Günaydın kızlarr herkese iyi bayramlar.. Bu bayram benim için çok buruk geçiyor. Annemler memlekete gitti kvler zaten uzakta
Allahtan eşim 2 gün izinli o da olmasaydı napardım bilmiyorum. Bayramın ilk günü oğlum sabah 8e kadar uyumadı ve biz bayramı 2.dişimizle karşıladık. 2 günlüğüne biraz nefes almaya küçük bir tatile gidecektik dün ama oğlumun sabaha kadar uyumaması yüzündrn gitmekten vazgeçtik eve tıkıldık kaldık. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın beni çok etkiledi bu yalnızlık. Neyse öyle işte kızlar...
N Nehir-derin2 ayy canım ne güzel sen ne istediğini söylüyormuşsun. Ama ben kendi ailemede çok birşey aldırmıyorum en fazla kıyafet falan alırlar. Fabii birde beşik aldılar işte adet yerini bulsun diye.. Kv doğumda geldi herşeyi soruyor bunu annenler mi aldı bunu baban mı aldı diye bende biz kendimize güvenip öyle çocuk yaptık herşeyini kendimiz aldık demiştim ama çok sinir olmuştum. Babama fazla yüklenmeme nedenimde yakında kardeşimin düğünü olacaktı zaten borç batağındaydı babam bir de ben yüklenemezdim
( öyle böyle düğünde geçti gitti doğumda Allaha şükür :))