- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
cnm bence ultrasyon yani doktorun dediği önemli gec döllenme oluyor adetin ilk günü hamile kalmamisz yani
hımm o zaman bizde 4 gün geriden geliyoruz 6+5 iz kalmışız yaa daha ne olsun demii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bence ultrasyon yani doktorun dediği önemli gec döllenme oluyor adetin ilk günü hamile kalmamisz yani
Allah allah sen sorsaydin kuzum ya neyse pozitif düşün cnm
kuzum benim sat 10mart ama bugun 6+2oldum bende gec dollenme olmus
O anda beynim durdu sanki....
Satlarimiz seninle ayni canim bende 10 martta hastalandim
hımm o zaman bizde 4 gün geriden geliyoruz 6+5 iz kalmışız yaa daha ne olsun demii
Off ben kac + kacim bilmiyorum 10gun once gittim 4 5 haftalik dedi sat 11mart. Sanirim bendede gec dollenme var..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O anda beynim durdu sanki....
Satlarimiz seninle ayni canim bende 10 martta hastalandim
Aynen kuzum kaldik sagsalim dogsunlar gerisi onemli degil ben de 4gun geriden geliyom sati 10mart diye hesapladi dr.
elocan ne yaptın
duydun mü bebislerin kalp atışlarını
evet sağlıkla olsun herşey normalde sat kaçtı?
elocan'in yerine yazdim cnm yok gorememis ama onsallah haftaya görür dr.haftaya cagirmis tekrar
ya celiskili cvp ama 9 unda minnacik bisey gördüm 10unda adet oldum
himm tşkler.
bende perşembe günü kan vermistim bugün sonuçları için gideceğim...
elocan ne yaptın
duydun mü bebislerin kalp atışlarını
anladım canım bende 9 martta oldum en son ama görüyosun kişiden kişiye ne kadar farklılık gösteriyo bu hamişlik durumları
Benim tüp bebek ama sanirim benimkilerde geç tutundu
Kızlar saglikli olsunlar dogsunlarda gec döllenme olsun yeterki bizi birakmasinlar.bende bugün gideceğim kendidoktoruma insallah bu defa bende gorur yada duyarim kalbini bebisimin
aynennnnn inşallah canım bi gör bak o duygu paha biçilemezz
Evet canim yavaş gelisiyomus ikizler inşallah benimkide oyledir
bilmiyorum ki canım yaabhcg mi vermistin cnm yoksa rutin kontrol mu?
olsun canım hayirlisi inşallah...Duyamadim arkadasim umudumuz haftaya kaldi...