- 9 Şubat 2014
- 416
- 19
- 34
Keseyi görmek için gittiğimde keseleri gördük canim
anladm canım. hayırlısı.inşallah sağ salim kucağına alırsın ikisinide..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi görmek için gittiğimde keseleri gördük canim
Canım ya olsun üzülme annesi pıt pıtlar çok yakın inşallah
Ya Settar
Kalp atislarini duymak icin erken degil mi canim daha bozma moralini sakin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kızımda 8. haftamda duymuştum kalp atışlarını sabret nolur üzülme sende duyacaksın bebişlerin seninle annesi onlar büyüyor Allahın izniyle
Biraz aglayinca toparladim kızlar kendimi...hala herşey bitmedi bu haftayıda hayırlıyla umudumu yitirmiycem takdiri ilahicanım benim üzülme sakın bugün olmazsa haftaya olur inşallah
Teşekkür ederim Meleğim bakalım hastanede sira bekliyorum çok gerginim.
Biraz aglayinca toparladim kızlar kendimi...hala herşey bitmedi bu haftayıda hayırlıyla umudumu yitirmiycem takdiri ilahi
6+6 yım canim....
Kizlar gunaydin doktordan geliyorum. Bebegimin kalp atislarini gordum. Doktor dinlemeye izin vermiyor. Ama gordumya sukurler olsun. Dusme tehlikesi devam ediyor gecenki kadar olumsuz konusmadi. Bide rahmim kalp seklinde oldugu icin kahverengi akintilar doguma kadar devam edebilirmis. Suan mutluyum doktora korka korka gidiyorum icim rahatladi.. Herkes bebegine saglikli sekilde kavusur insallah.
Evet canim yavaş gelisiyomus ikizler inşallah benimkide oyledir
cnm 8 de de duyan oluyor sikma canini yolksac gorundu mu insallah gorup görmediğini soylemistir sana
Gelişimleri devam ediyor en son geldiğinden beri kese büyümüş dedi yukari yolladi vajinadan bakildi ekran bana donuktu gördüm kuzularimi koca kafaliydilar
bak gormussin cnm.insallah kalp atışlarınida duymak nasip olur.doktorun normal demedi mi cnm?
Maalesef biaey demedi
Kızlar bazen bana hamile değilmişim gibi geliyor ne bileyim yaaa tuhaflaştım iyice .....
Kızlar bazen bana hamile değilmişim gibi geliyor ne bileyim yaaa tuhaflaştım iyice .....
neden böyle düşünüyosun, hastaneye gitmedin mi hiç,görmedin mi bebeğini?
cnm yanlis hatırlamıyorsam seninle ayniydik degil mi?
galiba canım bende öyle hatırlıyorum, bugün 7+2 oldum
kuzum benim sat 10mart ama bugun 6+2oldum bende gec dollenme olmus
benimde sat 9 mart ama ultrason kağıdına görede bugün 6+5 im hangisi doğru bilemedim vala :44:
benimde sat 9 mart ama ultrason kağıdına görede bugün 6+5 im hangisi doğru bilemedim vala :44: