- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
bana da hep asıl annenin deger diyolar.ozaman benim oğluşum Allah korusun nazardan patlardı heralde.bi aralar bakarken bile içimden kelebek sürüsü kalkıyodu.napıyo bebişin uyudumu canım.biizmki bugun geç yattı.o da benim yüzümden.işten güçten aksadı hepAnnenin nazarı değmez
Ya canım nefret etmiyorum kesinlikle ama çok tutarsız valla sevip sevmediğimi bende bilmiyorum. Bak hep iyi yönlerini söylüyorum ya. Mesela yazın yanlarına gittik. Ben oğlumu uyuttum eşimde markete gitti neyse zaten zor uyuyor çocuk. Eşim zar zar zile basıyor çocuk uyandı. Bende eşime kızdım niye basıyorsun diye. Kavga tartışma hiç bişey yok ya. Kadın bi başladı ağlamaya sen benim oğluma hep böyle kızıyor musun diye. Bende biz karı kocayız şimdi küseriz 10 dk sonra barışırız dedim. Bu seferdw ben sizin aranızımı bozdum diye ağlıyor gelde çıldırma yanikıızzz sen kv ni seviyon sanırsam.kv ve sevgi sözcükleriii.yok almadı beyin.hahahaaa
Annenin nazarımı değer yaaa banada öyle diyorlar ama benve annenin sütü korur bebişini :) benim oğlum hala uyumadı eşim gelmedi dahabana da hep asıl annenin deger diyolar.ozaman benim oğluşum Allah korusun nazardan patlardı heralde.bi aralar bakarken bile içimden kelebek sürüsü kalkıyodu.napıyo bebişin uyudumu canım.biizmki bugun geç yattı.o da benim yüzümden.işten güçten aksadı hep
aynısını yaşadım bendeee.bana söylendi, brnim yanımda bagrılmaz dedi.ama oğlu bagırsa hak görür bişi demez heralde.ay o bagırmamayı oğlum hasta oldgnda eşimle bi tartşmştk ozaman gördü.ben resmen delirmiştimYa canım nefret etmiyorum kesinlikle ama çok tutarsız valla sevip sevmediğimi bende bilmiyorum. Bak hep iyi yönlerini söylüyorum ya. Mesela yazın yanlarına gittik. Ben oğlumu uyuttum eşimde markete gitti neyse zaten zor uyuyor çocuk. Eşim zar zar zile basıyor çocuk uyandı. Bende eşime kızdım niye basıyorsun diye. Kavga tartışma hiç bişey yok ya. Kadın bi başladı ağlamaya sen benim oğluma hep böyle kızıyor musun diye. Bende biz karı kocayız şimdi küseriz 10 dk sonra barışırız dedim. Bu seferdw ben sizin aranızımı bozdum diye ağlıyor gelde çıldırma yanibence o da kestiremiyor bana nasıl davranacağını bi bakarsın öbür gelinini över bi bakarsın beni över öyle tutarsız yani ama asla aldığına yaptığınada nankörlük etmem :)
ay ben kocamdan randevu aldım biliyomusun.saat 11de buluşcaktık.ama gecikti şuan.trajikomik halimiz.ama napıyım baktım gördm adam anlaöıyo özel vakit geçirme derdine ben düştüm.bakalım kafamda bişeyler var ilişkimizn tazeleğini kazanması için.en azından birbirimize duyarlı olabilmemiz için bence.ama daha ilk randevumuza gelmediAnnenin nazarımı değer yaaa banada öyle diyorlar ama benve annenin sütü korur bebişini :) benim oğlum hala uyumadı eşim gelmedi daha
Hep diyorum ya ben böyle kabullendim hiç birimiz mükemmel değiliz diye. Yaptıkları için sağolsun yapmadıkları için canı sağolsunaynısını yaşadım bendeee.bana söylendi, brnim yanımda bagrılmaz dedi.ama oğlu bagırsa hak görür bişi demez heralde.ay o bagırmamayı oğlum hasta oldgnda eşimle bi tartşmştk ozaman gördü.ben resmen delirmiştimkadın bırak kızmayı, sakinleştirmeye çalıştı.bidw hstanede ben çok ağlamştım çıkışta gözyaşımı silmişti dediğin gibi iyi yönleri de var ama.kötü de çok napalım şimdik
eşin düşüncelerini bilse çok sevinir canım.bi gelinden duyulması zor şeyler valla. böyle düşünmek lazımHep diyorum ya ben böyle kabullendim hiç birimiz mükemmel değiliz diye. Yaptıkları için sağolsun yapmadıkları için canı sağolsuntabii eşim çok önemli bi etken bu konuda benim babam hep diyor ki damadım değil oğlum benim der. Eşimin davranışlarına uygun davranmaya çalışıyorum işte bende
