2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Bu arada ben bu ay deneyemeyecegim. Hem disimi yaptiriyorum, hem de aile yanındayız tatilde :KK43:((( benim is ekime kalabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde yumurtam catlamayip kist oluyor buradan bir ark benim gibiymis o yaptigi ay Allahin izniyle hamile kaldi bende deneyyim dedim ins bu karisim vesile olurda rabbim mucizesini gonderie

secido kist oldugunu ultrasonda mı gordu doktor benim bugün 35. günüm adet olamadım hala sadece kahverengi bişi geliyo acaba bende de kist mi var doktor ultrasonda baktı gecen hafta bişi yok dedi ama bu akntı onun belirtisi mi diyorum

secido kist oldugunu ultrasonda mı gordu doktor benim bugün 35. günüm adet olamadım hala sadece kahverengi bişi geliyo acaba bende de kist mi var doktor ultrasonda baktı gecen hafta bişi yok dedi ama bu akntı onun belirtisi mi diyorum

Kuzum ultrasonda cikiyor top gibi gorurdu insallah da yokmus.. belki stresten gelmiyor olabilir yesil cay ic canim

Kizlar ben bct karisiminda 5. Gunum adetimde 10. Gunum sabahtan beri belim ve kasiklarim agriyor aksam lavaboya gittim peceteye seffaf akinti geldi cok fazla ve uzayan ve yumurta aki kivamindaydi yumirtammi catladi acaba:44: hic boyle akinti gormemistim

Arkadaslar, sebep her tür olabilir. Bunlar sebep olsaydı çoğu arkadaşımın hamile kalmaması lazımdı. Herkesten daha çok dikkat ederim yedigime ictigime kullandigima. Bence hamile kalamamamizin gerçek sebeplerine yonelelim ki gerçek çözümler bulalım. Ayrıca gerçekten söylenen mallar maalesef çok kaliteli. Diğer ürünlerin çoğu alerji yapıyor ben de. Bazen Yiğidi öldürüp hakkını da vermek gerekiyor. Kafamizi bunlara yormayip, calismalarimiza devam etmeliyiz :)

bence markaya çok takılıyoruz. ben geçenlerde mecburen bim in pedini aldım scarlet diye bi marka orkid den çok daha güzel orkidin yüzeyi naylonumsu oma diğeri pamuk gibi bence deneyin şu an molped kullanıyorum oda orkidden daha iyi bence . Bu arada dediğin doğru bunları kullananlarda hamile kalıyor :):KK1:

Kuzum ultrasonda cikiyor top gibi gorurdu insallah da yokmus.. belki stresten gelmiyor olabilir yesil cay ic canim

sağol canım ya şimdiye kadar kaç doktora gittiysem hepsi temiz bişi yok dedi en son geçen hafta da öyle dedi inş öyledir bu çörekotu karışımına ne zaman başlamak gerekiyo peki ?

Evet gununde oldum. Ama az olmadi yani normal geldi miktari normaldi yani.

kardelenn sogankürüne ne zaman başlanıyo canım ?ben adet olamadım diye bugün başladım artık belki söktütür diye yanlış bişey yapmıyorumdur umarım

Canim bendede oyle akinti oldu gecen ay ve adetim 13 gun gecikti. Megersem o ay yumurtam catlamamis adet kanamasinin geldigi yere sikismis . O yuzden gecikmis. Banada duphaston yazmisti kullanmadim ertesi gun geldi kendiliginden. Dr kist yok dediyse korkmayin

Samsung Note 3

Canim bendede oyle akinti oldu gecen ay ve adetim 13 gun gecikti. Megersem o ay yumurtam catlamamis adet kanamasinin geldigi yere sikismis . O yuzden gecikmis. Banada duphaston yazmisti kullanmadim ertesi gun geldi kendiliginden. Dr kist yok dediyse korkmayin

Samsung Note 3

neler varmış ya şu an çok şaşırdım yumurta çatlamayınca böyle olabiliyo demek ben de hala umutlanıyodum acaba diye :KK53:bilgi için sagol canım

Olmadi mi canim bu ay :KK43:
Ins onumuzdeki ay guzel haberleri alirsin canim. Bnde calismalar devam bakalim..

