- Konu Sahibi Whiteandblue
kızlaar benim duruma da bi yorum yapınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bide 15 gün yapacaksınız birakmadan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaa kızlar stresim gittikçe artıyoo bugün 31. gün şu saate kadar kırmızıları görmedim normalde de adetim 30 veya üstünü bulurdu ama son 3 aydır 33 30 29 diye kısalmaya başladı sikluaum bi de son adetim 5 gün sürdü o da az az gelerek normalde 8 gün filan sürer yumurtlalıklarım iflas mı etti yaa (( garip bi ağrım var arada gelip gidiyo karnımve kasıklarıma karıncalanma gibi bişeyler hissediyorumm sarımsı da bi akıntım varr adet olcam galiba diimii sizce?? ayy ne çok dertlenmişim kusura bakmayınn :/
Bende gecen ay cok umutlandim kasik agrisi falan bide 2 3 gun geciktim ama geldi adet. 2 gun bekle eger gelmezse test al yada kana git cnm. Baktin bebis yok sokturucu verirler.
Tatlim sana bisi sorucam. Incir kuru sende mide bulantisi yapti mi. Of benim sabahlari cok midemi bulandiriyo. Zaten hemen icemiyrm o bir bardagi. Dolasa dolasa iciyorum. Acayip tatli bayiyo beni. Ama ise gelirken yol boyunca midem bulanio. Sonra duruluyo. Snde de boyle oluyor mu
Canım bişi sorcam soğan kürüne adetin 7. Gününde başlanıyor ya benim adet döngüsü kisaldi 26 gün oldu nerdeyse yine de 7, günü mü basliyim bilemedim :what:
Canım ben ac karna iciyorum burnumu kapatıp 2 kerede cok tatlı evet anlık bir bulantı hali yapıyor ama uzun sürmüyor bende cok tok tutuyor kahvaltı etmeden geciriyorum o günleri o derece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi cnm ama günün geçmeden peşin hüküm verme.
yok canım ya nelerini okuyoz neredeyse 1 hafta önceden öğrenen bile var bu ay umutluydum ama kısmet eylüle artık
Cnm neden bukadar karamsarsın ben adet günümde yaptım testi cok cok silikti bekle bence hemen karamsarlığa kapılma
yok canım karamsarlık değil tamamen hissetme karın ağrımda başladı tüm adet belirtilerim var yani neyse umutlar eylül ayına artık senin nasıl gidiyo hamişlik doktora gittinmi?
Hayırlısı olsun Valla cnm benm bile şuan adet olcakmış gibi karnım ağrıyo herşeyi güzelde kabızlık çok kötü cnm gece resmen ağladım ya daha gitmedim cnm acele etmek istemiyorum randevularda dolu hem gitmişken kalp atışlarını falan görim inş. diye acele etmiyorum oyzden
hayırlısı canım ya e senin altta bilgilerinde 6 haftalık yazıyo yanlışlık olmasın
oy maşallah e doktora gidince kalp atışlarını da duyarsın inş.Yok doğru cnm 6 haftalığız
oy maşallah e doktora gidince kalp atışlarını da duyarsın inş.
İnş. cnm öyle ümit ediyorum
iyi haberlerini bekliyorum canım:)