2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Testler baya yanılıyor aynısı geçen ay oldu lekelenme bnde ve test silik çıktı. Hemen umitlendim ama regl oldum ve kanda da negatifti.bnce bekle 2 gün daha bidaha yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün düşük yapmışım ve kanda hala sifirlanmamasi normal mi yarın tekrar kan vereceğim nezaman sifirlanir acaba. Bide doktor alttan baktı şuanda adetim adetin 3.gunu ve sol yumurtam 16cm olmuş buda anormal dedi. Ama hiç bişey söylemedi. Kafayı tirlatacagim. Sancılı kanamam ise devam ediyor 😯😯😯

Kızlar yemek hazırlarken tabak almaya uzanırken birden bıcak girdi sol kasıgıma kaldım öyle devam ederse esim götrcek hastanye bekliyorz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi erken testlerden yaptım tek çizgi😔 önümüzdeki aylar artık☺️ Soğan suyunu deniycem bu ay

Kızlar kan vermye geldim 2 saat sonra alacagm sonucları ya üşüttüm soguk tüketmektn yada bebiş var dua edin :KK43: banaa

Canım geçmiş olsun inşallah kötü bisiyin yoktur ve haberini bekliyorum fistigim.

Ceycey ben heycan yaptım senin için yaa o hastaneden mutlu çık lütfen allahım

Mutlu olmak istiyorum 2 gözm iki cesme kan verirken sanki negatf ckcak gbi hissettm Allahım ne olur sevindir beni ve buradaki arkadaslarımı ne olur

Olucaksin ben inanıyorum ağlama olumsuz olsa da üzülme tamam mı duam seninle bitanem

Bu arada zam gelmis kızlar 25 idi 35 olmus hcg testi

Mutlu olmak istiyorum 2 gözm iki cesme kan verirken sanki negatf ckcak gbi hissettm Allahım ne olur sevindir beni ve buradaki arkadaslarımı ne olur

Birsey yazmasam da gunlerdir sizi okuyorum takip ediyorum. Ben de heyecanlandim senin adina simdi sonucu alinca hemen yaz olur mu insallah mutlu haberini aliriz :)

X