2014 Aralık Anneleri

Ayy ama hamileliğin son günleride çok zor oluyor bee stresli stresli. Ben oğlumu çok merak ediyordum kime benzeyecek diye
Ben meraktan çatlayıp 7 buçuk aylıktı. 4 bıyutluya girdim oda kesmedi aynı eşime benziyodu bu seferde ten rengi nası olcak diye bunalıma girmiştim tip baba ama ten rengi ben ortaya bi karışık çıktı:)

Ben meraktan çatlayıp 7 buçuk aylıktı. 4 bıyutluya girdim oda kesmedi aynı eşime benziyodu bu seferde ten rengi nası olcak diye bunalıma girmiştim tip baba ama ten rengi ben ortaya bi karışık çıktı:)
Ahahahhaha kız allah da seni güldürsün ben 4 boyutluya falan girmedim. Ama benim oğluşum melez oldu :)) ben baba dede ve dayı karışımı dedeye yüzü değil de nasıl anlatsam duruşu ifadesi benziyor elleri benziyor :) kp zevkten dörtköşe oluyor ben böyle söyleyince

Bizimkide koca kafası aynı benim tatafa benziyo :) gören babama benzetti abime de benziyo sarışın falan babası esmerde değişik bi bebiş sarışın ama gözler siyah:) düşünsene benimde babam zevkten dört köşe bana benziyo diye

Kızlar acaba sizi boğsam mı çeneye takıldım oğlum uyurken uyumadım 1 de uyandı kalktık oyun oynuyoruz hadi sizde kalkın:)

Torun sevgisi işte :) bende pohpohluyorum biraz kpmi baba hep seni andırıyor falan diyorum yoooook caanııım sanada benziyor diyor
Kızlar acaba sizi boğsam mı çeneye takıldım oğlum uyurken uyumadım 1 de uyandı kalktık oyun oynuyoruz hadi sizde kalkın:)
Beni boğma lütfen daha yeni uyudu oğlum eşimde kalktı sesine 1 saat yakalamaca oynadık oda oda ve benim daha ütü yapmam lazım ben kimi boğsam ki en iyisi gidip kafamı kuma gömeyim

Ay bunlara ne oluyo ya 4 e geliyodu zor uyuttum yine 8 de uyandı ve mız mız sürekli

Gunaydn şekerler. Kv ilr yazdıklarınıza iyi güldüm allah sizide güldürsün:)
Rn rahatı benım galıba aylardır arayamıyo benı arasada acmam. Acsamda hirayı uyutucam dıyıp kapatıyorum hemen. Evınede gıtmem gıttıgımde ıkı saatten fazla kalmam hemrn anneme gıderım. Eşim olmadan asla yanlız kalmam onunla bogarım yoksa:) en guzelı fazla yüzgöz olmamak.aradıgında onundam bırını açmak. İyi olsalardı bızde sıcak olurduk dimi ama.

Bende içimde uzun bir sure daha tutabilir mişim ne sancım vardı ne açılmam vardı aşağıya bile inmemişti doktor diyordu senin doğurmaya niyetin yok herhalde diyordu son gün biliş yapıp gitmiştim hastaneye

Ben kızımı gece uyuttum yeni kalktım siz böyle anlatıyorsunuz allahım napardım ben uykuya çok düşkünüm kızımda bana çekmiş bir kere kalkmış gece babası uyuttu tekrar

Benim kızım aynı ben bir tek saçları babaya donuyuyor bide kaşları baba bakışları gözleri aynı ben benimde utum var ya bugün yapcam inşallah

Günaydın canım. Akıllı kaynana gelinini oğlundan çok sevendir gelde bizimkilere anlat bu durumu işte :)

Ben kızımı gece uyuttum yeni kalktım siz böyle anlatıyorsunuz allahım napardım ben uykuya çok düşkünüm kızımda bana çekmiş bir kere kalkmış gece babası uyuttu tekrar
Bende düşkünüm uykuya ama yaaaa eşim oğluma diyor ki babacım sen uykunun tadını bi alsan hep uyumak istersin aslında

Ama bu bize yapılır mı ya benimki saat başı uyanıyo sen eşten yana şanslısın anam benimki hayatta uyutmaz gerçi ayakta sallıyom adam nası uyutsun orasıda var ama:) gece sabaha kadar uyanmadın mı sen şimdi ama bu haksızlık benimki her saate uyanıyo ya en fazla 2 saate emmek istyo bide

Günaydın canım. Akıllı kaynana gelinini oğlundan çok sevendir gelde bizimkilere anlat bu durumu işte :)
Benimki beni seviyoda bana samimi gelmiyo sarılıyo falan yavrum kızım falan diyo anam hiç öyle değil sevgisini hiç gösteremez öyle olunca kv biraz yapmacık geliyo

Keşke bende gitmesem ya iki güne bi ordayız onlarda olmasak bile mutlaka görüşüyorz daralıyorum

Kızım akşam 10 dedim mi uykuya hazırlanıyor hep böyle yaptım emmeye kalkmıyor bizimki gece beşiğini sallıyoruz hafif hafif uyuya kalıyor gece 4 te kalkmış uyumuş geri sabah kalktı işte diş çıkarırken ne kötüydü ya yarın saatte bir kalkıyordu

Benim oğlumda en geç 11 de uyurdu canım çok güzel bir rutin oluşturmuştuk. Banyo beslenme uyku olurdu hep. Bizim şu an dişten dolayı böyle. Senin kızın dişlerini çıkardıktan sonra kendi kendine mi uykusu düzene girdi yoksa yeniden sen mi uğraştın

Yok canım kendi kendine düzeldi aynı saatte uyuyordu yine ama çok uyanıyordu şimdi çok uyanmıyor artık tabi doktorumuz dedi ki sen tam diş çıkarttı rahat ederim artık derken bu sefer üst dişler başlayacak dedi onlar ne zaman çıkar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…