Aaa bu randevu işi iyiymiş kız bende deneyimay ben kocamdan randevu aldım biliyomusun.saat 11de buluşcaktık.ama gecikti şuan.trajikomik halimiz.ama napıyım baktım gördm adam anlaöıyo özel vakit geçirme derdine ben düştüm.bakalım kafamda bişeyler var ilişkimizn tazeleğini kazanması için.en azından birbirimize duyarlı olabilmemiz için bence.ama daha ilk randevumuza gelmedi
geldi eşim ve çok yorulmuş.tam gesao sorucaktıım oğluşumdan sesler geldi.yırttııAaa bu randevu işi iyiymiş kız bende deneyimyarın bayram ya işi uzamıştır belki adamın kız
Oğlu kurtarmış babasını :) benimkide daha yeni geldigeldi eşim ve çok yorulmuş.tam gesao sorucaktıım oğluşumdan sesler geldi.yırttıı
Geçmişi okudum anca cevap yazabildim bayramı birazdan kutlayacam önce dedikodu yapmam lazım:) ben kv den herşeyi istyorum valla bayramlıktır kıyafettir yok mama sandalyesi ıvır zıvır torun seviyolarsa bi bedeli olacak hiçte çekinmem oğluma başlıyorum hemen deden şunu alsın sana babannesi şunu yok diye çünkü benim babamda yapıyo fazlasıyla ona karşıda öyleyim bebek odamı babam yaptı ki öyle basit bi oda da değil kral tacı diye tutturdum bi gardrop 1 buçuk milyar sonra sepet beşik aldı ondan istedim yatmadı tabi bi ay yattı ondan sonra karyola aldırdım yatar diye yatmadı ama olsun benim babamın canı yok mu:) hiç oda yapacan mı diye sormadılar illa kız tarafı yapacak benim kv çok fena bende canına okuyabildiğim kadar okuyorum:) ay ne dolmuşum birden gaza geldim gece gece :)Şu an kışın giyebileceği 5-6 tane pantolonu var annanne ve babanne sağolsunhele babanne bi kot gömlekler kapşonlu ceketler almış daha doğmadan amaaan anne ne zaman giyecek çocuk bunları diyordum nerdeyse yaşına geldi bu kış gelirken de getirir bişeyler ama ben şuna ihtiyacımız var diyemem üst olarak fazla yok bizim
Köy muhabbetinden geç döndük ve uyuz oğlum yol boyunca hiç olmadığı kadar sakindi ordada kimseyi yabancılamadı ve dedesini görünce beni sallamıyo bu durum beni sinir ediyokızlaaarrr nerdesiniz.bayram muhabbetine buralar dolar taşar dedim ama kimsecik yoookmuş.ay ancak yatabildim bende.köy muhabbetleri rutin.klasik sıkkın geçiyo malesef.ay kızlar neler neler olduuuu.eşim annesyle tartışark ayrıldk köyden.adamın canı sıkıldı bayram bayram.benden çok onun buraya yazmaya ihtiyacı var valla.siizn bayramlar nasıl gidiyo.herkese mutlu bayramlar dilerim bu arada.oğluşumda ne insan meraklısı yaa.ben hiiiiç umrunda diilim :) dk yerinde oturmadı yine saolsun.ne tatlı yiyebildim ne yemek.neyse ben yattım.sizde arada bakın buraya yaaa boşlamayın
Oy kıyamam bende tatildesiniz sanıyodum boşver ya eşin annemgile gidelim deseydi ne yapacaktın o daha zor annen gelecek hem gurbette olanlar napsın anam:) kız ben babama aldırıyorum çünkü benimkilerde öyle bi girişim yok çatır çatırda söylüyorum bunuda babam aldı onuda diye benim ıphonem yoktu kb ilk hamile olduğumda eşime demiş süpriz yapcam doğumda alcam diye doğum geçti bi ay oldu alan yok hiçbişey hemen babama bi haber yolladım sen al öyle hava atıp duruyolar alamadılar diye babam hemen aldı tabi onlarda üstüne bilezik almışlar bana ama niye yatırım çünkü telefon alsa bana kalcaktı bak normalde hiç ezmem insanları ama anca çene bizimkilerde icraat yok çevredende hep zengin zengin diye pohpohlamışlar benide aldıklarında durumum yok sanıyolardı tam ezeceklerdi ezemediler annem öyle maddiyata değer vermez evi yapılı falan değil gelip görünce çulsuz sandılar aman çok konuştum:)Günaydın kızlarr herkese iyi bayramlar.. Bu bayram benim için çok buruk geçiyor. Annemler memlekete gitti kvler zaten uzaktaAllahtan eşim 2 gün izinli o da olmasaydı napardım bilmiyorum. Bayramın ilk günü oğlum sabah 8e kadar uyumadı ve biz bayramı 2.dişimizle karşıladık. 