2014 Aralık Anneleri

Kızlar bide oğlum gece üstünü hiç örttürmüyo uyku tulumu almak istyorum tavsiyeniz var mI
Bizimki de hep açıyor üstünü bizim var tulumumuz tabi ama daha havalar o kadar sıcak üstüne ince uzun şeyler giydiriyorum açarsada üşümesin diye zaten gece uyurken beşiğin heryerini geziyor :KK70: nasıl uyumaksa öyle valla ne diyorlar ona bilmiyorum bacaksıZ uyku tulumları var ama mantıklı düşünürsek bacaklı olanları daha iyi sonuçta rahat hareket ederler

Bizimki de hep açıyor üstünü bizim var tulumumuz tabi ama daha havalar o kadar sıcak üstüne ince uzun şeyler giydiriyorum açarsada üşümesin diye zaten gece uyurken beşiğin heryerini geziyor :KK70: nasıl uyumaksa öyle valla ne diyorlar ona bilmiyorum bacaksıZ uyku tulumları var ama mantıklı düşünürsek bacaklı olanları daha iyi sonuçta rahat hareket ederler
Aynen o bacaklılardn istyorum benimki çok deli yatıyo:) ama elyaf olanları varmış bide pamuk hangisi terletmiyo acaba

Kızlar ben kafayı yiycem artık ya syağımda salladım zar zor uyudu 20 dk geçmeden bas bas bağırıyo emiyo tekrar dalamıyo kendini paraladı tekrar syağımda şuan ve sinirlerim yıprandı ağlamak istyorum anneliği hiç böyle hayal etmemiştim benimki mi böyle zor anlamıyorum ki :KK43:

Zorlama canım boşver yarın bir daha denersin ertesi gün bir daha dene ama zorla ağzına tıkama o isterse yesin ama sende bıkma dene tekrar tekrar
Daha tadına bakmadan ağzını tıkıyo açmıyo canım değişik bi bebek bidaha denemem artık başka bişeyler yediriyim bari

kızlar bebişlerin beslenmeleri ne durumda
kaç saatte bir süt veriyorsunuz
bana beslenme öğün sayınızı ve içeriklerini yazar mısınız lütfen

Sende ek gıdaya geçiş yapamadın heralde benim gibi:) benimki sürekli emmek istyo dediğin gibi başka deneyecem artık pirinç ununuda sevmedi

Kızlar bana bi yardımcı olun oğlum mama yemiyo mama dediğimde aptamil tahıllı iyi geceler maması tok tutsun diye denedim iki kere ikisinde de kustu hemde baya çok normal mi sizce
Canm o mamalarda cok çeşitlı tahıl karışımı var bırınden bırıne alerjısı olabılır. Kustuysa verme. E mama vermek yerme hafıf bır corba falan verebılırsın. Yada yatrmadan bır ıkı saat once sebze falanda. Ben oyle yapıyorum. Artık mama yemelerıne gerek yok bence
Benmkıde hep açıyo üstunu ama tulumla yatamaz acayıp delı yatıyo hiç rahat edemz dıye almıyorum

Canm sabah en gec 9.30 kahvaltı
Omlet. Peynir domates badem. Hergun farklı şeyler eklıyorum
Yarım saat sonra emer 11 gbı uyur. Uyannca mama sandalyesınde meyve hazırlarım kendısı yer sonra emme. 2 gbı ogle yemegı. Yarım saat sonra emme. 4 gbı yogurt yemezse meyve. Aralarda yıne emme. Akşam 8 gbı uyuyo 7 de oglen az yedıyse sebze püresı. Yada tarhana şehrıye corbası falan. Sonra emıp uyuyo. Tabı bunların saatı ve sırası degışıyo küçük hanımın keyfıne gore

Kızlar bişey sorucam ek gıdayı oturtamayan annişler nezaman kaçıncı ayında tattrmalara başlamıştınız.
İştahsızlık gecıcıdir inş. Bizdede oldu ıkı üç hafta ve kiloda verdı emmiyodu sadece. Ama diştı. Şimdi öyle boyle eskıye döndük şükür.
Buarada 9 ay aşısı oldunuzmu. Bız carşamba olucaz kan tahlılı falan yaptrıcam yarı yenı saglık ocagı istedı

