2014 Aralık Anneleri

Canım benim oğlumda aynı merak etme artık öyle böyle büyütecez uykusuz olmak istemiyorm ama yapacak bişey yol

iyi aksamlar.az once haberlerde verdiler.ankarada buyuk patlama olmus.Turkiyenin basi sagolsun.terorun her turlusune lanet olsun.Allahim hala kendime gelemedim..Ankaradan arkadaslar vardi.iyisinizmi?

iyi aksamlar.az once haberlerde verdiler.ankarada buyuk patlama olmus.Turkiyenin basi sagolsun.terorun her turlusune lanet olsun.Allahim hala kendime gelemedim..Ankaradan arkadaslar vardi.iyisinizmi?
Canım çok saol yapıyolar ülkeyi karıştırmaya çalışanlar benim eşimde polis ve iki tanede polisimiz şehit oldu Allah kötülere fırsat vermesin

kısmetse bir hafta sonra dr a gidicem
artık burada yazışa yazışa büyütürüz evlatlarımızı tabii deliririm ben biraz gibi geliyor
Kürtajdan vaz mı geçtin canım eğer öyleyse o kadar çok sevindim ki :) büyütürüz yaaa ne olacak sıkma canını. Bir taneyle bile deliriyoruz :)
Canım ben adem güneşi dinliycem oğlum 2 sene yanımda
Ben mecburum ama ayırmak zorundayım artık
Yok canım mama işi değil bence mama yedirincede uykusu açılabilir

Eevet canm sen odasına alıştır bi tanıdığın kızı 5 yaşındaydı bizden bi ay önce doğum yaptı kadın perişandı sinirleri küçük durmuyo yanında büyükte yanında yatıyodu çok zor diyodu

herkes çoluk çocuğa karıştı ya başlarını kaşıyacak vakti kalmadı demekki,bende arada girip bakıyorum oğlumdan kalan vakitlerde
Hamile iken bos vaktimiz coktu tabi simdi fursat verse hemen bi cay iceyim modundayim. Nasil senin yumurcak. En cok sen kaldin aklimda. Sozde ayni gun doguracaktik :)

Biz yine nöbetlerdeyiz ya yarım saat sallattırıyo kendini yarım saat anca uyuyo tekrar sallıyorum sabaha kadar böyleyiz gibi diş mi geliyo hasta mı anlamadım

Bu askerlik bi bitseydi:) of ben çok zorlanıyorum ya ne zormuş büyüse diye gözünün içine bakıyorum eşlere kolay tabi bak benimki içerde ohh derin derin uyuyo uyuz oluyorum:)
Benimkiside uyuyor ayni odadayiz top atsan uyanmaz asla :) o da bana tripli oglene kadar yatiyorsun ben sabah 7 de ise gidiorum diyor:)

Yaninda yatmayi denedin mi ? Ornek aldigim pedagog var ole hic uzun uzun uyku problemimiz olmadi. Yanimda yatiyordu cunku. Suan uyuyor aslinda ama benim uykum kacinca yatamayanlardanim. Gece iki kez uyanir emer tekrar yatar normalde. Ama bu son iki haftadir hasta diye sabah 6 lara kadar ayaktayim. Bebekler acikmak ayrilik vs hepsinde tek bir duyguyu hissederlermis o da korkmak. Belkide ihtiyaci olan sallanmak degil senin kokundur.

Benimkiside uyuyor ayni odadayiz top atsan uyanmaz asla :) o da bana tripli oglene kadar yatiyorsun ben sabah 7 de ise gidiorum diyor:)
Öğlene kadar nerde yatıyosak sabah 7 buçukta diker beni ayağa gece uyumadım demez eşime bıraksam yarım saat bakamaz banada aynısını dedi bende çalışıyorum akşama kadar sen evdesin diye ben çalışırım sen oturup akşama kadar bakacaksan sadece bi gğn bıraksam arkana bakmadan kaçarsın dedim sustu:)

Benim esim asla bakmaz teklifine yorumana dahi acik degildir bu konularin. Esim sabah 7 de gidior aksam 9 da ewde oluyor o da hakli bide iside cok agir gelir gelmez iki lokma yiyip devrilior cekyatta.

Yok canım benimki biraz piskopat çıktı:) yanımda yatıyo zaten yaklaşıyorum oğlum burdayım diyorum pışpış yapıyorum koluma alıp pışpışlıyorum iyce bağrıyo:) sallıyorum uyuyo benimki her saat başı kalkıyo bebeklkten beri böyle dr sabretceksin diyo seninki maşallah öyle uyuyan bebeğe daha ne şikayet ediyosun askerlik diye maşallah:)

Ben hic sallamadim ama sallanmak ne bilmiyor hasta biraz ona kalkip bakip duruyorum zor nefess alior. On aylik oldu daha yeni besigi oldu oglumun cok tatli geldi besik uykusu :)

Benim esim asla bakmaz teklifine yorumana dahi acik degildir bu konularin. Esim sabah 7 de gidior aksam 9 da ewde oluyor o da hakli bide iside cok agir gelir gelmez iki lokma yiyip devrilior cekyatta.
Oda haklı ama bizde haklıyız benimkide aynı hiç bakmaz yani oynatır falan anca

Ben hic sallamadim ama sallanmak ne bilmiyor hasta biraz ona kalkip bakip duruyorum zor nefess alior. On aylik oldu daha yeni besigi oldu oglumun cok tatli geldi besik uykusu :)
Bende asla sallamam diyenlerdenim ilk bi ay asla kimse dokunmayacak uyuyacak sese de alışacak dedim gazımız çoktu hiç uyumayınca beşikte beşikte uyumayınca tek uyusunda ayağımda uyusun bende dinleniyim modundaydım öyle alıştı şimdi çok pişmanım

Bnce oynaması kafii zaten :) gerek yok oglum bana bagli olsun. Bnm askerligim baksana saat uc bebis yatior ama bn yatamiyorum. Bn yatincada o kalkiyor. Hep bi uykusuzluk hali.
E oynatması halinde ben hiç dinlenemiyorumki bana seslenip duruyo uyuz oluyorum:) oynatmasıda hep benim bi işim varken oluyo bulaşık yıkarken çamaşır atarken falan öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…