- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
Benim oğlan 5 de uyandı bana sinir krizi geçirtti resmen ne yaptıysam uyumadı birde ağlaması yokmu beni benden alıyor.biri şikayete gelcek diye bekledim valla.oy oy napcaz böleGünaydın herkeseeee... Burada gözleri fıldır fıldır bakan bi bebek ve onun gece boyunca hiç dinlenememiş yataktan nasıl kalkacağını bilemeyen yorguuuun bir annesi var :) uyku eğitimi en ufak bir ateşlenmede yada rahatsızlıkta hemen unutulabilir gibi geliyor bana o yüzden cesaret edemem sanırım
Susayacidamı hamilemi şaşırdım hayırlısı olsunGünaydın kızlar girmeyeli çok oldu hamiş olan arkadaşlar var hepinizin gözü aydın en sonsusayaci bugün yazmış müjdeli haberi.allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize
Uyku eğitimi şartta emzirdiğim için kıyamıyorum biraz daha idare etcem ben böle.en azı dan emzirdiğim sürece .Kızlar ne yapcaz biz uykuları ya bu gece kızım iyiydi 10 nda yatırdım 11 de uyandı emzirdim geri uyudu 4 e kadar aralıksız böyle uzun uyuyunca yetiyor bana sonra 6 da uyandı 7 de yattık 8 de uyandı sonra tekrar yattık yeni uyandık dün kotuydu saat başı kalkıyordu
Bizim önceden iyiydi diş yüzünden bozuldu yine düzelir belki diye bekliyorum yaşınasa girecekler belki duzelirler yaUyku eğitimi şartta emzirdiğim için kıyamıyorum biraz daha idare etcem ben böle.en azı dan emzirdiğim sürece .
Tebrik ederim çocuklar neler yaptırıyor insana demi iyicede havalar soğudu geçenlerde bir yerlere giderken pantolonu falan olsun kışlık diye almıştım ama yine lazım tabiK keinetraene M minigim34 offf kızlar ben sabaha kadar kaç kere uyandım hatırlamıyorum bilehatta gece bir ara yanıma yatırmışım oğlumu neden yatırdım ne oldu hatırlayamıyorum valla.. Sabah 5ten 6 ya kadar ayağımda salladım artık kendimi aştım uyurken bile sallayabiliyorum kahvaltı yaptık şimdi sanki tekrar uyuyacak gibi.. susayaci sende mi bizim kervana katıldın tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ve bizlere bol bol sabır versin :)
Maşallah kuzuya benimki aralıksız 2 saat hiç uyumadı ben çok zorlanıyorum biz gece nöbetçiydikKızlar ne yapcaz biz uykuları ya bu gece kızım iyiydi 10 nda yatırdım 11 de uyandı emzirdim geri uyudu 4 e kadar aralıksız böyle uzun uyuyunca yetiyor bana sonra 6 da uyandı 7 de yattık 8 de uyandı sonra tekrar yattık yeni uyandık dün kotuydu saat başı kalkıyordu
Ayy nehir yaa dur şimdi o konulara hiç girmeKızlar hamile olmanız beni korkutuyo esimle araya mesafe koydum tehdit edip duruyorum:)
Ben her uykudan kalktığında yelek giydiriyorum arrık. İstanbul bugün yine kış havasında kendim bile üşüyorum.. Ben kışlık alışverişi hemen hemen tamamladım sayılır. Mont ayakkabı falan kaldı.Tebrik ederim çocuklar neler yaptırıyor insana demi iyicede havalar soğudu geçenlerde bir yerlere giderken pantolonu falan olsun kışlık diye almıştım ama yine lazım tabi
Bizim kışlık pijamalarımız eşofmanlarımız kapşonlarımız hırkalarınız falan varda hani özel bir yere gitmek için şık bişeyler aldım geçen biraz daha almam lazım yetmez çünkü bende montla ayakkabı alcam bide ayağına evde giymek için pofuduk alcam lcw de vardı almadıgıma pişman oldum altı kaymaz evde iyi olurduBen her uykudan kalktığında yelek giydiriyorum arrık. İstanbul bugün yine kış havasında kendim bile üşüyorum.. Ben kışlık alışverişi hemen hemen tamamladım sayılır. Mont ayakkabı falan kaldı.
Bende korkuyorum duydukça valla yaKızlar hamile olmanız beni korkutuyo eşimle araya mesafe koydum tehdit edip duruyorum:)
Bende ondan korkuyom hayırlsı canım olan sana olacak ama düşşünsen ikinciye cesaretin olmazdı belki bak benim yok mesela:)Ayy nehir yaa dur şimdi o konulara hiç girmene kadar mesafe koysanda olacağı varsa oluyor.. Eşim dalga geçiyor Türk dizisi gibi olduk bi kere yapınca hamile kalanlar gibi diyor :)) işin komik tarafı bizde o bi kere bile olmamıştı hep dikkat ettik ama olacağı varmış diyoruz
Ben aldım canım şık şık takımlar annanneside aldı. Daha önce halası falanda almıştı. Şu an 4-5 takımı var öyle pantolınlu falan. Uzun kollu tişörtler aldım bende sweat aldım polarımız vardı. Babannesi kapşonlu mont gibi birşeyler getirmişti. Zaten eşıfman sıkıntımız yok. Şu an tamamladık gibi işte :)Bizim kışlık pijamalarımız eşofmanlarımız kapşonlarımız hırkalarınız falan varda hani özel bir yere gitmek için şık bişeyler aldım geçen biraz daha almam lazım yetmez çünkü bende montla ayakkabı alcam bide ayağına evde giymek için pofuduk alcam lcw de vardı almadıgıma pişman oldum altı kaymaz evde iyi olurdu
Ne cesaretiii yaaaa hamile olduğumu öğrenmeden sadece 1 hafta önce eşimle konuştuğumuz '' bizim oğluş okula başlamadan ikinciyi yapmayalım '' ikimizde hemfikirdik bu konuda. Nehir bak oğlum o kadar yaramaz ki kvnin hamile olduğumu öğrenince ilk tepkisi şu oldu '' ahhh yavruuuum üzüldün müüüü ben çok üzüldüm ama bebek için değil senin için nasıl baş edersin tek başına '' dedi. Bence bir kv bu cümleyi kuruyorsa gerçekten durum vahimBende ondan korkuyom hayırlsı canım olan sana olacak ama düşşünsen ikinciye cesaretin olmazdı belki bak benim yok mesela:)