2014 Aralık Anneleri

Benim eşimde kızıyor şimdi bişey desem çocuğa anasıyla papaz olcaz diyor işte kızamıyorsun çocuk anasıda bişey demiyor

Kızlar bugün pikniğe gittik çok güzeldi ben eşim bir çift arkadaşlarımız vardı kızımda arabasında bizi izledi voleybol oynadık yakar top oynadık kızımda biz oynarken nasıl heyecanlanıyor topu falan gördükçe yeni geldik eve eşim bana piknikte pek iş yaptırmaz kendi yapar hep yardım edeyim dedim sen elini sürme aşkım ben yaparım dedi çok yorulmuşum ama oyun oynamaktan

canım günün güzel geçmiş sevindim valla.piknik iyi fikir olmuş.bizim de dün çok güzeldi.ama bugn yalnzdım.eşim çalıştı çnkü ama bugun bende çok mutlu oldum.çünküü oğluşum dolu dplu 5 sn ayakta durdu ve 3 adım attı ilk defa.çoook sevindim yaa.bi denişik oluyomuş insanAllah daha güzel günler göstersin bizlereee

Aminn darısı bize inşallah bizde o günleri goruruZ kızımında bir günü bir gününe tutmuyor gece 4 kere uyanmış eşim işe gidince çok zorlancam bende

Aminn darısı bize inşallah bizde o günleri goruruZ kızımında bir günü bir gününe tutmuyor gece 4 kere uyanmış eşim işe gidince çok zorlancam bende
Canım ya senin eşine maşallah valla seninkini okuyunca benim kocamın hödük olduğunu farkediyorum gece hiç uyanmaz gündüzde bakmaz mutfağı falan toplamaya kalksam 40 kere bağrıyo annesi bu durmuyo diye bende mi sıkıntı var anlamıyomki adam kendini sıkıntıya koymaz hiç

O yardımcı olmazsa naparım ben çok zorlanırdım bir yere gideceğimiz zaman o bakar ben hazırlanırım sonra ben bakarım o hazırlanır ben hep hamileyken aşkım yardın edersin bana bakarsın sende kızımıza demi diyordum bakarım tabi bakmaz mıyım diyordu o benden daha sabırlı 20 kere kalksa gece bir kere of demez ben kalksam soyleniyorum bana kızıyor bebek o daha ne anlasın sen yat ben bakarım diyo seninki gibi olsa ben kavga ederim hep anlaşamayız yani

Bende bakarım diyodu erkeklere ne güven oluyo benimki yarın işe gidecem uykumu alamıyorum mantığında olur gece kalkmaz öyle maşallah deyim valla bakanları görünce seviniyorum bende az önce uyuttum 9 gibi Uyanırsa sen oyna oyala uyuyacam dedim oynatmış 12 de uyandım şükür hakkını yemeyim bide dün zorla balkonu yıkattım:) o kadar

canım gece bebiş emmiyomu.eşin hiç aglatmadan uyandurmadan susturabiliyosa süper cidden, anneler başaramıyo onu.bizimki meme bulamassa uzun süre uyanıp ağlamaya başlıyo.hemen uyanamadıgı içinde, iiyce ayaga kalkıyo ortalık.gözyaşları sel.4dk snra kendne gelsede, aglamasını görsen içim parçalanıyo.oyuzden oğlum uyudktan sonra banyo bile zor yapıyorum.eşim gerçi bikez kucagına alıp e e yapmş işe yaramıştı ama, ben bizimkine güvenemem o konuda yani.oğlumu bırakamam.gerçi daha öncede demiştim.oğlum konusunda eşime bile bırakıp gidemedim daha gündüz bile.hala geçmedi o hissim.daha da artmasında.çocuga bağımlı olcam en sonunda yaa

kız adam oyalıyomuş işte daha napsın dermişimm.ayy benim şu pedagog adem güneşi okdktan sonra ben bişi isteyemiyorum çockla ilgili eşimden.adam herşeyi anne yapmalı diyo.bende bi dr u takip ediyosam hepsini yapıuom diyoeum oyuzden kocamdan sıfır beklentiyle başetmeye çalışıyorum.ama ev işlerinde isterim tabiki yardım etsin.işte ordada dananın kuyrgu kopuyo.iş yapmk istemez çok.oyuzden 2. bebişi evde bana yardımcı birilerini barındıracak kadr çok param olunca yapsam çok iyiii olur diyorum haha

