devam ediyorum yoksa mümkün mü bu kadar az kojuşmam haha
eşimz tarafı da herşeyi ben yaptm ben ettim diyip duruyo.düğünde takılan bilezikleri bile eşim aldı ve düğün de gelen hiçbişiyi almadık biz.benim memlekettede oldu düğün.bzimkilrr para altın ne varsa bize verdi.düğünüde onlar yaptı.ve benim ailemi de çok küçmsüyolar.kendilerini padişah torunu gibi grüyolar.sürekli kaynıma alcakları kız zengin olmalı diyip duruyolar.bide uzun boylu.ay ne gülüyorum.ben biraz kısayımda, 160 ancak varımdır.valla canım sen iyi herkesten bişi istiyomuşun heee.ben kendi ailemden durumlarını lasarım diye istemiyorum ki düğün yaptılar bana, çok olmasada maaraf yaptılar ama kardeşim okuyo vs.istemiyorum.kplerdende istemem çnkü 3 liraya bişi alır 1000liralk almş gibi söylerlerde dururlar.eşime kaçkez dedim beni onlara muhtaç etme diye.geçenlerde bezimz bitti aniden.kalakaldım.eşime diyorumki karttan alıtom yok para deyince git annemden iste diyo.babasını falan aramış etmş beraber sanki snarson çeyiz düzmeye gidiypruz bez almaya gttk.çok agrıma gidiyo.ama dün eşim gördü ne demek istediğimi.bak dedim beni onlara muhtaç etme diye boşuna konuşmuyorum.hak verdi şükür
T ththt canım bende senn gibi oara mevzularına girmektwn nwfret ediyorum.ki inan konuşulan tek şey para.ister şaka ister kavga anı olsun.hep para muhabbeti.ben hiç konşmuyprum susuyorum komik sandikları esprilere.
Sibeltanju canım yaa bende sinir oldum.dudktan öpmek ne demekmiş valla.senn kadar sery asla konuşamam hatta rest de çekemem ama ciddi takınırım.kız senn tavrın da aslında gayet sert,nasıl cesaret ediyolar ta.benden oğlım konusunda korkuyolar.dün serkann teyzelernden niri cocuga et yedrmeye çalışıyo kıuıda biyerde bi atladım ne yediriyon teyze dedim.halbuki bişi demicwktim.eşim kaynım teyzeyi dövceklerdi.rrsmen hakaret tarzında küçück çocuk etmi yer bilmem ne.ben sakinleştrdim resmen düşün bişi olmaz diye.canım eşinle güzelce bi konşsan.biz bile kwndimz öpmüyoruz cocuklarımzı alşırda herkesi öper diye.3. şahsların öpmesi çok sakıncalı yani.bide canım biraz politik olman lazım bence.tamam sinirleniyosun ama eşine ailesinin yanında restleşmen farklı davranmasına neden olabilir.senn ailenn yannda o öyle bişey yapsa kalkıp gidebilirmisin mesela.ayy bana da herşey artık çok normal gelmeye başlamış.oyuzden sen beni boşver.mantıklı cevaplarım olmayabilir