Mağazan aldım canım ben int. Pek almıyorum görmem lazım önce benim :)Bizde 8900 çıktık en son hasta olup doktora gittiğimizde :) sen mağazadan mı aldın online mı aldın canım
Güle güle kullanın canım hoşuna gitti mi cimcimeninGunaydın kızlar kızıma aktıvıte masasını aldık sonunda
Kıyafetin internetten alınmasına bende çok karşıydım canım ama lcw nedensiz iade kabul ediyor. Ve para iadesi yapıyor hemen. İnternetten aldığını gidip mağazadanda değiştirebiliyorsun falan hiç sorun yaşamadım daha. Memnun kaldım benMağazan aldım canım ben int. Pek almıyorum görmem lazım önce benim :)
Gitmezmı akşam oynıcam dıye uyumadı. Sıkılınca uykudan bayıldı hemen zaten. Suan etrafında dönüyo ayakta. Sarkılarla dans edıyo. Ben bıle oturup oynuyorum:)) diş çıkarıcak galıba yıne hiç iştahı yok zorla yediriyorum. Blw yı falan unuttu benım yedırmemı istıyo. Memeye cok düşkün oldu.Güle güle kullanın canım hoşuna gitti mi cimcimenin
Bende emzirirken ayaklarıyla bacağımı ittiriyor acıyor bide kıçı durmaz bir o tarafa bir bu tarafa ne biçim emiyorsa ya sen bide hamilesin kız dikkat etNefret ediyorum ayaklarını diremesinden yaaa ayağımda sallarken çok ittiriyor beni deli oluyorum. Bir de afedersin tam bacak aramdan ittiriyor ayaklarını tutup ısırıyorum gülüyor bu seferde
Sizinde 2 dişiniz vardı dimi. Sanırım bizimde çıkacak yine dişimiz iştahsız huysuz uykusuzGitmezmı akşam oynıcam dıye uyumadı. Sıkılınca uykudan bayıldı hemen zaten. Suan etrafında dönüyo ayakta. Sarkılarla dans edıyo. Ben bıle oturup oynuyorum:)) diş çıkarıcak galıba yıne hiç iştahı yok zorla yediriyorum. Blw yı falan unuttu benım yedırmemı istıyo. Memeye cok düşkün oldu.
Elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum ama bebek işte daha anlamıyor kiBende emzirirken ayaklarıyla bacağımı ittiriyor acıyor bide kıçı durmaz bir o tarafa bir bu tarafa ne biçim emiyorsa ya sen bide hamilesin kız dikkat et
Bende int. Takip ediyorum bakıyorum kıyafetlere mağazada arıyorum hangi mağazada varsa gidip alıyorum hiç almadım internetten ama denicem :)Kıyafetin internetten alınmasına bende çok karşıydım canım ama lcw nedensiz iade kabul ediyor. Ve para iadesi yapıyor hemen. İnternetten aldığını gidip mağazadanda değiştirebiliyorsun falan hiç sorun yaşamadım daha. Memnun kaldım ben
Öyle deme canım yiyecek. Ekmeği varsa kim engel olabilir ki hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah cinsiyeti belli değil daha demi canımElimden geldiğince engellemeye çalışıyorum ama bebek işte daha anlamıyor kiinşallah birşey olmaz. Hiç affetmem kendimi
Lcw nun outlet mağazası var internet adresinde bazen uygun fiyatlu birşeyler denk geliyor alıyorum bende..Bende int. Takip ediyorum bakıyorum kıyafetlere mağazada arıyorum hangi mağazada varsa gidip alıyorum hiç almadım internetten ama denicem :)
Hayırlısı olsun tabii ama biz çok kaptırdık kendimiziÖyle deme canım yiyecek. Ekmeği varsa kim engel olabilir ki hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah cinsiyeti belli değil daha demi canım
Benim içimden geçen senin kız inşallah allahım hayırlısını versin önce öğrenince mutlaka bizede söyle 2-3 hafta sonra belli olur artıkLcw nun outlet mağazası var internet adresinde bazen uygun fiyatlu birşeyler denk geliyor alıyorum bende..
