- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Yok kız cesaretlisin değil bidaha cesaretin olmaz bende kazaya kurban gitsem tabiki aldırmam şimdilik ikinci fikri çok uzak bakalm:)Ben aldım canım şık şık takımlar annanneside aldı. Daha önce halası falanda almıştı. Şu an 4-5 takımı var öyle pantolınlu falan. Uzun kollu tişörtler aldım bende sweat aldım polarımız vardı. Babannesi kapşonlu mont gibi birşeyler getirmişti. Zaten eşıfman sıkıntımız yok. Şu an tamamladık gibi işte :)
Ne cesaretiii yaaaa hamile olduğumu öğrenmeden sadece 1 hafta önce eşimle konuştuğumuz '' bizim oğluş okula başlamadan ikinciyi yapmayalım '' ikimizde hemfikirdik bu konuda. Nehir bak oğlum o kadar yaramaz ki kvnin hamile olduğumu öğrenince ilk tepkisi şu oldu '' ahhh yavruuuum üzüldün müüüü ben çok üzüldüm ama bebek için değil senin için nasıl baş edersin tek başına '' dedi. Bence bir kv bu cümleyi kuruyorsa gerçekten durum vahim
Anaaaaaa kaç haftalıksınız şimdi bende kahroldum ağla Ağla. Daha cok erken diye. Ne kilo verebildim ne bebeğim kucağımdan inmiyor ne de yorgunluğum dindi. Iki bebeğe nasıl yeterim diye diye yedim kendimi. Peki emzirmeye devam di mi? Ben şu an emziriyorum ama daha Dr a gitmedim bugün gidicem nasıpsesusayaci canım başka konuya yazmışsın ama ben burdan cevap vereyim sana. İlk günler çok kötü geçiyor kabul ediyorum ama zamanla alışıyorsun bu duruma merak etme.. Ben çok ağladım mahvoldum ama geçenlerde doktora gittim minik minik hareketlerini gördüm doğduğunu düşündüm şu an çok daha iyiyim.. Geçecek merak etme hatta öyle bir zaman gelecek ki iyi ki olmuş diyeceksin :)
A101de 27 buçuk canım int. Baktım yüksek biraz gidip alsam kalmammıştır yaM minigim34 bizim var anadizimiz o bir nimet ama ilk aylarda işe yarıyor kesinlikle. Şu an üstünden atıyor kendini oğlum...
Benim vahşinin hiç masalcı kuzudan falan anlayacağını sanmam ama fiyatına bakıyım bi uygunsa alırım..
N Nehir-derin2 Allah korusun canım ya ben aldıramam yapamazdım. Eğer şu an aldırmış olsaydım çok ağır bir depresyon geçiriyor olurdum muhtemelen..
Kızlarrrr biz birazcık uyuduk tombik balığımla :)))
Şu an aslında 14.haftanın içindeyim ben son adet tarihine göre ama 1 hafta geç yymurtlama olmuş benim yani 13 haftalığız şu an. Gerçekten üzülme çok samimi söylüyorum onun kıpır kıpır hareketleri bile yetti beni mutlu etmeye :) şu an emzirmeye devam. 3 tane kadın doğumcu ile görüştüm üçüde bir sorun olmayacağını söyledi. 1 tanede çocuk doktoruyla görüştüm çok sıcak bakmadı emzirmeye. Bazı çocuklara hamilelik hormonu zarar verebilir dedi oğlum ateşlendi benim götürdün doktora ama soğuk algınlığından olmuş. Ben burada kadınlar kulübünde bir arkadaşla tanıştım kendisi de bizim gibi bir durum yaşamış 1.5 yaş araları olan 2 kızı var ve hala ikiside emiyormuş Maşallah. Sağolsun kendisi beni çok cesaretlendirdi. Doğuma girmeden önce büyüğü emzirip öyle girdim dedi. O bir problem yaşamamış. Diğer mesajlarımı bırak sadece bugün yazdıklarımı okuraan bebeğimin ne kadar mız mız olduğunu anlarsın zatenAnaaaaaa kaç haftalıksınız şimdi bende kahroldum ağla Ağla. Daha cok erken diye. Ne kilo verebildim ne bebeğim kucağımdan inmiyor ne de yorgunluğum dindi. Iki bebeğe nasıl yeterim diye diye yedim kendimi. Peki emzirmeye devam di mi? Ben şu an emziriyorum ama daha Dr a gitmedim bugün gidicem nasıpse