Inslh cnim olacagi varsa olur bu ay 3 kisi akrabalarimdan hamile oldugunu ogrendim istemedigimdé deil rabbim herkese versin ama benden kac ay sonra evlendiler ! Bu ay dusunmiycem olursa olur rabbim nasip ederse inslh

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Inslh cnim olacagi varsa olur bu ay 3 kisi akrabalarimdan hamile oldugunu ogrendim istemedigimdé deil rabbim herkese versin ama benden kac ay sonra evlendiler ! Bu ay dusunmiycem olursa olur rabbim nasip ederse inslh

bende aynı durumdayım sanırım benden sonra evlenenler benden önce hamile kalacaklar bu gidişle bende düşünmicem diyorum çünkü kafayı taktıkça takıyorum sonra amaaan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum tekrardan fikrim değişiyo her ilişkiden sonra umutlanıyorum acaba bu sefer tutar mı diye ama dediğin gibi nasip kısmet ne zamansa ozaman olur inşallah en yakın zamanda hepimizin güzel haberlerini duyarız.

bende aynı durumdayım sanırım benden sonra evlenenler benden önce hamile kalacaklar bu gidişle bende düşünmicem diyorum çünkü kafayı taktıkça takıyorum sonra amaaan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum tekrardan fikrim değişiyo her ilişkiden sonra umutlanıyorum acaba bu sefer tutar mı diye ama dediğin gibi nasip kısmet ne zamansa ozaman olur inşallah en yakın zamanda hepimizin güzel haberlerini duyarız.

Insallah allahim en kisa zamanda nasip etsin bebeklerimizii sen ne kadardir evlisin ne zmndir istiyosun ? Bende aynen senle ayni durumdayim yumurtlama gunlerinde tuttumu tutmadimi diye diye kafami yoruyorum adet gunu yaklasinca en kucuk belirtiden umut bekliyorum rabbim bizede verecek ben inanarak bekliyorum sende oyle yap cnm

Insallah allahim en kisa zamanda nasip etsin bebeklerimizii sen ne kadardir evlisin ne zmndir istiyosun ? Bende aynen senle ayni durumdayim yumurtlama gunlerinde tuttumu tutmadimi diye diye kafami yoruyorum adet gunu yaklasinca en kucuk belirtiden umut bekliyorum rabbim bizede verecek ben inanarak bekliyorum sende oyle yap cnm

ben 3 aylık evliyim ilk 2 ay korunduk geçen ay denedik olmadı sizler gibi bende çok istiyorum geçen ay bende hiç olmayan şeyler oldu bekarken sadece adet olcam gün sadece kasıklarımda ağrı olurdu. onun dışında en ufak bi belirti yaşamazdım. geçen ay şiddetli bi bel ağrısı kasıklarıma sancı giriyo uykudan uyanıyodum ağrısından sürekli açlık hissi vardı habire midem kazınıyo 15 dkk ya bi tuvalete gidiyodum. sonra günümde bi kanama oldu ama anlatamam çok şiddetli hastanelik oldum 3 gün boyunca kanama oldu fazlasıyla sonra birden kesildi 4 5 gün sadece leke geldi normalde 4 gün sürer 1 2 gün sadece leke gelirdi bende anlamadım bundan bile çok ümitlendim acaba hamilemiyim diye ama test yapmadım bazen kafama takılıyo yapsam mı diye ama tek çizgi göre göre bi hal oldum yapmak istemiyorum.

ben 3 aylık evliyim ilk 2 ay korunduk geçen ay denedik olmadı sizler gibi bende çok istiyorum geçen ay bende hiç olmayan şeyler oldu bekarken sadece adet olcam gün sadece kasıklarımda ağrı olurdu. onun dışında en ufak bi belirti yaşamazdım. geçen ay şiddetli bi bel ağrısı kasıklarıma sancı giriyo uykudan uyanıyodum ağrısından sürekli açlık hissi vardı habire midem kazınıyo 15 dkk ya bi tuvalete gidiyodum. sonra günümde bi kanama oldu ama anlatamam çok şiddetli hastanelik oldum 3 gün boyunca kanama oldu fazlasıyla sonra birden kesildi 4 5 gün sadece leke geldi normalde 4 gün sürer 1 2 gün sadece leke gelirdi bende anlamadım bundan bile çok ümitlendim acaba hamilemiyim diye ama test yapmadım bazen kafama takılıyo yapsam mı diye ama tek çizgi göre göre bi hal oldum yapmak istemiyorum.[/QUOTE. Gecmis olsun .. Daha cok yenisin ben baya olmussun zannediyordum cok erken boyle seyler dusunme ben 3 aylik evliyken hic dusunmuyordum bi 1 sene olsun sonra takarsin belki ama belkide 1 sene bile surmez hamile kalirsin belli olmaz orasi ama dedigim gibi cok yenisin daha hic kafanii yorma

