Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden böyle düşünüyosun, hastaneye gitmedin mi hiç,görmedin mi bebeğini?
Dun acile gittim dr.kalp atislarini goruyom dedi bana gostermedi az daha kalsam orda kavga edecektim manyak adam bugun benim dr.da insallah bir aksilik cikmazda ben de şahit olurum.oglumuda götürecem
Bencede cnm doktora gidip kese vs.gormedin mi henuz cok yeniyiz karnimizda olmadigi icin inanmak zor geliyor
6 haftalıkken gördüm kalp atışı da vardı... Ama ben ne bileyim böyle bir tuhaflaştım sankiiii.. hiç enerjim yok...... hevesim yok sankii umarım geçer
zaten tek bi kalp atışı görüntü diye telaşnıyoruz, görüyorum deyip göstermemesi de saçma yani illa söylemek mi gerekiyo görmek istediğini.. bazı doktorlar bi tuhaf canım. ayyy senin oğluşunda var ne güzell kardeş gelio ona
evt kuzum oglum bile daha bilmiyor bazen kardes var diyorum inanamiyor dr.soylerse tam inanir
bilmiyorum ki canım yaa
ben bebeğin kalp atışlarını görünce resmen kendimden geçtim
eşime anlatiyordu çok önemli mutlaka yapılması gereken testler dedi.sadece onu hatırlıyorum..
olsun canım hayirlisi inşallah...
kaç yaşında oğlun, allah bağışlasın ikisini de... evet doktor söylerse o zaman kesin inanır
8 yasinda kuzummm
iyi iyi 2. bebiş zamanı tam
8 yasinda kuzummm
Evt cnmcm bana yardimci olur artik oglusum
dengemiz bozuluyo,duygular değişiyo olur öyle sen o varmış gibi dikkat et kendine allahın izniyle yoluna girer herşey...
olur tabi annesi
Benimde 8 yaşında kızım Allah sağlık versin... Duygularım çok gidip geliyor bir sinirli gerginim bir inalnılmaz mutlu ve heyecanlı ne oluyor bana yaaa kızımda hiç böyle olmamıştım uzun bir aradan sonra sanırım böyle oluyor
Öyle canım gel gitler oluyor toparlamaya çalışıyorum akışına bırak diyorum ... geçecek ve vücut alışacak birde birden kilo aldım ona sinir oluyorum ben çok zor kilo vermiştim yemicem diyorum bir bakıyorum götürüyorum bu sefer hiç iradem yok diyorum geçen canım çam fıstığı çekti. 1 paketi götürüm pis boğazım valla....
Benim oglum inanamiyor gecen gittigimizde kese kucuk ve dort gun geriden gekince ogluma kardesi yok sana şaka yaptim dedim uzulmesini umitlenip hayal kirikligina ugramasin istedim.ama dun dr.kalp atisini goruyom dedi ins.bugunde aksilik cikmaz goruruz ailece :)) hotmonlardandir cnmm degisik ruh hali
cnm ultrasyonda kesin hafta ve gununu nasil soylemedi ki ben sat 10 mart 4gun geriden geliyoz gec dollenme 6+2yim bugün.Bide ben ovulsayon testi kullandim hamile kaldigim gun 15mart cikiyo tam iliskiye girdigim gun
Kızlar hastaneden yeni ciktim bebeklerinin kalp atislari karindanda vajinadanda duyulmadi haftaya yine gel dediler