Muhtemelen bu saate kalmamıştır canım bencede sanki fiyatı biraz yüksek gibiA101de 27 buçuk canım int. Baktım yüksek biraz gidip alsam kalmammıştır ya
Canım ben bulamadm ne diye geçiyoKızlar ayakta sallanan bebekler için ana dizi varmış yorulan anneler için yapılmış
9 Eylul. Benim son adet. ve bi kaç gün geçti bende belirtilerden şüphelendim başım Dönüyor sürekli. Midem bulanıyor kusuyoeum. Zaten öyle şüphelendim. Şimdi doktordan geldim emme işi sakat dediler Kızımın Hakk'ını yiyorum gibi hissediyorum. Doktor da bu yönde konuştu. Sütün kalitesi ve içeriği iki aya değişecek dedi. Çok dertlendim ben yarın bi de ebeye gidicem ebemiz tecrübeli neticede. Benim kaygım kızımı psikolojik manevi olarak doyurabilmek. Ona travma yaşatmak istemiyorum. Iki Dr da sütü kes dedi nasıl kıyarım ben yavruma meme dediğinde. valla Ağlayarak yazıyorum nasıl bi salaklık Yaptım ben. Sanırım kürtaj isticem. Pazartesi kesin kararlaştırıcam.Şu an aslında 14.haftanın içindeyim ben son adet tarihine göre ama 1 hafta geç yymurtlama olmuş benim yani 13 haftalığız şu an. Gerçekten üzülme çok samimi söylüyorum onun kıpır kıpır hareketleri bile yetti beni mutlu etmeye :) şu an emzirmeye devam. 3 tane kadın doğumcu ile görüştüm üçüde bir sorun olmayacağını söyledi. 1 tanede çocuk doktoruyla görüştüm çok sıcak bakmadı emzirmeye. Bazı çocuklara hamilelik hormonu zarar verebilir dedi oğlum ateşlendi benim götürdün doktora ama soğuk algınlığından olmuş. Ben burada kadınlar kulübünde bir arkadaşla tanıştım kendisi de bizim gibi bir durum yaşamış 1.5 yaş araları olan 2 kızı var ve hala ikiside emiyormuş Maşallah. Sağolsun kendisi beni çok cesaretlendirdi. Doğuma girmeden önce büyüğü emzirip öyle girdim dedi. O bir problem yaşamamış. Diğer mesajlarımı bırak sadece bugün yazdıklarımı okuraan bebeğimin ne kadar mız mız olduğunu anlarsın zatensen kilo veremiyorum diyorsun ben şu anda 41 kiloyum ve vücudumun ne kadar yorgun ve halsiz düştüğünü düşün. Ben hamile kaldığım ilk andan beri Allahım sen kimswye çekmeyeceğinden fazla yük vermezsin. Eğer kaldıramayacaksam bu bebeği hiç nasip etme bana diye dua ettim. Şu an için herşey çok güzel gidiyor. Eskiye göre daha çok yoruluyorum ama geçen gittim doktora hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum diye.. Allah bir şekilde kolaylığını veriyor merak etme. Senin son adet tarihin ne zaman
Sen bilirsin tabii canım sonuçta karar verecek olan sensin ama bence iyi düşün taşın bu çok ciddi bi karar9 Eylul. Benim son adet. ve bi kaç gün geçti bende belirtilerden şüphelendim başım Dönüyor sürekli. Midem bulanıyor kusuyoeum. Zaten öyle şüphelendim. Şimdi doktordan geldim emme işi sakat dediler Kızımın Hakk'ını yiyorum gibi hissediyorum. Doktor da bu yönde konuştu. Sütün kalitesi ve içeriği iki aya değişecek dedi. Çok dertlendim ben yarın bi de ebeye gidicem ebemiz tecrübeli neticede. Benim kaygım kızımı psikolojik manevi olarak doyurabilmek. Ona travma yaşatmak istemiyorum. Iki Dr da sütü kes dedi nasıl kıyarım ben yavruma meme dediğinde. valla Ağlayarak yazıyorum nasıl bi salaklık Yaptım ben. Sanırım kürtaj isticem. Pazartesi kesin kararlaştırıcam.