2 günlüğüne biraz nefes almaya küçük bir tatile gidecektik dün ama oğlumun sabaha kadar uyumaması yüzündrn gitmekten vazgeçtik eve tıkıldık kaldık. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın beni çok etkiledi bu yalnızlık. Neyse öyle işte kızlar... N Nehir-derin2 ayy canım ne güzel sen ne istediğini söylüyormuşsun. Ama ben kendi ailemede çok birşey aldırmıyorum en fazla kıyafet falan alırlar. Fabii birde beşik aldılar işte adet yerini bulsun diye.. Kv doğumda geldi herşeyi soruyor bunu annenler mi aldı bunu baban mı aldı diye bende biz kendimize güvenip öyle çocuk yaptık herşeyini kendimiz aldık demiştim ama çok sinir olmuştum. Babama fazla yüklenmeme nedenimde yakında kardeşimin düğünü olacaktı zaten borç batağındaydı babam bir de ben yüklenemezdim ( öyle böyle düğünde geçti gitti doğumda Allaha şükür :))
Sen iyi söylüyosun valla ben sinirden kendimi yiyorum söylemeyi bi becerebilsem keşkeGunaydn kızlar herkeze ıyi bayramlar. Dünüm hiç guzel gecmedi. Eşim benı hayal kırıklıgına ugrattı dün. Ailesinr bayramlaşmaya gıtmiştık.kızımı kp dudagından öptu.rn kpyle konuşmadıgım için muattap olmadm. Eşimi odaya cagrdm ve uyar kızımı bırdaha kımse gxından öpmesın fena olur dedım. Oda dedı öpsun neolcak demezmı sınırımden aglıcaktm. Baktım o bişey yapmıyo. Kv ay o azını yerım falan dıyodu kızıma bende bıdaha kımse benm kızımı agzından öpmıcek ve sacma sapan kelımelerle sevmıcek dedim. He severız dıyosanız eger bıdaha asla kızımı kucagınıza bıle alamzsnz dedim. Baya sınirlendm eşimde benle aynı düşünmedıgı için. Kızımı aldm odaya gectm arkamdan kp eşimi dolduruyodu cok şımartmışsın bunu dıye onuda duyunca eşime dedim gıdıyorum gelıyosan gel gelmıceksen otur dedm. Eşim bana tek kelıme etmedı hala konuşmuyorum.
Dün sabah 8e kadar hiç uyumadık canım tatile gitseydik gezemeyecektik de verdiğimiz kaporada yandı zatenOy kıyamam bende tatildesiniz sanıyodum boşver ya eşin annemgile gidelim deseydi ne yapacaktın o daha zor annen gelecek hem gurbette olanlar napsın anam:) kız ben babama aldırıyorum çünkü benimkilerde öyle bi girişim yok çatır çatırda söylüyorum bunuda babam aldı onuda diye benim ıphonem yoktu kb ilk hamile olduğumda eşime demiş süpriz yapcam doğumda alcam diye doğum geçti bi ay oldu alan yok hiçbişey hemen babama bi haber yolladım sen al öyle hava atıp duruyolar alamadılar diye babam hemen aldı tabi onlarda üstüne bilezik almışlar bana ama niye yatırım çünkü telefon alsa bana kalcaktı bak normalde hiç ezmem insanları ama anca çene bizimkilerde icraat yok çevredende hep zengin zengin diye pohpohlamışlar benide aldıklarında durumum yok sanıyolardı tam ezeceklerdi ezemediler annem öyle maddiyata değer vermez evi yapılı falan değil gelip görünce çulsuz sandılar aman çok konuştum:)
canım valla bizimkilere çok benziyolar yaa.aynı köyden olabilirlermi acabaOy kıyamam bende tatildesiniz sanıyodum boşver ya eşin annemgile gidelim deseydi ne yapacaktın o daha zor annen gelecek hem gurbette olanlar napsın anam:) kız ben babama aldırıyorum çünkü benimkilerde öyle bi girişim yok çatır çatırda söylüyorum bunuda babam aldı onuda diye benim ıphonem yoktu kb ilk hamile olduğumda eşime demiş süpriz yapcam doğumda alcam diye doğum geçti bi ay oldu alan yok hiçbişey hemen babama bi haber yolladım sen al öyle hava atıp duruyolar alamadılar diye babam hemen aldı tabi onlarda üstüne bilezik almışlar bana ama niye yatırım çünkü telefon alsa bana kalcaktı bak normalde hiç ezmem insanları ama anca çene bizimkilerde icraat yok çevredende hep zengin zengin diye pohpohlamışlar benide aldıklarında durumum yok sanıyolardı tam ezeceklerdi ezemediler annem öyle maddiyata değer vermez evi yapılı falan değil gelip görünce çulsuz sandılar aman çok konuştum:)