2014 Aralık Anneleri

Gelınıyle arkadas gıbı olan kvlerde var. Benmkını ben kv dıye tanıştrmaya bıle utanıyorum. Aslada bı ortama sokmam zaten. Karşına alıpta ıkı kelıme edebılcegn bırı degıl. İnanılmaz cahil işine gelıyo boyle olmak. Görgusuz.cok kıskanç. Ya cocugumun ilk anne demesınden tut bana baglı olmasını annemın gıyımını kuşamını herseyını kıskanıyo Yanı kotu olan nekadar ozellık varsa bu insanda toplanmış

Hangi konuda olursa olsun kıskanç insanı hiç sevmiyorum yaaa. Fesatlıktan başka birşey değil

Kızlar ben hızımı alamayıp 2 tane bayramlık aldım oğluma hatta 3 gün oldu size söylemeyi unuttum:)

Kızlar ben hızımı alamayıp 2 tane bayramlık aldım oğluma hatta 3 gün oldu size söylemeyi unuttum:)
Nerden aldın canım ben almadım bayramlık. Çünkü yazlık mı kışlık mı olacağına karar veremedim. Zaten kışlık alışverişe çıkacağız yakın zamanda

Hiç görmedim buralarda canım ya. Bende uygun fiyatlı kışlık birşeyler alabileceğim biyerler araştırıyorum
Oda çok zor ya bi alışverişe çıksan kaç para tutar ben ilk adım ayakkabısı bile aldım tam küçük adam olsun diye acayip tatlı takımı ayakkabısınıda giyecek ohh:)

Oda çok zor ya bi alışverişe çıksan kaç para tutar ben ilk adım ayakkabısı bile aldım tam küçük adam olsun diye acayip tatlı takımı ayakkabısınıda giyecek ohh:)
Geçenlerde bende ekose önden 2 düğmeli bir ceket aldım koca adamlar gibi oldu ama bu havada giydirilmez daha kalın biraz.. Triko kazak istiyorum yaa oğluşuma bende pantolonumuz, pijama takımlarımız falan varda üst giyimimiz yok kışlık. Çocuk kıyafetleride çok pahalı yaa. Doğru düzgün bir takım almaya kalksan en ucuzu 50 tlden başlıyor

Aynen öyle ben ogün iki takım bi ayakkabı çorap ıvır zıvır hooop 200 lira gitti:)

kızz bende ilk adım ayakkabısı alcaktım bi fırsat olmadı yine eşin yok hala.naptılar bilmiyırum ama kurban bakılcaktı.gelgörki bizim eksiklerimiz var.gerçi bi ayakkabı eksik.cabım sen ne aldın ayakkabı, benm bi arkads pılaristeb almştı güzel diyodu.sen ne tavsiye ediyosun bakim

Ya kızlar benim anlamadığım bişey var bu ilk adım ayakkabıssı altı yumuşak olanlar mı? Bize hediye geldi puma. Üzerinde ilk adım ayakkabısı yazıyor altı yumuşak ama

öyle canım valla bende annem moduna bagladım.çocugun giysinde ben yeni bişi almasamda olurkendime diilde oğluma çok özenim var bu konuda.şimdimkışlıklar da iyce pahalıdır, bizim dgndan beri alışvrriş olmadı desem yeridir tek tük bişiler aldım.yazlık kışlık büyük küçük hatta kıza göre bile kv ve kv nin kızkardeşleri alıyolarda duruyolarbu gidişler oğluma ben bişi alamıcam.çünkü ilkokula kadar giysisi oldu herldee

Ya kızlar benim anlamadığım bişey var bu ilk adım ayakkabıssı altı yumuşak olanlar mı? Bize hediye geldi puma. Üzerinde ilk adım ayakkabısı yazıyor altı yumuşak ama
canım tek bildigim ortopedik ve ayaga tam olması gerektiği.yunuşakmı diilmi bilmiyorum ben.ama puma iyi bi marka.yumuşk diyosa yumuşaktırr

Şu an kışın giyebileceği 5-6 tane pantolonu var annanne ve babanne sağolsun hele babanne bi kot gömlekler kapşonlu ceketler almış daha doğmadan amaaan anne ne zaman giyecek çocuk bunları diyordum nerdeyse yaşına geldi bu kış gelirken de getirir bişeyler ama ben şuna ihtiyacımız var diyemem üst olarak fazla yok bizim

Ahahahah hepimiz pumayız demekki öyleymiş ben pumanın yalancısıyım. Ayakkabı gayet rahat görünüyor valla keşke benim olsa
kız dur çocugun ilk ayakkabısına nazar edicenkeşke benim olsalar falan sakıncalı cümleler biliyoruz yanimaşallah senn kv de benmki gibiymiş bu konuda.bende eksik nişey var demem aala.hatta aşalım edellim derler yok derim hep.çnkü benm istediklerim genelde daha pahalı oluuooo

kabul yazma özürlü bi mesaj olmuşşş haha

Bu konularda çok iyidir kv. Hatta uzak şehirlerde olduğumuz için. Doğumdan önce alışverişe gittiklerinde kpme whatsappdan resim attırırdı hangisini beğeniyorsa onu alalım diye. Ama ben asla isteyemem siz nasıl isterseniz onu alın dedim hep. O da fazlasıyla aldı sağolsun. Ayy bi de bu sene eli boş gelirse amma dumur olurum

Annenin nazarı değmez

kıızzz sen kv ni seviyon sanırsam.kv ve sevgi sözcükleriii. yok almadı beyin.hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…