Canım senin kararın bişey diyemem bize hava hoş diyede düşünebilirsin ama o cana kıyma çünkü kızın en fazla bi sene daha emecek hemen kesmezsin bak T ththt emziriyo hala ve 3 buçuk aylık her bebek emmiyo ki iki yaşına kadar bakmak eminim çok zor olacak ama kıyma be vicdanın o zaman rahatsız olacakinş en doğru kararı verirsin9 Eylul. Benim son adet. ve bi kaç gün geçti bende belirtilerden şüphelendim başım Dönüyor sürekli. Midem bulanıyor kusuyoeum. Zaten öyle şüphelendim. Şimdi doktordan geldim emme işi sakat dediler Kızımın Hakk'ını yiyorum gibi hissediyorum. Doktor da bu yönde konuştu. Sütün kalitesi ve içeriği iki aya değişecek dedi. Çok dertlendim ben yarın bi de ebeye gidicem ebemiz tecrübeli neticede. Benim kaygım kızımı psikolojik manevi olarak doyurabilmek. Ona travma yaşatmak istemiyorum. Iki Dr da sütü kes dedi nasıl kıyarım ben yavruma meme dediğinde. valla Ağlayarak yazıyorum nasıl bi salaklık Yaptım ben. Sanırım kürtaj isticem. Pazartesi kesin kararlaştırıcam.
Ben bişey söyleyip etkilemek istemiyorum herkes karar verebilecek yaşta ama ben hiç cesaret edemedim ya sonra çok pişman olursam diyeCanım senin kararın bişey diyemem bize hava hoş diyede düşünebilirsin ama o cana kıyma çünkü kızın en fazla bi sene daha emecek hemen kesmezsin bak T ththt emziriyo hala ve 3 buçuk aylık her bebek emmiyo ki iki yaşına kadar bakmak eminim çok zor olacak ama kıyma be vicdanın o zaman rahatsız olacakinş en doğru kararı verirsin
Bende kolay atlatamam ya inş en iyi kararı verir A aysenur1298 ne yaaptı acabaBen bişey söyleyip etkilemek istemiyorum herkes karar verebilecek yaşta ama ben hiç cesaret edemedim ya sonra çok pişman olursam diyeAllah korusun şimdi bebeklerimiz en ufak bir ateşlense bile helak oluyoruz ikisi de evlat sonuçta.. Kesinlikle kürtaja karşı değilim ama bana göre değil benim psikolojim düzelmez kolay kolay
Off bilmiyorum yaa bi aklımda sürekli onda zatenBende kolay atlatamam ya inş en iyi kararı verir A aysenur1298 ne yaaptı acaba
Hemen sarımsağı ortadan kes canım sulu yerini arpacığın üzerine sür inşallah çıkmadan geçer faydasını görürsünAy kızlar gözümde arpacık çıkıyor galiba gozumu kırptıkça nasıl acıyor yumruk yemiş gibiyim gozume a101 de kalmamış canım sabahtan bitmiş sordum herkes facede nasıl paylaşıyor ama bir görsen hem yastık hem kuzu güzel bişeye benziyordu
Hemen deneyeceğim canım kokarım artıkHemen sarımsağı ortadan kes canım sulu yerini arpacığın üzerine sür inşallah çıkmadan geçer faydasını görürsün
Ohhh kokulu kokuluHemen deneyeceğim canım kokarım artıkya ben size ne diyecektim bu uyuyamayan bebekler için akşam verilen bitki çayları var kullananlarda faydasını görmüş hatta bir yerde okudum doktor vermiş bir şurup kadına çocuğu geceleri uyumuyor diye tamamen bitkisel miş şurup meraktan bakmıştım bende internetten
Canım ya ben 7 haftalıkken farkettim geç kaldım diyordum sen 17ye kadar farketmemişsin :) bizimde 16 ay falan olacak aramız kısmetse büyüdüklerinde çok yakın 2 arkadaş olurlar inşallahh :)Herkese merhabalar ben yazamıyorum ama yazdıklarınızi ara ara okuyorum. Yeni hamileler var sanırım hayırlı olsun öncelikle hiç korkmayın benim küçüğüm 10 aylik oluyor büyüğümde 24 aylık olacak ikincisini öğrendiğim de 17 haftalıkti istemeden hamile kaldım güya korunuyorduk.zor kabullendim ama iyiki olmus diyorum oluyor bisekilde çalışiyorum bi tane akraba anne kv yok. Iyiki olmus diyorum şimdi yavaş yavaş oynamaya başladılar. Siz ona dünyanın en güzel seyini dogueacaksiniz kardes candir can.