Kızlar sabah doktora gitmiştim ilk defa..
Çok şükür bebişimizi de gördük, pıtpıtlarımızı da gördük, dinledik ..Tam haftasıyla uyumlu her şey güzel.. Bidaha 13. haftada çağırdı.. Yani Haziran'ın 3. haftası gideceğim bir aksilik olmazsa.. 3 ay dolana kadar her türlü şeye hazırlıklı olacağız diye de söylemeden geçmedi..
Yerim ben onu yaa fasülye tanesi kadar..
evet anladım cnm şimdi. ben dr 2. kere istedi sanmıştım. inş hepsi güzel çıkar sonuçlarının
doktora gittik bir haftalık belirsiz bekleyişten sonra yavaş atan kalbi durmuş tamamen bebeğimin.. kürtajla alınması lazım dedi doktor. Allah yavrularınızı size bağışlasın. bana yine nasip değilmiş.. çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş...
Canim ben ilk gittigim muayenede yazmisti doktorum bir suru test. Hemograma bakildi onun disinda demir depolarima,kolestrole,protein oranlarima, bayagi cok degerime bakildi iki sayfa sonuc cikmisti 4 tup kan alinmisti bir de rubella mikrobuna bakildi bende kizamikcik yani. Onun disinda baska bi test yapilmadi henuz ama ben troid hormonlarima falan baktirmadim hic simdiye kadar bi rahatsizligim yok troidle ilgili ama annemde ve teyzelerimde guatr hastaligi var bakilmasi gerekir miydi o aklima takiliyor bir de toksoplazma testi yaptiran var mi aranizda?? kimi doktor istiyor kimisi hic bakmiyormus o konu da aklima takiliyor bir dahaki randevumda soracagim doktora.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet benden de 3-4 tüp kan almışlardı bitti sanıyorum başka tüpü takıyo sanki bağış yapıyorumvarsa yönlendirirler sanırım yarın yine banada kan alma işi var
benim geçen ay günüm geçmişti 3 tüp almışlardı bu ay tekrar hamileyim diye gittim yine 3 tüp aldılar şimdi tekrar testler var yine alırlar bi çok
Canim ben ilk gittigim muayenede yazmisti doktorum bir suru test. Hemograma bakildi onun disinda demir depolarima,kolestrole,protein oranlarima, bayagi cok degerime bakildi iki sayfa sonuc cikmisti 4 tup kan alinmisti bir de rubella mikrobuna bakildi bende kizamikcik yani. Onun disinda baska bi test yapilmadi henuz ama ben troid hormonlarima falan baktirmadim hic simdiye kadar bi rahatsizligim yok troidle ilgili ama annemde ve teyzelerimde guatr hastaligi var bakilmasi gerekir miydi o aklima takiliyor bir de toksoplazma testi yaptiran var mi aranizda?? kimi doktor istiyor kimisi hic bakmiyormus o konu da aklima takiliyor bir dahaki randevumda soracagim doktora.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet benden de 3-4 tüp kan almışlardı bitti sanıyorum başka tüpü takıyo sanki bağış yapıyorumvarsa yönlendirirler sanırım yarın yine banada kan alma işi var
o kadar takılma canım olcak bitecek napalım gerekli ki alıyolar başka yapılacak bişi yok vericez kanları
Aynen :) saydım tam 9 tüp aldı
Aynen :) saydım tam 9 tüp aldı
Suana kadar hangi testleri yaptirdiginizi yazarmisiniz almanyada hoc bakmiyorlar ondan ben istiycem tek tek
daha doğum var kandan korkuyorum hehe :) alsınlar alışalım iğnelere yaa olmaycak böyle
abooo onu şimdilik hiç düşünmemeye çalışıyorum
ovvv 9 tüp kan kaldı mı bebişe napmış onlar ya
ben hamileyim diye sevinip kahkaha atıyordum zeki eşim bu kadar erken neden akıl ettiyse nerde doğurcan demez mi bi korku sardı beni mutlu da olamıcas haa sonra doğum hikayeleri okudum rahatladım :))
Bebişe bir şey olmadı, olan bana oldu ya
memleketimizde değiliz de taktı kafaya işde herkesin derdi ayrı hehe :)hahahahadaha 9 ay varken tamda sevincin ortasında gerçekten sorulacak soru hee aynen doğum hikayeleri rahatlatıyo insanı
memleketimizde değiliz de taktı kafaya işde herkesin derdi ayrı hehe :)
elocannn gittin mi doktora ,merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?