- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
Öncelikle tesekkur ederim geccek insallah. Hic ole aman aman gecsin diye dusunmuyorum elimden geldigince tabi her zaman olmuyor bi daha hic 10 aylik olmayacak hic ben bez baglarken kacmayacak deyip her vaktin tadini cikariorum. Bi gorsen ev ne halde bir baskasi gelse kimbilir neler dusunur hakkimda. Ama oglus mutlu olsun yeter. Babamiz cok istior baska odaya gitmeyi onada tam tersi ben kesinlikle izin vermiyorum. Zaten kis geldi evimiz soba istese bile artik hic biyere gidemez :)Ben onun için eşimi başka odaya yolladımya sabah eşyalarını almak için odaya geliyo ses yapıyo boğacağım geliyo her sabah ses yapıyosun diye kavgalarımız var:)
Bizde ayni dertten muzdaribiz koltuk derileri ile dis kasiyor :) kansizlik var bide elleri ayaklari cok usuyor iki kat arti yelek arti hirka var suan oglustaSlm arkadaşlar iyidinizdir inş. Bir hamiş daha cıkmış. Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın rabbım inşallah. Bizim diş sıkıntıları gerı döndü iştahsız huysuz. Koltukların kenarlarını kemiriyo resmen. Onun dişinda iyiyiz şukur. Havalar sogudu iki kat guyınmeye başladık.bizden haberler bukadar:))
Bekarken ablamin ogluna bakardim tabi sadece bebis mutlu iken agladigi an anadina verirdim simdi o gunlerin acisi cikiyor bendende :)E oynatması halinde ben hiç dinlenemiyorumki bana seslenip duruyo uyuz oluyorum:) oynatmasıda hep benim bi işim varken oluyo bulaşık yıkarken çamaşır atarken falan öyle
Her mevsim güzelde kışın lahana gıbı üst üste gıyınmeyı sevmıyorum bende. Banyo sayısınıda üç gunde bir yaptm soguk hasta falan olur diye. Banyo büyük ciddi soguk oluyo nasıl yapıcam bılmıyorum. Elektırıklı soba vardı onu yakarım heralde gıydrrken falanBizde ayni dertten muzdaribiz koltuk derileri ile dis kasiyor :) kansizlik var bide elleri ayaklari cok usuyor iki kat arti yelek arti hirka var suan oglusta
4 üstte 3 altta derim i bile koparıp atıyo o derece gerisini sen düşün:Tebrik ederim onu benbizimkinin çok dişi yok yapamıyor daha oyle
Alt Ta 2 tane dişi var 3 yazmışım4 üstte 3 altta derim i bile koparıp atıyo o derece gerisini sen düşün
Ainen ya sogugu kat kat giyinmeyi gectim su sobaya alisamiyorum tozu pisligi cekilmiyor. Bn alerjik astim oglumdada alerji cikti resmen cildirtiyor bu kislar beni. Anamin evinde en sevdigim mevsimdi halbuki. Ew o o kadar buyuk ve her bi tarafi acik binanin su zamanda bile ewde usuyoruzHer mevsim güzelde kışın lahana gıbı üst üste gıyınmeyı sevmıyorum bende. Banyo sayısınıda üç gunde bir yaptm soguk hasta falan olur diye. Banyo büyük ciddi soguk oluyo nasıl yapıcam bılmıyorum. Elektırıklı soba vardı onu yakarım heralde gıydrrken falan
benimkisi goguste isirior cok fena disler delip gecior tirmalamaya bayiliyor bide ben cogunlukla tepkisiz kalmaya calisiorum. Tepki verdigim an aglior babasida bana kizior :) onun cani yaniyor ki seni isiriyor neden sende ona kiziyorsun diyo. Tamam dedim bundan sonra o beni her isirdiginda canim yandigi icin bende seni isiracagim :)Bebişim beni ısırıyo meme hariç çok şükür ısırılmadık yer kalmadı tepki verme daha çok ısırır dediler dişlerimi sıkıyor um hemen hemen 3 aydır böyle tepki vermeye başladm daha beter oldu gülerek ısırıyo şimdide yolunda varmı bu psikopat tan sizdede yoksa tek mi bizimkisi merak ettim
HeheheBenim
benimkisi goguste isirior cok fena disler delip gecior tirmalamaya bayiliyor bide ben cogunlukla tepkisiz kalmaya calisiorum. Tepki verdigim an aglior babasida bana kizior :) onun cani yaniyor ki seni isiriyor neden sende ona kiziyorsun diyo. Tamam dedim bundan sonra o beni her isirdiginda canim yandigi icin bende seni isiracagim :)
Göğsümü emer pozisyonda ısırmıyo allahtan ama Haricen heryerimi ısırıyo ve öyle böyle değil inşlh düzelir bu durum yaBenim
benimkisi goguste isirior cok fena disler delip gecior tirmalamaya bayiliyor bide ben cogunlukla tepkisiz kalmaya calisiorum. Tepki verdigim an aglior babasida bana kizior :) onun cani yaniyor ki seni isiriyor neden sende ona kiziyorsun diyo. Tamam dedim bundan sonra o beni her isirdiginda canim yandigi icin bende seni isiracagim :)
Ah canım geçmiş olsuun sünizit mi oldun acabaKızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin kafam çok kotu ağrıyor zong zongluyor kaldıramıyorum ateşimde var duş aldım şimdi ama başım çok kotu minoset içiyorum sabahtan beri başımın bu zonklaması nasıl geçecek
Bilmiyorum canım midemde çok kotu bulanıyordu dun yediğim aklıma gelince hala midem bulanıyor yumurta kokusuna falan midem bulanıyor eczaneye gidip ya parol ya da minoset alcam hangisi daha etkilidir bide tansiyonumu ölçtüreyimAh canım geçmiş olsuun sünizit mi oldun acaba
Canım bence öyle yapmada doktora git çünkü antibiyotik kullanman gerekli olabilir bebişe geçmez belki senin sağlığın daha önemlidir bi kontrole git bebek bakıyosun dayanamazsınBilmiyorum canım midemde çok kotu bulanıyordu dun yediğim aklıma gelince hala midem bulanıyor yumurta kokusuna falan midem bulanıyor eczaneye gidip ya parol ya da minoset alcam hangisi daha etkilidir bide tansiyonumu ölçtüreyim
Denede bizede soyle işe yarıyor mu canım bakalımKimsecikler yok buralardakızlar benim oğlum uyumuyo o bitkisel şuruptan sipariş verdim deneyecem uyku için
Ah canım benim çok geçmiş olsun salgın varmış dünden beride benim başım çatlıyordu kaldıramıyordum kafamı bide ateşim çıktı gece kızıma eşim kalktı baktı sabah erkende kayınvalidem geldi o baktı bizim hasta olmamız daha zor ya kullanınca banada söyleyin kızlar işe yarıyormuKızlar bende yoktum bikaç gündür çok hastayımöksürük baş ağrısı burun akması ne ararsanız var. Zaten oğlum diş yüzünden geceleri hiç kaliteli uyumuyor bir de bebek odası eşyalarımız geldi ama eşim yine burda değil o yüzden bütün ev karman çorman bi halde kafayı yemek üzereyim N Nehir-derin2 canım hangi markadan aldın memnun kalırsan kesin yaz banada. Bende aptamilin gece çayını mı alsam diyordum ama hastalıkla başetmekten araştıramadım bile