2014 Aralık Anneleri

Ah canım benim çok geçmiş olsun salgın varmış dünden beride benim başım çatlıyordu kaldıramıyordum kafamı bide ateşim çıktı gece kızıma eşim kalktı baktı sabah erkende kayınvalidem geldi o baktı bizim hasta olmamız daha zor ya kullanınca banada söyleyin kızlar işe yarıyormu
Canım sorma valla burnum yara bere içinde kaldı silmekten venim yüzümden oğlumunda burnu akıyor şimdi :KK43: sanada geçmiş olsun..

Kızlar nette baktım bazen işe yarıyo bazen yaramıyomuş yarın görecez eczacı tanıdık depodan getirtiyo ben bi okuyum eğer zararlıysa vermeyiz dedi yarın size yazarım T ththt M minigim34 inş işe yarar yazın bi hastaya verdik ama memnun kaldımı söylemedi sonra dedi bakalım deneyecez inş düzene girer dün sabaha kadar çıldırdım yarım saate uyandı ağladı

Kızlar nette baktım bazen işe yarıyo bazen yaramıyomuş yarın görecez eczacı tanıdık depodan getirtiyo ben bi okuyum eğer zararlıysa vermeyiz dedi yarın size yazarım T ththt M minigim34 inş işe yarar yazın bi hastaya verdik ama memnun kaldımı söylemedi sonra dedi bakalım deneyecez inş düzene girer dün sabaha kadar çıldırdım yarım saate uyandı ağladı
Adı ne canım benimde tanıdığım bir eczacı var bende yarın ona sorayım bi ne diyecek bakalım

Ya kızlar uyuttum yarım saat 40 dk geçmeden ağlayarak uyandı emmekte istemedi karnı tok çünkü geri sallattı kendini of ya pskolojim bozuldu valla daralıyorum dayanamıyorm ne zaman bitecek bu işkence

Ya kızlar uyuttum yarım saat 40 dk geçmeden ağlayarak uyandı emmekte istemedi karnı tok çünkü geri sallattı kendini of ya pskolojim bozuldu valla daralıyorum dayanamıyorm ne zaman bitecek bu işkence
10buçukta uyudu 11 de uyandı. 11buçujtan beri de sallıyorum. Şu an ayaklarımı hissetmiyorum :KK43: bu kadar huysuz değildi yaaa ne oldu çocuğa bilmiyorum :KK43:
Miniğim34 demiştiya night day mi öyle bişeydi onu sordum canö
Tamam canım onu biliyorum :)

Kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin kafam çok kotu ağrıyor zong zongluyor kaldıramıyorum ateşimde var duş aldım şimdi ama başım çok kotu minoset içiyorum sabahtan beri başımın bu zonklaması nasıl geçecek
Geçmiş olsun canım akşam benim de başım çok ağrıdı dayanılmıcak gibiydi yıllardır tek bi ağrı kesici almadan atlatıyodum baş ağrılarını ama akşam ki çok fena idi Parol içicektim evde kalmamış minosette İçmedim emzirdiğim için öyle böyle dayandım şükğr geçmiş sabah.baş ağrısı deli birşey Rabbim kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun canım akşam benim de başım çok ağrıdı dayanılmıcak gibiydi yıllardır tek bi ağrı kesici almadan atlatıyodum baş ağrılarını ama akşam ki çok fena idi Parol içicektim evde kalmamış minosette İçmedim emzirdiğim için öyle böyle dayandım şükğr geçmiş sabah.baş ağrısı deli birşey Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım bende yakalandım heryerim ağrıyo burnum akıyo başım çatlıyo ilaçta içemiyoruz of of anne olmak çok zormuş:KK43:

Minoset içebilirdin canın parolla ikisi aynı çok geçmiş olsun canım

Kızlar hepimiz mi hasta olduk ya nasıl salgınmış bu böyle :KK43: geceleri çok zorlanıyorum öksüremiyorum bile oğlum uyanmasın diye.. Bende 2.5senede ilk kez bu sefer bir tane minoset içtim

Selam yorgun, bitkin, şu çocuk uyusa da ben de azıcık dinlensem olmadı etrafı toplasam diyen güzeeel Aralık anneleri:) epeydir giremiyorum ama anlaşılan herkes aynı modda:) bu civcivler gitgide daha fena bi hal alıyorlar yürümeden böyle yürüyünce nerden toplarım bilmiyorum oğlumu:KK43: kafa göz carpmadıgı yer kalmadı bunun yaa siz napıyosunuz bu konuda?

N Nehir-derin2 bugün hiç kalkmadan yarım saat oturmadım daha şu saat oldu krizlerdeyim :KK43: A armoisee canım köşe koruyuculardan aldık biz şimdilik onla idare ediyoruz ama bunseferde çekmecelere dadandı birde çekmece tutucu almak lazım :KK43:

A armoisee ve T ththt Allah yardımcınız olsun valla şuan aklımdan siz geçtiniz büyüsünler artık ben çok bezdim bıktım ikinci düşünmem gibi geliyo yapamıyorum sinir krizi geçirecem yok uyku şurubu falan hiç fayda etmiyo Allah hepimize yardım etsin hayattan soğutuyolar insanı

Canim uyumadimi senin ki daha? Benimkisi cok huysuz ya bu gunlerde herseye bi aglamalar :KK43: hemde ole acikli acikli. Babasi yanimda ustunu degistiriorm bi yandanda oynuyorum tabi yanimda tutabilmek icin anammm bi feryat figan babasi ile goz goze geldik donduk kaldik biyerlerimi aciyor acaba ? Hic biseyde yapmadim hani ters bi hareket falan canini acitcak. 10 aylik oldu bi garip oldu bu cocuk. Mutfak dolablarim beyaz yedigi midede yemedigi dolap kapaklarinda bi yandan siliyorum bi yandan sukrediyorum halime. Ya olmasaydi diyorum o zaman ne cok dua ederdim olsunda gerekirse mutfak dolabim kirli olsun diye. Rabbim dertlerini gostermesin kizlar. Sabriniz tukenince bunu hatirlayin bende cok ise yariyor enazdindan. Sizinkilerdede bole 10 aylik olunca garip degismeler oldumu?

X