallah. Benim halamın çocuğu yok koskoca 50 yaşındaki kadın bana geldiği zaman oğlumu ayağında sallayabilmek için resmen yalvarıyor bana nolur ben sallayım diye içim parçalanıyor o öyle yaptıkça Allah kimseye yaşatmasjn evlat hasreti
Canım benim hepimiz asosyaliz işte bırda sosyalleşmeye çalışıyoruzEvet kızlar düzelsin ya sabrım tükeniyo benim ne yapsam olmuyo bi kesintisiz 2 saat uyumadım kaç aydır pskolojimi bozdum artk alışamadım ev bitaraftan daraltıyo çalışmak istyorum gece uykumuz hiç yok dayanamam bide bırakamıyorum ama evde de asosyal oldum bunalımdayım
Annenin stresi çocuğa gerçekten yansıyor bende sinirlerime hakim olamıyorum bazen ama bizim sakin kalmamız lazım. Demek ki çocukların bir derdi var diye düşünüyorumAmin canım inşallah geçecek dediğin gibi ya uzun bir sure devam ederse kadının biri diyor 2 buçuk yaşında 4-5 kere uyanıyor diyor inşallah yaşına girince düzelir bizimkiler
Gece sinirimi kızımın battaniyesinden çıkardım canım kızım ya oda korktu işte o zaman çok üzüldüm pişman oldum kızdım diye niy e uyumuyorlarki ama uykularıda var karınlarıda tok niye böyle. Oldular tamam ben çok uykusuz kalmıyorum sizleri görünce ama sabırsızlık galiba benim ki :'(Annenin stresi çocuğa gerçekten yansıyor bende sinirlerime hakim olamıyorum bazen ama bizim sakin kalmamız lazım. Demek ki çocukların bir derdi var diye düşünüyorum
Aynen canım ya benim çocuk dursa eşimle plan yapıyoruz bi hafta sonu abant bi haftasonu nevşehir falan iki gün yeter bize ama durmuyo işte zaten arabada durmuyo gidince ordada sürekli kucakta oluruz tatilden bişey anlamadım zatenCanım benim hepimiz asosyaliz işte bırda sosyalleşmeye çalışıyoruzben eminim bugünleri çok özleyeceğiz nehir düşünsene doğumdan önce konuşuyorduk senle burda :) eşinin birkaç gün izin almak gibi lüksü yoktur şu an sanırım ama kuzen arkadaş kardeş falan yok mu yada annenle falan 1-2 günlüğüne bir yerlere gitsen mesela abanta falan şimdi tam mevsimi hem senin için bir değişiklik olur..
Şansınıza tam orta noktadasınız canım arabada var bence denemeye değer :) havalar çok soğumadan.. Sana çok iyi gelecek benceAynen canım ya benim çocuk dursa eşimle plan yapıyoruz bi hafta sonu abant bi haftasonu nevşehir falan iki gün yeter bize ama durmuyo işte zaten arabada durmuyo gidince ordada sürekli kucakta oluruz tatilden bişey anlamadım zatenM minigim34 dediği gibi sinirime hakim olamıyorm bağrıyorm gece daraldım bağırdım sinirle salladım ayağımda artık uyu diye
Canım mesela bende demiştim bu düzen çabuk bozulabilir diye. Misal benim ufaklıktan örnek vereyim. En ufak tıkırtıda bile uyanıyor. Bebeğim yatak odasında yatıyor biz salondayız diyelim tvde kanal değiştirirken tvnin sesi biraz fazla çıksa ona bile uyanan bi oğlum var. Koridordan geçerken azıcık yüksek sesle konuşsak anında ağlamaya başlıyor. Uykusu çok hafif ben o yüzden cesaret edemiyorum uyku danışmanına. Yani senin kızında böyle miydi şu an drğiştti mi bu huyları. Çünkü maşallah bit bebeğin aralıksız 12 saat uyuması bana imkansız gibi geliyorUzun oldu ama kendi halimi hatirlayinca uykusuz günlerde gercekten belki birine yardimci olabilirim diye yazdim. Şu anda kizim aksam 18:30 gibi uyuyor ve sabah da 6 6 30 gibi uyaniyor. Gündüz de iki uykusu var genelde bir bir buçuk saat kadar sürüyor. Ve kizim cok hareketli o uyanikken yemeğini bile yapamıyorum aksamlari hazirliyorum ben de o uyuyunca bir sürü vaktim oluyor çünkü.
