2014 Aralık Anneleri

Ama gıcık bir tip ya oturmaya gidiyoruz odasından çıkmıyor sigara içiyormuş ben geçen koçtaşta file kutular gormuştum büyükte guzeldide
Elti mi elti adayı mı orayı anlayamadım ben. Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler :) ben senede 1 kere görüyorum eltimi toplasan 5 kere konuşmayız telde halimden memnunum :)
Bu arada günaydın size biz kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyoruz :)

Kızlar ya sabah yazmayı unuttum oğlumun ağzında küçük bir inci daha gördüm ben sabah 3lüyoruz dişleri :KK53:

Kızlar ya sabah yazmayı unuttum oğlumun ağzında küçük bir inci daha gördüm ben sabah 3lüyoruz dişleri :KK53:
Oy kuzum ondan rahatsızmış demek ki maşallah ona bu arada M minigim34 ve T ththt inadıma mı yapıyosunuz ben yine erkenden uyandım 8 de gecede kırk kere kalktık :) bi benim oğlan ayarsız çıktı bak sizinkilerde maşallah uyumuş bugün

Oy kuzum ondan rahatsızmış demek ki maşallah ona bu arada M minigim34 ve T ththt inadıma mı yapıyosunuz ben yine erkenden uyandım 8 de gecede kırk kere kalktık :) bi benim oğlan ayarsız çıktı bak sizinkilerde maşallah uyumuş bugün
Ben 4te yattım 10buçukta kalktım :KK43: oğlum 2buçukta uyudu zaten.. Şu an gözümden uyku akıyor resmen

Kız bizde 11 de yattık gece 1 de kalktı hemde çok ağlayarak emzirdim uyudu sabah ezanında kalktı sonra yine emzirdim uyudu sonra 9 da kalktı bizim yatakta oynadık az yine uyuduk 12 ye kadar uyandı yani bizimkide

Gözüne sıkıp sonrada tuhaf tuhaf gözlerini kırpıştırıyor mu :KK70: benim küçük oğluşumun meşhur hareketleri bunlar artık yavaştan bardak tipi suluklara mı geçsek ki
Kızımda öyle yapıyor benim var damlatmaz suluğum onuda onuda kullanıyor normal bardaktan bile veriyorum ben su ben içerken istiyor bende onun suyundan koyuyorum

Benim kızım gece sürekli uyanıyor emmek istiyor acından mı huysuz lıktan mı bilmiyorum oda yaptık hanfendi ye daha bikere yatmadı yer yatağı yapıyorum ama gece yüzkere uyanıyo yanıma alıyorum yani yer yatağı da hikaye bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum...önerisi olan var mı
Yatağını kesinlikle ayır canım hem onun için hemde kendin için.ben 6. Ayda ayırdım yanımda beşiği vardı öksürsek uyanıyordu şimdi daha iyi telsizde kullanmıyorum başta kullanıyordum şimdi alıştık uyanınca sesleniyor .zaten ıh dese duyuyorum annelik böle bişeymiş.

Yatağını kesinlikle ayır canım hem onun için hemde kendin için.ben 6. Ayda ayırdım yanımda beşiği vardı öksürsek uyanıyordu şimdi daha iyi telsizde kullanmıyorum başta kullanıyordum şimdi alıştık uyanınca sesleniyor .zaten ıh dese duyuyorum annelik böle bişeymiş.
Ben hiç yanımda uyutmadım yan odamızda ben de hemen duyuyorum dediğin gibi öksürsek falan hemen uyanıyor

Şu an 2.yolcumuz olduğu için biz daha yeni oda yapıyoruz bebek odası. Mobilyalarımız hafta içi gelecek. Oğlum hep bizle aynı odada uyudu. Sadecw küçük bir gece lambası yakıyoruz uykusu açılmasın diye. Yatak odası ile bebek odası yanyana. Ama ben şimdiden korkmaya başladım ya duyamazsam sesini gece diye. Ama biliyorum artık ayırmam lazım :KK43: offf bende duyar mıyım acaba. Duyamazsam çok vicdan azabı çekerim.
Benim oğlumda bırak öksürük sesini yatakta dönsem bile uyanıyor :KK43:

Kızımda öyle yapıyor benim var damlatmaz suluğum onuda onuda kullanıyor normal bardaktan bile veriyorum ben su ben içerken istiyor bende onun suyundan koyuyorum
Damlatmaz suluk nasıl kıızzz çok geri kalmışım ben aslında tam ihtiyacım olan şey :KK70:

Hakkında hayırlısı olsun canım şu an seni en iyi ben anlarım.. Lütfen söylediklerimizi yanlış anlama tabii ki müdahale etmek bize düşmez biz sadece naçizane tavsiye verebiliriz.. Bu ilk bizim başımıza gelmiyor sonda değiliz :)
kısmetse bir hafta sonra dr a gidicem
artık burada yazışa yazışa büyütürüz evlatlarımızı tabii deliririm ben biraz gibi geliyor

Şu an 2.yolcumuz olduğu için biz daha yeni oda yapıyoruz bebek odası. Mobilyalarımız hafta içi gelecek. Oğlum hep bizle aynı odada uyudu. Sadecw küçük bir gece lambası yakıyoruz uykusu açılmasın diye. Yatak odası ile bebek odası yanyana. Ama ben şimdiden korkmaya başladım ya duyamazsam sesini gece diye. Ama biliyorum artık ayırmam lazım :KK43: offf bende duyar mıyım acaba. Duyamazsam çok vicdan azabı çekerim.
Benim oğlumda bırak öksürük sesini yatakta dönsem bile uyanıyor :KK43:
Canım ben adem güneşi dinliycem oğlum 2 sene yanımda

Ahhh arkadaşım bi bilsen ki ne artislikler yaptım herkese 6. Ayda ayırıcam ayakta sallamak mı ıhhhh daha neler hep sizden kaynaklı ben çocuğumu yatağına bırakıcam orda kendi kendine uyuyacak derdim ama nerde söylediğim herşey yalan oldu.çok uğraştım ama benim kıza sökmedi hayla daha uğraşmaktayım.bende küçükken aynını yaparmış ım annem den ayrı yatmazdım hatırlıyorum koca kızdım aralarında yatardım öyle işte inşllh düzene girer umudum yok gerçi ama bende çok yoruldum sabahları heryanım tutuk uyanıyorum

Bende aldım 7 tahıllıdan aptamilin ki o kadar tatsız tuzsuz bişey ki. Bebelac aldım bi kere tahıllı onun tadı güzeldi ama yese bile yine uyanıyor yine uyanıyor.
Gece Mama olayını hiç denemedim hipp in tahıllı mamasını almıştım yatmadan yedirmek için ama beğenmedi yemedi sütüm yetiyor die ondanda vazgeçtim ama sanmıyorum ya meme tiryakisi oldu bizimkisi denicem bakalım gece uyandığında mama yedirmeyi ne olucak bakalım

Vayyy bee gerçekten hiç duymamıştım şaşırdım. Şimdi baktım avent te falan var sanırım. Artık kısmetse junior a alırız :KK70:
Ben kızıma suluk alacaktım o zaman bakmıştım bugün o kadar yoruldum ki temizlik yaptım ama hala ev dağınık ya sildin supurdum ama dağınık çocuk olunca böyle oluyormuş :)

X