2014 Aralık Anneleri

Benim oğlan 5 de uyandı bana sinir krizi geçirtti resmen ne yaptıysam uyumadı birde ağlaması yokmu beni benden alıyor.biri şikayete gelcek diye bekledim valla.oy oy napcaz böle

Kızlar ne yapcaz biz uykuları ya bu gece kızım iyiydi 10 nda yatırdım 11 de uyandı emzirdim geri uyudu 4 e kadar aralıksız böyle uzun uyuyunca yetiyor bana sonra 6 da uyandı 7 de yattık 8 de uyandı sonra tekrar yattık yeni uyandık dün kotuydu saat başı kalkıyordu

Uyku eğitimi şartta emzirdiğim için kıyamıyorum biraz daha idare etcem ben böle.en azı dan emzirdiğim sürece .

K keinetraene M minigim34 offf kızlar ben sabaha kadar kaç kere uyandım hatırlamıyorum bile hatta gece bir ara yanıma yatırmışım oğlumu neden yatırdım ne oldu hatırlayamıyorum valla.. Sabah 5ten 6 ya kadar ayağımda salladım artık kendimi aştım uyurken bile sallayabiliyorum kahvaltı yaptık şimdi sanki tekrar uyuyacak gibi.. susayaci sende mi bizim kervana katıldın tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ve bizlere bol bol sabır versin :)

susayaci canım başka konuya yazmışsın ama ben burdan cevap vereyim sana. İlk günler çok kötü geçiyor kabul ediyorum ama zamanla alışıyorsun bu duruma merak etme.. Ben çok ağladım mahvoldum ama geçenlerde doktora gittim minik minik hareketlerini gördüm doğduğunu düşündüm şu an çok daha iyiyim.. Geçecek merak etme hatta öyle bir zaman gelecek ki iyi ki olmuş diyeceksin :)

Tebrik ederim çocuklar neler yaptırıyor insana demi iyicede havalar soğudu geçenlerde bir yerlere giderken pantolonu falan olsun kışlık diye almıştım ama yine lazım tabi

Maşallah kuzuya benimki aralıksız 2 saat hiç uyumadı ben çok zorlanıyorum biz gece nöbetçiydik

Kızlar hamile olmanız beni korkutuyo eşimle araya mesafe koydum tehdit edip duruyorum:)

Kızlar hamile olmanız beni korkutuyo esimle araya mesafe koydum tehdit edip duruyorum:)
Ayy nehir yaa dur şimdi o konulara hiç girme ne kadar mesafe koysanda olacağı varsa oluyor.. Eşim dalga geçiyor Türk dizisi gibi olduk bi kere yapınca hamile kalanlar gibi diyor :)) işin komik tarafı bizde o bi kere bile olmamıştı hep dikkat ettik ama olacağı varmış diyoruz

Tebrik ederim çocuklar neler yaptırıyor insana demi iyicede havalar soğudu geçenlerde bir yerlere giderken pantolonu falan olsun kışlık diye almıştım ama yine lazım tabi
Ben her uykudan kalktığında yelek giydiriyorum arrık. İstanbul bugün yine kış havasında kendim bile üşüyorum.. Ben kışlık alışverişi hemen hemen tamamladım sayılır. Mont ayakkabı falan kaldı.

Bizim kışlık pijamalarımız eşofmanlarımız kapşonlarımız hırkalarınız falan varda hani özel bir yere gitmek için şık bişeyler aldım geçen biraz daha almam lazım yetmez çünkü bende montla ayakkabı alcam bide ayağına evde giymek için pofuduk alcam lcw de vardı almadıgıma pişman oldum altı kaymaz evde iyi olurdu

Bende ondan korkuyom hayırlsı canım olan sana olacak ama düşşünsen ikinciye cesaretin olmazdı belki bak benim yok mesela:)

Ben aldım canım şık şık takımlar annanneside aldı. Daha önce halası falanda almıştı. Şu an 4-5 takımı var öyle pantolınlu falan. Uzun kollu tişörtler aldım bende sweat aldım polarımız vardı. Babannesi kapşonlu mont gibi birşeyler getirmişti. Zaten eşıfman sıkıntımız yok. Şu an tamamladık gibi işte :)
Bende ondan korkuyom hayırlsı canım olan sana olacak ama düşşünsen ikinciye cesaretin olmazdı belki bak benim yok mesela:)
Ne cesaretiii yaaaa hamile olduğumu öğrenmeden sadece 1 hafta önce eşimle konuştuğumuz '' bizim oğluş okula başlamadan ikinciyi yapmayalım '' ikimizde hemfikirdik bu konuda. Nehir bak oğlum o kadar yaramaz ki kvnin hamile olduğumu öğrenince ilk tepkisi şu oldu '' ahhh yavruuuum üzüldün müüüü ben çok üzüldüm ama bebek için değil senin için nasıl baş edersin tek başına '' dedi. Bence bir kv bu cümleyi kuruyorsa gerçekten durum vahim

Korkmayın kızlar acımıyor aklıma yaşarın bi şarkısı geldi yakıyor ama acıtmıyor senin sevdan diyordu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…