2014 Aralık Anneleri

Kızlar tüm yazılarınızı kulağıma küpe olarak okuyorum. Bende istemiyorum kürtajı ama önce profla görüşeceğim bakalım o ne dicek. Yazıcam en kısa zamanda neticeyi. Çok zor ya

Kızlar tüm yazılarınızı kulağıma küpe olarak okuyorum. Bende istemiyorum kürtajı ama önce profla görüşeceğim bakalım o ne dicek. Yazıcam en kısa zamanda neticeyi. Çok zor ya
Hakkında hayırlısı olsun canım şu an seni en iyi ben anlarım.. Lütfen söylediklerimizi yanlış anlama tabii ki müdahale etmek bize düşmez biz sadece naçizane tavsiye verebiliriz.. Bu ilk bizim başımıza gelmiyor sonda değiliz :)

Kızlar oğlum kusuyo ya sabah baya kustu şimdi emdi kusacak gibi kahvaltıyı denemelimiyim emmesi yeterli mi çok yiyen bi çocuk değil biliyosunuz midesi bulanıyo hemen ya yeniden kusarsa diyorum ne yapıyım sizce

Kızlar oğlum kusuyo ya sabah baya kustu şimdi emdi kusacak gibi kahvaltıyı denemelimiyim emmesi yeterli mi çok yiyen bi çocuk değil biliyosunuz midesi bulanıyo hemen ya yeniden kusarsa diyorum ne yapıyım sizce
Canım biraz geç kaldım cevap yazmaya ama bence yedirme demek ki içi almıyor yavruşun. Yani birax büyük bir çocuk olsa numaradan yapıyordur yememek için derim ama daha numara yapacak kadar büyümediler. Zorlama bence

Kızlar bende 2 gündür kahvaltıda tarhana çorbası vermeye başladım. Çünkü kahvalyı yapmak istemiyor oğlum :KK43:

Kızlar face de bir sayfada sizce erkek bebekler mi daha yaramaz kız bebekler mi diye sormuşlar. Tabii ki her bebeğin bakımı çok zordur ama burda gözlemlediğim kadarıyla sanki erkek anneleri daha çok zorlanıyor gibi :) siz ne düşünüyorsunuz

Ay maşallah bizde yoğurt çorbası deneyecez sevmiyoda bugün kusuyo çok zorlamayacam
Seninki çok inatçı çıktı he :KK70: kusuyorsa zorlama yarın denersin benim kızım yoğurt çorbasını sevmişti sebzeyle arası pek yok bende o konuda zorluyorum ne yapayım azıcık vitamin alması lazım olmaz böyle yani

Bizimki tarhanayı pek sevmedi ya daha doğrusu tuzsuz diye yemiyor bence tatsız çünkü
Ben artık azıcık tuz koymaya başlafım çorbalarına :oops: ama büyüdüler artık yaa. Hiç koymayınca benim bile yiyesim gelmiyor bebişler nasıl yesin

Ben artık azıcık tuz koymaya başlafım çorbalarına :oops: ama büyüdüler artık yaa. Hiç koymayınca benim bile yiyesim gelmiyor bebişler nasıl yesin
Evet ya ben koymamaya çalışıyorum ama yemiyor bu sefer ama bizim yediğimiz yemekleri nasıl yiyor bir görsen bide istiyor ağlıyor

Evet ya ben koymamaya çalışıyorum ama yemiyor bu sefer ama bizim yediğimiz yemekleri nasıl yiyor bir görsen bide istiyor ağlıyor
Bizim yediğimiz baharatlı yemekleri bile bayıla bayıla yiyor. O yüzden azar azar tuza başladık. Nerdeyse 10 aylık oluyorlar canım artık herşeyden tat almaları gerektiğini düşünüyorum. Bizde daha çok acemiyiz ama iyi kötü bu günlere geldik işte :)

Bizim yediğimiz baharatlı yemekleri bile bayıla bayıla yiyor. O yüzden azar azar tuza başladık. Nerdeyse 10 aylık oluyorlar canım artık herşeyden tat almaları gerektiğini düşünüyorum. Bizde daha çok acemiyiz ama iyi kötü bu günlere geldik işte :)
Aynen eşimin yengesi hep diyormuşki bu kız çocuğa bakamaz bir yerine bişey olur çocuğun diyormuş yüzüme diyor böyle diyordum ben hep diyo maşallah iyi baktın diyo bakarım dedim gözümden bile sakınıyorum onu ben dedim acemiyiz falan evet ama geldik bu günlere şükür