ben 3 aylık evliyim ilk 2 ay korunduk geçen ay denedik olmadı sizler gibi bende çok istiyorum geçen ay bende hiç olmayan şeyler oldu bekarken sadece adet olcam gün sadece kasıklarımda ağrı olurdu. onun dışında en ufak bi belirti yaşamazdım. geçen ay şiddetli bi bel ağrısı kasıklarıma sancı giriyo uykudan uyanıyodum ağrısından sürekli açlık hissi vardı habire midem kazınıyo 15 dkk ya bi tuvalete gidiyodum. sonra günümde bi kanama oldu ama anlatamam çok şiddetli hastanelik oldum 3 gün boyunca kanama oldu fazlasıyla sonra birden kesildi 4 5 gün sadece leke geldi normalde 4 gün sürer 1 2 gün sadece leke gelirdi bende anlamadım bundan bile çok ümitlendim acaba hamilemiyim diye ama test yapmadım bazen kafama takılıyo yapsam mı diye ama tek çizgi göre göre bi hal oldum yapmak istemiyorum.[/QUOTE. Gecmis olsun .. Daha cok yenisin ben baya olmussun zannediyordum cok erken boyle seyler dusunme ben 3 aylik evliyken hic dusunmuyordum bi 1 sene olsun sonra takarsin belki ama belkide 1 sene bile surmez hamile kalirsin belli olmaz orasi ama dedigim gibi cok yenisin daha hic kafanii yorma

evet yeniyim ama bebek sahibi olmanın eski yada yeni olmakla bi alakası yok bence istemeyle alakalı kendini hazır hissttiğin zaman istiyo insan işte naparsın. biz eşimle 5 sendir beraberiz o da çok istiyo ben de evlendiğimiz ay istedi eşim o derece çok istiyodu ben istemedim bu nedenle tartıştığımız bile oluyodu ama uzun süre korunan çiftler bebeğini kucağına alınca aslında ne kadar da geç kaldıklarının farkına varıyolar ve keşke daha önce olsaydı diyolar bilmiyorum herkesin görüşü farklı ben böyle düşünüyorum bana katılan vardır elbet. Allah herşeyin hayırlısını versin ..

evet yeniyim ama bebek sahibi olmanın eski yada yeni olmakla bi alakası yok bence istemeyle alakalı kendini hazır hissttiğin zaman istiyo insan işte naparsın. biz eşimle 5 sendir beraberiz o da çok istiyo ben de evlendiğimiz ay istedi eşim o derece çok istiyodu ben istemedim bu nedenle tartıştığımız bile oluyodu ama uzun süre korunan çiftler bebeğini kucağına alınca aslında ne kadar da geç kaldıklarının farkına varıyolar ve keşke daha önce olsaydı diyolar bilmiyorum herkesin görüşü farklı ben böyle düşünüyorum bana katılan vardır elbet. Allah herşeyin hayırlısını versin ..

Tabikide gec erken herkesin istegi sonucta saygi duyarim ben 3 ay deyince ona gore cvp verdim! esiniz cok istiyorsa inslh olur bu ay eger farklilik varsa adetlerinizde korunmayi birakali belkide tutmustur hakkinizda hyrlisii ben evlendiktén 7 ay felan sonra bebek istedigi geldi ozmn beride bekliyorum iste..

Ben de ayni durumdayim ya.. ben hadi hayirlisi falan diyorum da esim uyuz oluyor resmen :)
Ama hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin...

Yaa bu kafayı takma olayı çok fena ben hafif bir antidepresan yazdirmayi bile düşünüyorum ya.ne dersiniz.

Kırmızılar geldiiiii 2 gün geckmeli hayr olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X