Hayırlısı olsun tabii ama biz çok kaptırdık kendimizihastaneye gittiğimizde ben dedim ki doktora herkes erkek olduğunu düşünüyor ama benim bi fikrim yok dedim. Daha çok küçük birşey söyleyip yanıltmayım sizi dedi :) bence erkek gibi gördü. Ultrason kağıdında bwn bir çıkıntı gördüm ama göbek kordonu mu bilmiyorum
Evet canm ıkı var. Cok mızmız bugun bişey yese sıkıntı dedılde ac ama yemıyo.Sizinde 2 dişiniz vardı dimi. Sanırım bizimde çıkacak yine dişimiz iştahsız huysuz uykusuz
Hayırlısı olsun inşallah söylerim muhakkak canım hemen buraya yazarım zaten :)Benim içimden geçen senin kız inşallah allahım hayırlısını versin önce öğrenince mutlaka bizede söyle 2-3 hafta sonra belli olur artık
Bayıla bayıla yoğurt yiyen çocuk ağzına bile sürmüyorEvet canm ıkı var. Cok mızmız bugun bişey yese sıkıntı dedılde ac ama yemıyo.
Zaten bu uyuyan çocuklar hep başkasına denk geliyorKızlar ya bizde mi sıkntı var acayip canım sıkkn birinden duydum bebekleri 5 ay bitti akşam 9 da yatar sabah 6 da kalkar arada hiç uyanmaz diyo maşallah kıskanmam nazar değmesinde benimki yarım saate kalkıyo uyumayan çocuk çok zor
Ben ilk zamandan berı kızımı akşamları hep aynı saatlerde yıkadım uyuttum. Ayaktada salladım. Herşeyı yaptım. Diş yuzunden bu düzen bozuldu bıraz ama en gec 8.30 da uyuturdum. Sabah 6.7 gbı uyanırdı. Gecede emmeye suya yada emzıgı düşerse aglıyo. Şuan tek sıkıntım emerek uyuyo ve hıc oturarak emmedı hep evde gezerek ayakta emdı kızım. Ayakta sallamayı bırakalı oldu baya. Beşiktede cok nadır gece falan sallıyorum. Şu diş bıtsede eskı gunlere gecsek dıye dua edıyorum. Emerek uyumayı nasıl bırakıcam onu bilmıyorum işteZaten bu uyuyan çocuklar hep başkasına denk geliyortabii maşallah nazar değmesin ama oğlum dün gece 2de uyudu. 4te kalktı emdi tekrar uyudu sabahta 8de kalktı toplam 6 saat yani.. Biz mi çocuk bakmayı bilmiyoruz yoksa bizim bebeler mi sıkıntılı anlamadım nehircim..
Sibel ya kan alırken çabuk buldular mı damarını bende yaptırmak istiyorum tahlil çünkü kan ilacı hiç kullanmadım diyebilirim en fazla 1 hafta kullanmışımdır. Bizim bebişler esmer ya belki hemen bulamazlar damarı diye korkuyorum.. Sağlık ocağındaki ebe de istersen yaşını bekle tahlil için dedi... Kararsızım şu an..Kızıma kan tahlılı yaptrmıştım. Vitamın dışında kan ilacı falan hiç kullanmadım. Cok şükür butun degerlerı normal cıktı.
Canım bncede bekle kan damlasını ver yada pekmez ben temmuzda sünnet için damar yolu bulamadılar kan alcaklardı yıktı hastaneyi o ağladı ben ağladım kaç kere denediler ay aklıma geldi yine ağlamak geldi içimden of çok kötüydüSibel ya kan alırken çabuk buldular mı damarını bende yaptırmak istiyorum tahlil çünkü kan ilacı hiç kullanmadım diyebilirim en fazla 1 hafta kullanmışımdır. Bizim bebişler esmer ya belki hemen bulamazlar damarı diye korkuyorum.. Sağlık ocağındaki ebe de istersen yaşını bekle tahlil için dedi... Kararsızım şu an..
8 buçuk erken değilmi bende hep aynı uyuttum ama 10 buçuk gibi uyuttum çünkü hafta içi de geziyoruz o saatte evde olamayız diye 10 gibi uyuyo ama uykusu yok keşke emerek uyusa ne büyük rahatlık vallaBen ilk zamandan berı kızımı akşamları hep aynı saatlerde yıkadım uyuttum. Ayaktada salladım. Herşeyı yaptım. Diş yuzunden bu düzen bozuldu bıraz ama en gec 8.30 da uyuturdum. Sabah 6.7 gbı uyanırdı. Gecede emmeye suya yada emzıgı düşerse aglıyo. Şuan tek sıkıntım emerek uyuyo ve hıc oturarak emmedı hep evde gezerek ayakta emdı kızım. Ayakta sallamayı bırakalı oldu baya. Beşiktede cok nadır gece falan sallıyorum. Şu diş bıtsede eskı gunlere gecsek dıye dua edıyorum. Emerek uyumayı nasıl bırakıcam onu bilmıyorum işte