2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Sakin ol, o ne biçim söz öyle ? Kaçıncı denemen ki bu daha ? Hemen öyle pes etmek yok dur bakalım dünyanın sonu değil ya 10 yil bekleyenler var bebek için hayırlısı olmasını dile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2.denemem haklısın suan düzeldim iyiym insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar birşey sorucam bana bi yardım edin. Gebelikle ilgili biraz da olsa belirtilerim vardı ve tabii ki bende adetimin gecikmesini bekliyordum. Fakat tam tersi adetim gününden çok önce geldi. Normalde 6'sında olmam lazımdı ben ayın 1'inde oldum. 31 Temmuz akşamı da acilde test yaptırdım, bu sırada ateşim falan çok yüksek ilaç alamıyorum ya bebek varsa diye sonuç <2.0 çıktı doktor 3 gün sonra yine gel fakat bu sırada sakın ilaç alma dedi Cuma günüydü gittiğimde şimdi yarın tekrar gidicem sizce var mıdır ?

Arkadaşlar birşey sorucam bana bi yardım edin. Gebelikle ilgili biraz da olsa belirtilerim vardı ve tabii ki bende adetimin gecikmesini bekliyordum. Fakat tam tersi adetim gününden çok önce geldi. Normalde 6'sında olmam lazımdı ben ayın 1'inde oldum. 31 Temmuz akşamı da acilde test yaptırdım, bu sırada ateşim falan çok yüksek ilaç alamıyorum ya bebek varsa diye sonuç <2.0 çıktı doktor 3 gün sonra yine gel fakat bu sırada sakın ilaç alma dedi Cuma günüydü gittiğimde şimdi yarın tekrar gidicem sizce var mıdır ?

Benimde <2.39 ama negatif canım doktor öyle dedyse blemiyorm

Benimde <2.39 ama negatif canım doktor öyle dedyse blemiyorm

Tuh :KK43: vardir bunda da bi hayir canim. Sen folik asit kullanio muydun? Tatlim 1-2ay oluruna birak bakalim. Yillarca bekleyen insanlar var kuzum. Snnde elbet olacak allah buyuktur

Tuh :KK43: vardir bunda da bi hayir canim. Sen folik asit kullanio muydun? Tatlim 1-2ay oluruna birak bakalim. Yillarca bekleyen insanlar var kuzum. Snnde elbet olacak allah buyuktur

Yok kullanmıyorum canım yarın doktora gidecegm neler yapmam gerekiyor ögrenirm

Eylülcüler kimler benm batım 3 eylül &#128516;

Ya ben daha agustosu atlatamadim kizlar bni bekleyin :) bat 17agustos.

Üzülme fistigim benim 5. Ay bu aya kadar hep hastane ye gittim gecikme olmadan seni çok iyi anlıyorum bide kocan yaninda insan daha da üzülüyor umarım önümüzdeki ay alırsın mujdeni

Buay tutmazsa bende doktoro gidicem. Hersey normal gozukuyo. Konrtoller tamam. Ama neden olmuyo diye sorucam. Millet nasil yapiyor ya. Zevkine yapio, aa hamileyim diyo. Biz kirk takla atiyoruz bee

Aynen haa bide kazayla oldu demezler mi gelde cildirma :-D

Kızlar gitmeyin beni birakmayin :-(

Gitmiyorum canım sizi takip ediyorum burdan hadi güzel haber ver bana bi bakmısız günün gecikmiss

İnşallah canım benim. Sen nasıl oldun adet oldun mu

Bu topigi de guzel haber almadan kapatirsak varya resmen lanetlenmis oldugumuza inanicam :))

X