- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Biz bakamıyoruz canım iyce bunalıma girdimZaten bu uyuyan çocuklar hep başkasına denk geliyortabii maşallah nazar değmesin ama oğlum dün gece 2de uyudu. 4te kalktı emdi tekrar uyudu sabahta 8de kalktı toplam 6 saat yani.. Biz mi çocuk bakmayı bilmiyoruz yoksa bizim bebeler mi sıkıntılı anlamadım nehircim..
Bizede ne olduysa diş zamanında oldu ne düzen kaldı ne bişey önceden akşam 10 nda yatardı sabaha kadar uyurdu diş çıkarmadada 10 nda yatıyordu ama sürekli uyanıyordu şimdide bir günü bir gününü tutmuyor ya gece bir kere uyanıyor ya saat başı ne yapcaz ya alışkanlık falan kalmadıBen ilk zamandan berı kızımı akşamları hep aynı saatlerde yıkadım uyuttum. Ayaktada salladım. Herşeyı yaptım. Diş yuzunden bu düzen bozuldu bıraz ama en gec 8.30 da uyuturdum. Sabah 6.7 gbı uyanırdı. Gecede emmeye suya yada emzıgı düşerse aglıyo. Şuan tek sıkıntım emerek uyuyo ve hıc oturarak emmedı hep evde gezerek ayakta emdı kızım. Ayakta sallamayı bırakalı oldu baya. Beşiktede cok nadır gece falan sallıyorum. Şu diş bıtsede eskı gunlere gecsek dıye dua edıyorum. Emerek uyumayı nasıl bırakıcam onu bilmıyorum işte
Buldular canım bu ilk yapışimz degıl bızim. He ama bızım burda cok guzel bır devlet hastanesı var orda yaptırıyorum tahlılı. Bızım gıbı bebegı olan bır abla var ona aldırıyoruz kızım nerdeyse hiç aglamıyo. Kadın cok titız davranıyo.canı acımasın korkmasn dıye oyun oynatıyo şarkı bıle soyluyoİgneyle degıl bakarak damarı bulup ıgneyı soktugu anda buluyo zaten. Öyle igneyle kurcalasa kızarım vallaSibel ya kan alırken çabuk buldular mı damarını bende yaptırmak istiyorum tahlil çünkü kan ilacı hiç kullanmadım diyebilirim en fazla 1 hafta kullanmışımdır. Bizim bebişler esmer ya belki hemen bulamazlar damarı diye korkuyorum.. Sağlık ocağındaki ebe de istersen yaşını bekle tahlil için dedi... Kararsızım şu an..
Baska bır evde uyumuyo zaten pekte uyku saatını geçirmıyırum. Dışardaykende gec dönüceksek uyku saatıne yakın yola cıkıyoruz arabamzda uyuyo. Eve gelınce uyanıyo. Kıyafetlerını degıştırıyorum az oyalıyorum yarım saate uyuyo. Uyku saatlerını hiç atlamadm nerdeyse canım.8 buçuk erken değilmi bende hep aynı uyuttum ama 10 buçuk gibi uyuttum çünkü hafta içi de geziyoruz o saatte evde olamayız diye 10 gibi uyuyo ama uykusu yok keşke emerek uyusa ne büyük rahatlık valla
Bızımfe öyle bazen 12 de uyanıyo üçe kadar uyumuyo. Gecede yarım saatte bır uyanıyo. Bazende sıkıntsz uyuyo. Anı anını tutmuyo aynen. Atlatırız inş en kısa zamandaBizede ne olduysa diş zamanında oldu ne düzen kaldı ne bişey önceden akşam 10 nda yatardı sabaha kadar uyurdu diş çıkarmadada 10 nda yatıyordu ama sürekli uyanıyordu şimdide bir günü bir gününü tutmuyor ya gece bir kere uyanıyor ya saat başı ne yapcaz ya alışkanlık falan kalmadı
Bir gün olmasa bir gün muhakkak pekmez içiriyorum canım. Ev yapımı dut pekmezi.. Kansızlık belirtisi ne olur ki biraz araştırayım belirti görmezsem yaptırmam şimdiCanım bncede bekle kan damlasını ver yada pekmez ben temmuzda sünnet için damar yolu bulamadılar kan alcaklardı yıktı hastaneyi o ağladı ben ağladım kaç kere denediler ay aklıma geldi yine ağlamak geldi içimden of çok kötüydü
Ben hep 10da banyo 10.30da uyuma faslına geçirdim. Çok güzel bi rutinimiz vardı. Banyo beslenme arkasından sallanarak uyuma.. Diş sıkıntıları başladı düzeni bozuldu yavrumun inşallah geçecek bugünlerde hayırlısıylaBiz bakamıyoruz canım iyce bunalıma girdim
Hastane ortamını kendim hiç sevmiyorum zaten bir de bana hep kıl kıl hastane çalışanları denk geliyor :S ilk hamileliğimde kan verirken çok kötü oldum ben kan alan hemişere dedi ki kan aldıramıyorsunuz çocuk yapıyorsunuz nasıl doğuracaksın bu çocuğu falan dedi. Zaten başım dönüyor bayılacağım kadına sadece sana ne diyebildimBuldular canım bu ilk yapışimz degıl bızim. He ama bızım burda cok guzel bır devlet hastanesı var orda yaptırıyorum tahlılı. Bızım gıbı bebegı olan bır abla var ona aldırıyoruz kızım nerdeyse hiç aglamıyo. Kadın cok titız davranıyo.canı acımasın korkmasn dıye oyun oynatıyo şarkı bıle soyluyoİgneyle degıl bakarak damarı bulup ıgneyı soktugu anda buluyo zaten. Öyle igneyle kurcalasa kızarım valla
Başka evde uyumaması zor olmuyo mu canmBaska bır evde uyumuyo zaten pekte uyku saatını geçirmıyırum. Dışardaykende gec dönüceksek uyku saatıne yakın yola cıkıyoruz arabamzda uyuyo. Eve gelınce uyanıyo. Kıyafetlerını degıştırıyorum az oyalıyorum yarım saate uyuyo. Uyku saatlerını hiç atlamadm nerdeyse canım.
