- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- Konu Sahibi Whiteandblue
Beyaz akıntı adet olacağının mı bir göstergesidir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Hemde bu ay çok hevesliydim. Ama bir daha ki aya tam teşekküllü giriyorum: ovulasyon testlerim, hamilelik testlerim.. hepsi stokta:)
Tahes umarim bu defa gerçekten bebegine kavusursun.bendeki agrilar psikolojik değil.bildiğin ciddi ciddi agrim var.ama gebelikten değildir orasini bilmiyorum tabiki.ben kendimi cok dinleyen, her değişikliğimi fark edebilen biri değilim.düşün ilk hamileligimde ne modem bulandi,ne küstüm dokuz ay boyunca , ne herkesin dediği gibi aserdim.klasik hicbir belirti olmadi.ben de olacak diye gudulemedim kendimi.beş gündür gerçekten agrim var.diyorum ya hamile değilsem de kesin enfeksiyon var.umarim herkes istediği anda bebeğine kavuşur.
valla iyi düşünmüşsün nasılsa benim nazlı bebişin gelmeye niyeti yok ay ay topik gezme derdinden kurtulurum
Aynen benimkide pek.nazli
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Yahu hic gebemiz yok yaaa
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kardelen 656, cok umutlu değilim zaten.test sonuclarini cok iyi değerlendiremedi zaten.ama psikolojik değildir.genelde sogukkanli biriyim. Usutmus olabilirim ya da havuz deniz derken enfeksiyon kapmisimdir.bakalim 15 agus.bekliyorum.
Kizlaaarrr benim bat da 15 i hala tik yok o yuzdn
Benimde 17sinde canim. Ins arka arkaya aliriz haberleri :)
Yahu bu ayi bos gecmesek bari bi kisi ciksaaaa :))
Canım belli olmuyor benfe sakır sakır akıntı var hamile deglm teyzemde akıntı var hamile kesin bi belirti degl ay Allahım hadi ins bebiş haberni alayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah gülüm inşallah dün senden sonra baya hevesim kaçtı bnde test yaptiracaktim vazgeçtim. Sen adet olmadin mi hala