Haklısın ve sana şaşırıyorum şu şartlarda 2. Bebek diyosun :) kız benimkide seninkiyle aynı hayatta ev işi yapmaz dün ev dağınık bi toplayalım dedi bende hadi sen başla dedim e ben hangi eşya nereye konulcak bilmiyomki dedi bulaşıkları mak atabilirsin dedim ben onu sevmem diyo biz bayılarak yapıyoruz inan dedim uyuz etti:) hiç bi işe elini sürmez sadece ütüsünü kendi yapar geneldede ben evdeyken yaparım yani

O kötü canım biraz nefese ihtyacın yok mu ben annem ve kv bırakıyodum artkk arkamdn ağlıyo bırakamıyorum yapışık ikiz modundayız dedğin gibi benimkide emmezse yıkıyo ortalığı öyle sallamayla falan uyumuyo

valla kötü canım bende farkındayım.ihtiyaç da duymuyorum ama.yani diyorum ya beni bunaltan iş olmasa bi süper olcak.kız sizin yemek işleri ne alemde.bizim düzenli bi yoğurt vardı o da bayrmdan önce btti kaldı bidaha.bugdağ reşymi aldım yeni.onu yedirmem lazım, baya yararlıymş.kızlar bide avokadoyu bebişlerinize yedirin.snbahar meyvesi.ben daha almadım ama zeka gelişimi için önemli bi meyveymiş.haberiniz olaaaa

çabuk pes etmişim ozaman desene sennkiyle cidden aynı galiba.yaptıjları şeyler var ama çok az işte.gerçi en öenmlisi bence bizi sinr eden usluplar.törpülemeye çalışıyprum bakalımkız bayramda 50 gnlk bi bebiş gördüm.ay sanki bebek görmemiş gibiydim.elime alcam alamıyorum korkuypeum resmen.pelte gibi bide boynunu tutamıyo daha.oğlumda hiçbişeyden korkmamıştm yapamam edemem diye.çok şaşırdum kendimebide annesi hiç öptürtmeye sevdirtmeyen ri de diildi.hatta çocu tvnin dibine koyup izlettiriyolardı.şok oldum.eşim uyardı allahtan izletmeyin diye.içime dert olcaktı valla

Anam oda iyiymiş:) bende kuzenimin iki aylık kızı var onu tutamadım bizimkileri nası tuttuk acaba:) o değilde geçen kuaföre gittim bi kadın 3 oğlu var 3 ünüde getirmiş en küçük 6 aylık bebeyi attı pusetine hiç bakmadı bile mikrop mu kaptı ağladı mı hiç sallamadı bide öyle bakımlı bi kadın şaşırdım kaldım ve bebek kendi kendine uyudu yerde pusetinde o kadr gürültülü bi ortamda en az 2 saat uyudu maşallah deyim ama onlar bebekse bizimkiler ne diye sordum kendime:)

Bizimki ek gıdaya yeni geçiş yaptı oda zorlamayla dün ilk kez yoğurt yedirebildim sade değil tabi pekmezle yedi yesinde tek nası yerse yesin dedim bende avakado nası yiyecek nası yapmam lazım

Ben avakadoyu ve ruşeymı bır aydır yedırıyorum Avakadoyu cok sevdı. Genelde kahvaltının yanına dılımlıyorum kendısı yıyo. Ruşeymıde yogurduna sabah omletıne meyvelerın uzerıne yemeklerıne koyyorum. Makarnalütfen den bugun organık makarna. Tahıl karşımları falan bı suru organık şey aldm.

Canım gece emmemiz yok pek çok ağlarsa durmazsa emziriyorum oda çok olmuyor aramıyor gece bende memeye bağımlı olmasını istemiyorum oda kotu her uyandıgında ağzında meme istiyor gece eşim sadece beşiğini sallıyor uyuyor

Benimki meme almadan asla uyumuyo ya senin durum iyiymiş

Kızlar bana bi yardımcı olun oğlum mama yemiyo mama dediğimde aptamil tahıllı iyi geceler maması tok tutsun diye denedim iki kere ikisinde de kustu hemde baya çok normal mi sizce

Kızlar bide oğlum gece üstünü hiç örttürmüyo uyku tulumu almak istyorum tavsiyeniz var mI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…