Aynen eşimin yengesi hep diyormuşki bu kız çocuğa bakamaz bir yerine bişey olur çocuğun diyormuş yüzüme diyor böyle diyordum ben hep diyo maşallah iyi baktın diyo bakarım dedim gözümden bile sakınıyorum onu ben dedim acemiyiz falan evet ama geldik bu günlere şükür
Tövbe yarabbim yaaa çocuğumun iyiliğini senden daha iyi düşünürüm ben deseydin. Böyle böyle nazar değiyor bebeklerimize Allah korusun :KK43: herkes anasının karnında öğrenmiyor çocuk bakmayı.. Biri de bana şey demişti. Ben senşn normal doğum yapacağına hiç inanmıyordum asla yapamaz bu naziklikle demiştim utandırdın beni dedi. Ne alakası varsa nazik olmayla...

Tövbe yarabbim yaaa çocuğumun iyiliğini senden daha iyi düşünürüm ben deseydin. Böyle böyle nazar değiyor bebeklerimize Allah korusun :KK43: herkes anasının karnında öğrenmiyor çocuk bakmayı.. Biri de bana şey demişti. Ben senşn normal doğum yapacağına hiç inanmıyordum asla yapamaz bu naziklikle demiştim utandırdın beni dedi. Ne alakası varsa nazik olmayla...
Kız aynen bana da alinazik nasıl normal yaptın diye dalga geçtiler:) ama cesaret işi normal doğumya ondan diyolardır bence:) tabi bakıyorıuz benimkine çok nazar değiyo şuna bak ne tatlı tosun olmuş diyolar yok süt yramış annesi iyi bakmış falan kız güzeli benimki kız gibi ağzını büzüyo utanıyo bide:) bu arada bende erkek bebekler daha zor diye düşünüyorum benim duyduğum bi bebrkte 6 aylık kız yatağa bırakıyomıuş annesi kendi yan tarafa dönüp uyuyomuş ne pışpış ne sallama maşallah ya darısı bize:)

Benimki bizim yemeklere bayılıyo hele et olsun dünya duruyo ama kendine bişey yapsam yemiyo bende artık bizimkilerden yediriyom hiç yememesinden iyidir maiallah onu yiyo

Kız aynen bana da alinazik nasıl normal yaptın diye dalga geçtiler:) ama cesaret işi normal doğumya ondan diyolardır bence:) tabi bakıyorıuz benimkine çok nazar değiyo şuna bak ne tatlı tosun olmuş diyolar yok süt yramış annesi iyi bakmış falan kız güzeli benimki kız gibi ağzını büzüyo utanıyo bide:) bu arada bende erkek bebekler daha zor diye düşünüyorum benim duyduğum bi bebrkte 6 aylık kız yatağa bırakıyomıuş annesi kendi yan tarafa dönüp uyuyomuş ne pışpış ne sallama maşallah ya darısı bize:)
Zaten öyle aaa süt yaramış tosun olmuş bilmem ne diyenlerin ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vurucam çocukla bi yere gitmeye çekiniyorum ya. Ben kendim biraz zayıf olduğumdan aaa bu kiloyla çocuğa nasıl böyle iyi baktın diyenler var gelde sinir olma benim kilomla mı orantılı sanki.. Canım ama cesaretle naziklik aynı şey değil ki bak bunun en güzel örnekleri senle ben :KK70: boşver yeter ki yesinler.. Benim eşim evde doğmuş babası çay içiyormuş kv doğum yaptığında oğlun oldu diye vermişler kp kucağına o da çay kaşığı ile çay içirmiş yeni doğmuş çocuğa :KK70: eşim diyor ki babam bana çay içirmiş fazla inceleme sende ne isterse ver çocuğa bak benim birşeyim var mı diyor. Bende senin gibi olmasın diye uğraşıyorum diyorum :KK70:

Benim oğlum damacanaya basıp su almayı öğrenmiş :KK57::KK57: daha su çıkaramıyor ama üstüne basarak damacanın üstünü düşürebiliyor. Sonrada yüzüme bakıp gülüyor

X