Dişleri çıktı ama bazen hala huzursuz üst dişler mi çıkacak ne dun gece ağladı salladım beşiğini susmadı aldım kucağıma yanında oldugumu bilsin diye hala ağladı bide kendini geri atıyor ağrısımı oluyor ne çok üzülüyorum öyle görünceBızımfe öyle bazen 12 de uyanıyo üçe kadar uyumuyo. Gecede yarım saatte bır uyanıyo. Bazende sıkıntsz uyuyo. Anı anını tutmuyo aynen. Atlatırız inş en kısa zamanda
Ben ekledimAynen bende onları takıp edıyorum. @sibelhiratanju canım adresım. İsteyen ekleyebılır. Sıkıntı yok:)))
Yine 10da banyo yaptırdım 11de uyuttum. 11.30da uyandı hala sallıyorum bu gece ki nöbet kaçta bitecek bakalımAğlamak istyorum ya buda benim kaderim diyecem heralde ama artık dayanamıyorum ya uyutuyorum her uykuda mı olur yarım saate uyanıyo çıldıracam artık bi uyuyp 2 saat aralıksız uyuduğunu bilmiyorum yoruldum artık büyük konuşmayım ama bi çocuk bana yeter ikinci düşünemiyorum sinirlerim yıprandı bide ağlıyo huy artık diş falan değil benimki her gece böyle ve ben galiba bıktım
Aynı benimkide sinirim tepemde bak şimdi yine uyandı ve ağlıyo o ağladıkca sinirim tepeme çıkıyo hay şansımıza millet rahatca büyütür bizde bi gram uyku uyumadan büyütürüzYine 10da banyo yaptırdım 11de uyuttum. 11.30da uyandı hala sallıyorum bu gece ki nöbet kaçta bitecek bakalım
Yine uyandı şimdide emiyor.. Niye ağlıyor bu çocuklar yaaaAynı benimkide sinirim tepemde bak şimdi yine uyandı ve ağlıyo o ağladıkca sinirim tepeme çıkıyo hay şansımıza millet rahatca büyütür bizde bi gram uyku uyumadan büyütürüz
Ay bende bugün iyce cinnet modundayım huy ya huy bişeyleri yok ne diş ne başka bişey her gece olur mu aralıksız iki saat uyumuyorum ağlayacam artık uyku eğitimi dşünmeye başladım kasım annelerinden biri vermiş oda aynı biz gibiymiş ve 9 kg üstü gece beslenmeye gerek yok yazmış deliksiz 12 saate yakın uyuyomuş artıkYine uyandı şimdide emiyor.. Niye ağlıyor bu çocuklar yaaabu gece yine sakinim biraz ama dün gece cinnet geçirecektim nerdeyse o ağladıkça bende ağladım sinirimden biraz da bağırdım hatta eşime dedim ki çocuğuna kızan döven annelere çok kızardım demek ki insanlar böyle cinnet geçiriyor dedim gülüyor bana :)
Hay maşallah ben bile uyuyamam kız deliksiz 12 saatAy bende bugün iyce cinnet modundayım huy ya huy bişeyleri yok ne diş ne başka bişey her gece olur mu aralıksız iki saat uyumuyorum ağlayacam artık uyku eğitimi dşünmeye başladım kasım annelerinden biri vermiş oda aynı biz gibiymiş ve 9 kg üstü gece beslenmeye gerek yok yazmış deliksiz 12 saate yakın uyuyomuş artık
Para karşılığı almış 500 lira diye gördüm ama zaten ağlıyodu en azından onun iyiliği için ağladı bi hafta diyoHay maşallah ben bile uyuyamam kız deliksiz 12 saatkilo konusunda da tam sınırdayız biz :)) kendi mi eğitim vermiş yoksa para karşılığı mı eğitim almış
Günaydın herkeseeee... Burada gözleri fıldır fıldır bakan bi bebek ve onun gece boyunca hiç dinlenememiş yataktan nasıl kalkacağını bilemeyen yorguuuun bir annesi var :) uyku eğitimi en ufak bir ateşlenmede yada rahatsızlıkta hemen unutulabilir gibi geliyor bana o yüzden cesaret edemem sanırımPara karşılığı almış 500 lira diye gördüm ama zaten ağlıyodu en azından onun iyiliği için ağladı bi hafta diyo