Aynı ben ya bende dayanamıyorm Ben çok istedim uyku danışmanı olayını parasıda geçtim ama sanki dayanamam tekrar başa sararız gibi geliyo bide geçecek diye kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama geçmeli bian önceUyku eğitimi tamam kendim bile diyorum ki yataktan almayayım sırtını ovalıyorum yattıgı yerden yüzünü okşuyorum bana mısın demiyor ciyak ciyak ben o ağlarken dayanamıyorum işte sabırlı olamıyorum
Sizde bide ayakta sallıyorsunuz daha çok yoruluyorsunuz ben öyle olsam ne olurdum herhalde bir dönemden geçiyorlar herkes öyle çünkü yaAynı ben ya bende dayanamıyorm Ben çok istedim uyku danışmanı olayını parasıda geçtim ama sanki dayanamam tekrar başa sararız gibi geliyo bide geçecek diye kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama geçmeli bian önce
Teşekkür ederim arkadaşım elimden geldiğince ilaç almamaya çalışıyorum sabr ettimMinoset içebilirdin canın parolla ikisi aynı çok geçmiş olsun canım
Evet canım eşimde sen alıştrdın ayakta sallamaya diyo sanki bebek durdu da ben keyften salladım bu erkekler çok gamsız yaSizde bide ayakta sallıyorsunuz daha çok yoruluyorsunuz ben öyle olsam ne olurdum herhalde bir dönemden geçiyorlar herkes öyle çünkü ya
Ayy canım yaa dua et bize.. Saat 9 gibi bütün işlerim bitti on dk olsun uzanayım dedim oğluma da elmayla üzüm suyu içirdim yavrum kucağıma gelmesiyle bir kusmaya başladı ne onun ne benim üstümüze başımız kalmadı üstelik benim de midem bulandı mı oturdum bi güzel ağladım sonra banyo temizlik derken tam bi saat uğraşmış çok korkunçtu yaa neyse yine de hastalık olmasın da diyorum her şey hallolur.. Annelik gibi kutsal bi kavram daha olamaz yer yüzünde bi kez daha anladım:)
Çekmece tutucu bi de buzdolabı kilidi mantıklı geldi de köşe koruyucusu bilemedim canım ya çünkü salonda oturuyoruz gümüşlüğün kenarları sehpalar berjerlerin ayakları derken hangi köşeyi kaplayım ben? Ev göçebe çadırına döndü her şeyi kaldırdım misafir gelir diye ödüm patlıyor valla:)N Nehir-derin2 bugün hiç kalkmadan yarım saat oturmadım daha şu saat oldu krizlerdeyimA armoisee canım köşe koruyuculardan aldık biz şimdilik onla idare ediyoruz ama bunseferde çekmecelere dadandı birde çekmece tutucu almak lazım
Çekmece tutumuyla buzdolabı kilidi mantıklı geldi ama köşe koruyucusu nu bilemedim canım ya.. Salonda oturuyoruz sehpalar gümüşlüğün kenarları berjerlerin ayakları derken hangi köşeyi kaplayım ben.. Zaten ev göçebe çadırına döndü her şeyi kaldırdım misafir gelir diye ödüm patlıyor valla :)N Nehir-derin2 bugün hiç kalkmadan yarım saat oturmadım daha şu saat oldu krizlerdeyimA armoisee canım köşe koruyuculardan aldık biz şimdilik onla idare ediyoruz ama bunseferde çekmecelere dadandı birde çekmece tutucu almak lazım