2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

yaa kızlar stresim gittikçe artıyoo bugün 31. gün şu saate kadar kırmızıları görmedim normalde de adetim 30 veya üstünü bulurdu ama son 3 aydır 33 30 29 diye kısalmaya başladı sikluaum bi de son adetim 5 gün sürdü o da az az gelerek normalde 8 gün filan sürer yumurtlalıklarım iflas mı etti yaa :KK43:(( garip bi ağrım var arada gelip gidiyo karnımve kasıklarıma karıncalanma gibi bişeyler hissediyorumm sarımsı da bi akıntım varr adet olcam galiba diimii sizce?? ayy ne çok dertlenmişim kusura bakmayınn :/

Bende gecen ay cok umutlandim kasik agrisi falan bide 2 3 gun geciktim ama geldi adet. 2 gun bekle eger gelmezse test al yada kana git cnm. Baktin bebis yok sokturucu verirler.

Bende gecen ay cok umutlandim kasik agrisi falan bide 2 3 gun geciktim ama geldi adet. 2 gun bekle eger gelmezse test al yada kana git cnm. Baktin bebis yok sokturucu verirler.

ay ne biliyim böyle adet kısa sürünce siklus kısalınca filan rahim kendini hazırlıyo diye okudum ondan bi ümit bekliyorum ama şu haftayı bi atlatıyı ondan sonra test artık

Tatlim sana bisi sorucam. Incir kuru sende mide bulantisi yapti mi. Of benim sabahlari cok midemi bulandiriyo. Zaten hemen icemiyrm o bir bardagi. Dolasa dolasa iciyorum. Acayip tatli bayiyo beni. Ama ise gelirken yol boyunca midem bulanio. Sonra duruluyo. Snde de boyle oluyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben ac karna iciyorum burnumu kapatıp 2 kerede cok tatlı evet anlık bir bulantı hali yapıyor ama uzun sürmüyor bende cok tok tutuyor kahvaltı etmeden geciriyorum o günleri o derece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bişi sorcam soğan kürüne adetin 7. Gününde başlanıyor ya benim adet döngüsü kisaldi 26 gün oldu nerdeyse yine de 7, günü mü basliyim bilemedim :what:

Evet canim yinede 7.gun basliosun. Zaten duzenli kullanirsan sogan suyu adetlerini de duzenler.

Canım ben ac karna iciyorum burnumu kapatıp 2 kerede cok tatlı evet anlık bir bulantı hali yapıyor ama uzun sürmüyor bende cok tok tutuyor kahvaltı etmeden geciriyorum o günleri o derece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni de tok tutuyo ama iste bulanti cok oluyo bnde :KK43:

Cnm neden bukadar karamsarsın ben adet günümde yaptım testi cok cok silikti bekle bence hemen karamsarlığa kapılma

yok canım karamsarlık değil tamamen hissetme:KK1: karın ağrımda başladı tüm adet belirtilerim var yani neyse umutlar eylül ayına artık:KK31::KK31: senin nasıl gidiyo hamişlik doktora gittinmi?

yok canım karamsarlık değil tamamen hissetme:KK1: karın ağrımda başladı tüm adet belirtilerim var yani neyse umutlar eylül ayına artık:KK31::KK31: senin nasıl gidiyo hamişlik doktora gittinmi?

Hayırlısı olsun Valla cnm benm bile şuan adet olcakmış gibi karnım ağrıyo herşeyi güzelde kabızlık çok kötü cnm gece resmen ağladım ya daha gitmedim cnm acele etmek istemiyorum randevularda dolu hem gitmişken kalp atışlarını falan görim inş. diye acele etmiyorum oyzden

Hayırlısı olsun Valla cnm benm bile şuan adet olcakmış gibi karnım ağrıyo herşeyi güzelde kabızlık çok kötü cnm gece resmen ağladım ya daha gitmedim cnm acele etmek istemiyorum randevularda dolu hem gitmişken kalp atışlarını falan görim inş. diye acele etmiyorum oyzden

hayırlısı canım ya e senin altta bilgilerinde 6 haftalık yazıyo yanlışlık olmasın

Kızlar birşey söyleyin lütfen. 2 ay önce kimyasal düşük yasadim tam adet günu gitti bebeğim. Son ay adetim 3 gün öne geldi 22 temmuzda regl oldum. Ovulasyondan belliydi erken çift ciGiyi gördüm. Bu ay ise günümü bilemiyorum. 16sinda olmam lazım ama belli olmuyor. Eşim şehir dışında 3 gün önce birşeyler oldu. Yumurtlama zamanımı tutturmuş olabilir miyim. Birşey söyleyin ne olur

uzun zamandır kk yı takip ediyorum ancak henüz yazmak için fırsat bulabildim. bende 9 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri korunmuyoruz. pko hastasıyım,adetim genelde düzensizdir. ama bu ay 7 günüm geçti. 5 gün test yaptım negatif.belirtilerin birçogu var. (göğüs agrısı,kasık agrısı,az mide bulantısı gibi) ayrıca iki hafta önce 2-3 damla kahverengi lekenlenme oldu. testlerde yanılma olabilir mi acaba,tecribeli hanımlar sizden yorumlar bekliorum..

hepinize sevgiler :)

X