Anam oda iyiymiş:) bende kuzenimin iki aylık kızı var onu tutamadım bizimkileri nası tuttuk acaba:) o değilde geçen kuaföre gittim bi kadın 3 oğlu var 3 ünüde getirmiş en küçük 6 aylık bebeyi attı pusetine hiç bakmadı bile mikrop mu kaptı ağladı mı hiç sallamadı bide öyle bakımlı bi kadın şaşırdım kaldım ve bebek kendi kendine uyudu yerde pusetinde o kadr gürültülü bi ortamda en az 2 saat uyudu maşallah deyim ama onlar bebekse bizimkiler ne diye sordum kendime:)
canım bebkler gürültülü ortamda daha fazla uyuyolar.çıt çıkarmamaya çalıştıkça durmadan uyanıyolar denedim valla:KK45:.yemek konusundada rahat olmaya zorlamamaya devam.benimkide çok emiyo ve zorlamışlığım falan da olmadgı halde kaşığı uzarıyorum agzına.kapatıp yana dönüyo ve bunu ilk seferde yapıyo tabiki gereksz bi önyargı ve naz yapıyo.bende üztelemiyorum.ne verceksem tam agzına değilde önüne getiriyorum agzına dgru götürüp geri çekiyorum bu sefer kendi refleks olarak almaya çalışıyo:KK48:bide bizim yedigimizi görmeleri çok etkiliyo.ben yersem o da ıg ıh diye istiyo. canım avokado yumuşak zaten eline versen de olur, ezip kaşıkla yedirsrnde.en güzel basıl yiyosa o şekl yap . Sibeltanju Sibeltanju eline veriyomş bak mesela.canım maşallah sende organik takılıyosun.kızlar netten bakın bi istersenz bu tahıllı unlar falan çok önmli.pirinç ununu zora kalmadkça kullanmayın.boş kalori deniyor, kilo yapsada beslenmiyolarmış.bu arada buğday ruşeymini bende yiyorum :KK49:

Kızlar bide oğlum gece üstünü hiç örttürmüyo uyku tulumu almak istyorum tavsiyeniz var mI
canım benmkide hiç örtmüyo.sabaha kadar yanmda bi sağ bi sol.koca yatakta geziyo.demkki hepsi öyle.iyi giydirmek lazım o yuzden.tulum bende yok ama pijamalarda iş görüyo bizde :KK66:

canım bebkler gürültülü ortamda daha fazla uyuyolar.çıt çıkarmamaya çalıştıkça durmadan uyanıyolar denedim valla:KK45:.yemek konusundada rahat olmaya zorlamamaya devam.benimkide çok emiyo ve zorlamışlığım falan da olmadgı halde kaşığı uzarıyorum agzına.kapatıp yana dönüyo ve bunu ilk seferde yapıyo tabiki gereksz bi önyargı ve naz yapıyo.bende üztelemiyorum.ne verceksem tam agzına değilde önüne getiriyorum agzına dgru götürüp geri çekiyorum bu sefer kendi refleks olarak almaya çalışıyo:KK48:bide bizim yedigimizi görmeleri çok etkiliyo.ben yersem o da ıg ıh diye istiyo. canım avokado yumuşak zaten eline versen de olur, ezip kaşıkla yedirsrnde.en güzel basıl yiyosa o şekl yap . Sibeltanju Sibeltanju eline veriyomş bak mesela.canım maşallah sende organik takılıyosun.kızlar netten bakın bi istersenz bu tahıllı unlar falan çok önmli.pirinç ununu zora kalmadkça kullanmayın.boş kalori deniyor, kilo yapsada beslenmiyolarmış.bu arada buğday ruşeymini bende yiyorum :KK49:
O gurultu olayını bende denedm aynen oyle oluyo. Pirinc unu kadar boş besin yok sadece şişiriyo okadar. Her bebek sever onu. :) mlsf. Evet meyvelerı ve öğününü yemedıgı zaman sebzelerı jülyen kesıp haslıyorum koyyorum önune nekadar yerse artık. Öğünlerıde öyle yemesını saglıcam ama şuan cogunu otuna cevırıyo pek yemıyo oyle etrafa atıyo onun için bıraz daha beklıyorum. Püre corba muhallebi vermıyorum artık. Organık makarnalar gelince aralarda arıştrmalık onlardan haşlayıp koycam önüne. Krndısı yedıgı zaman daha cok hoşuna gıdıyo azda yese zorlamadan kendı istedıgı kadar yıyo en azından. Zorlayınca gerı tepıyo çunku

Kızlar bişey sorucam ek gıdayı oturtamayan annişler nezaman kaçıncı ayında tattrmalara başlamıştınız.
İştahsızlık gecıcıdir inş. Bizdede oldu ıkı üç hafta ve kiloda verdı emmiyodu sadece. Ama diştı. Şimdi öyle boyle eskıye döndük şükür.
Buarada 9 ay aşısı oldunuzmu. Bız carşamba olucaz kan tahlılı falan yaptrıcam yarı yenı saglık ocagı istedı
canım ben ek gıdayı azalttım ve kilo almaya devam ediyo, sütten demkki diyorum.emmesi hiç azalmadı aynı yani.3 saatte bazen 4 saatte bir..belki kilo verse bende stres yaparım yesin çok diye ama şuan hala azar azar veriyorum.aşıya bugun biz gitsek iyi olcak.hatrlattıgn iyi oldu valla.of bugun hiç enerjim yok.inşallah dışarı çıkınca keyiflenirim

X