Bizimki de öyle ustunu değiştirirken kıyametleri koparıyor yazın ne güzeldi hemen ince bişey giydiriyorduk şimdi üst üste kıçının üstüne oturmaz tutanacak yer arıyor kalkmak için gece çok kotu böyle değildi kızım hiç şimdi gece çok uyanıyor karnı tok yatırmadan yediriyorum altını değiştiriyorum bide üstüne emziriyorum ama niye bu kadar çok uyanıyor bide ağlıyor biz kucağımıza alana kadar sinirlendim artık gece üstündeki battaniyeyi attım gel dedim bu sefer korktu daha çok ağladı bende üzüldüm korkuttum diye içimdende senin dediğin gibi ya olmasaydı o zaman daha çok üzülürdüm şimdi niye böyle kızıyorum dedim kendi kendime sabır çek hemen sinirlenme dedim kendi kendime uyumak tamamda sık uyanmalarımıZ çok zor yaCanim uyumadimi senin ki daha? Benimkisi cok huysuz ya bu gunlerde herseye bi aglamalar hemde ole acikli acikli. Babasi yanimda ustunu degistiriorm bi yandanda oynuyorum tabi yanimda tutabilmek icin anammm bi feryat figan babasi ile goz goze geldik donduk kaldik biyerlerimi aciyor acaba ? Hic biseyde yapmadim hani ters bi hareket falan canini acitcak. 10 aylik oldu bi garip oldu bu cocuk. Mutfak dolablarim beyaz yedigi midede yemedigi dolap kapaklarinda bi yandan siliyorum bi yandan sukrediyorum halime. Ya olmasaydi diyorum o zaman ne cok dua ederdim olsunda gerekirse mutfak dolabim kirli olsun diye. Rabbim dertlerini gostermesin kizlar. Sabriniz tukenince bunu hatirlayin bende cok ise yariyor enazdindan. Sizinkilerdede bole 10 aylik olunca garip degismeler oldumu?