hahahahadaha 9 ay varken tamda sevincin ortasında gerçekten sorulacak soru hee aynen doğum hikayeleri rahatlatıyo insanı
ooo sen rekor yapmışsın yaa
anladımmvala dert ayrı benim eşimde ilk gittik hastaneye çıkışda hemen doğum nasıl oluyo odaları falan araştırdı hastanede
ben en çok doğum sancısı başladığında eşi ishal olup tuvalete kapanan ve kendisi de bu arada hem sancı çekip hem makyaj yapmayı ihmal etmeyen arkadaşa çok gülmüştüm:)))))
ben en çok doğum sancısı başladığında eşi ishal olup tuvalete kapanan ve kendisi de bu arada hem sancı çekip hem makyaj yapmayı ihmal etmeyen arkadaşa çok gülmüştüm:)))))
Parça parça almadılar. Hepsi toptan :) Bir daha olmayacak dedi ama bakalım :)
Gittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
ben korktum deyince unuttu Allahtan aman işimiz var onlarda ayrı :)
evet iş çok da daha erken diye şimdilik takmıyorum zamanı gelsin dört dönerim artık
hayırlısı olsun hakkımızda :)
Gittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
Canim tsh cok onemliymis.
Benim de hiç sıkıntım yoktu ama gebe kalinca yukselmis tsh.
Ilac basladik hemen. 1 ay sonra da kontrol var.
Tsh bebegin beyin gelisimini etkilermis.
Cok onemli bir hormonmus.
Ama şükür ki çaresi de cok kolaymis.
Bir cok gebede cikiyormus. Minicik bir ilacla da çözülüyormus.
Canim tsh cok onemliymis.
Benim de hiç sıkıntım yoktu ama gebe kalinca yukselmis tsh.
Ilac basladik hemen. 1 ay sonra da kontrol var.
Tsh bebegin beyin gelisimini etkilermis.
Cok onemli bir hormonmus.
Ama şükür ki çaresi de cok kolaymis.
Bir cok gebede cikiyormus. Minicik bir ilacla da çözülüyormus.
Tam saymadim ama bendede o kadar fazla kan aldilarki biri bitiyo yenisi biri bitiyo tekrar tup bide idrar icin tup verdiler yuh dedim..ovvv 9 tüp kan kaldı mı bebişe napmış onlar ya
Canimm cok uzuldum ya ne denir bilmiyorum Allah sabir versin sana...Gittim canim kalp atislari yok gelişimde yok ptesi günü kürtaj olucam ayrilcam kuzularimdan
hamilelikte çok fazla ve karmaşık rüya görmek gayet normal...daha ne rüyalar görücez...bu da onlardan biridir...takılma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?