2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birden sonucu sandım 25 i görünce

Beni güldür ya asık suratla kahkaha attım :) pozitifim kızlar negatif cksada siz mutlu edeceksnz beni hamis haberlenzleee insallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsey yazmasam da gunlerdir sizi okuyorum takip ediyorum. Ben de heyecanlandim senin adina simdi sonucu alinca hemen yaz olur mu insallah mutlu haberini aliriz :)

Hemen yazarım tabiii :)

Arkadaslar eylul topigine dogru gidiyorum bende,regl oldum B-)

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

evet canım bazı durumlasrds gosterıyor. cunku gec dollenmeyse cok erken oldugu ıcın test gostermıyor. ben 5gun once yaptım sılık cıktı.

Ben yaptım da adetime bir hafta var negatif geç döllenme olduğunu sanmıyorum. Hamile değilim o zaman :/ ovulasyon testi kullanıp çalşmştk bu ay olmadı demekki

Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah... Bende 3 aylık evliyim henüz bebis düşünmüyorum ama böyle topikleri okuyunca içimde korku oluşuyo.. Esimle prezervatif yoluyla korunuyoruz. Sizler acaba hapla,prezervatifle,iğneyle korunduğunuzdan mi yumurtalar catlamiyo??? Yanlıs birsey söylediysem affınıza sıgınıyorum😔

Bir daha bulantıdan ölsem hastane kapısndan girmycem hep pskolojk heep bugün anladım koca bir negatif

İncir kürü yok sogan kürü yok yapmıyprum bi kac ay serbest ilişki yumrtlama gnüde takip etmiyorum hihohoho

Ölmek istiyorum

Sakin ol, o ne biçim söz öyle ? Kaçıncı denemen ki bu daha ? Hemen öyle pes etmek yok dur bakalım dünyanın sonu değil ya 10 yil bekleyenler var bebek için hayırlısı olmasını dile

X