2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Canım ya hafta sonu disardaydik giremedim bide esim uyuz oluyo elde telefon bik bik :-D erken gebelik testi yapsana gülüm sen catliycan yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heh bende tam bunu sorucaktım kızlar gecen ay olmadı bu ayda adet olucam sanırım bi iki damla leke şeklinde gelmiş yarın bugun olurum. bu yazdıgınız testleri yaptırmak istiyorum eşimle ben. sorunumuz ne bilmek istiyoruz cunku yumurtalıklarımda sorun yok gayet iyi demişti doktorum catlamış ilişkiye devam ederseniz olur demişti devam ettik ama olmadı daha da beklemek istemiyorum adet olur olmazmı bu testler yapılıyor ?

adetin 3. günü yapılıyor testler yaptırdım bende ama sonuçları ne anlama geliyor bende bilmiyorum .doktorda hiç bi açıklama yapmadı

Soğan suyunu bende denicem yenilerde düşük yaptım kanamam az da olsa hala devam ediyor acaba başlasam mı senin var mı canım bu konuyla ilgili bi bilgin

bu soğan suyunu nasıl içicez bi bilgi verir misin sürekli mi içiyoruzz??

Kızlar adetin 7. Gunu başlıyorsunuz sabah ve akşam ac karna.1 sogani Kabuklariyla beraber kaynamakta olan 1.5 su bardağı suya birakiyorsunuz.kapagi kapalı olarak tam 5 dk kaynatiyorsunuz.suzup ilininca iciyorsunuz.agiz kokusu yapmıyor burnu kapatarak icin.bu kurle cok hamile kalan var benim 5 günüm var inşallah tutmuştur ama iltihabimdan akintimdan kurtuldum.

Soğan 4 e bölünerek yapılacak yazmamisim

Ay bide 15 gün yapacaksınız birakmadan

Yahu 1 gun giremedim dusukler regl olanlar yüksek hamis adaylari... ayyy hadi bi sonuclarinizi durumunuzu paylasin ayol merak ettim..

Bende hersey normal gibi yani sayisal olarak yumurtlamam gereken günde ve ertesi gununde iliski oldu, simdi de iki gunde bir devam calismaya 😊

Sadece uc gündür hafif bas donmem ve ara ara gelen mide bulantim var.. ama usutuyorum sanirim.. heyecan yapmiyorum.. ama bi arkadas da soylemis, benim de akintim kar gibi olmus garip geldi...

Ayyy hadi ama benim bata daha cok var, hamis haberleri verin insallaaaahhhhhh :)))

Canim bana kalsa guzel bi planlama yapicamda ama maalesef esim saolsun ramazanda hafta sonlari misafir cagirdi :) hic kendimi veremedim o islere yorgunluktan ve de misafir stresinden bide inatla bayramdada ailesinin yazligina gittik o gunlerdede ben yapmak istemedim kendi evin olmadiktan sonra zor oluyor o yakinlasmalar :) belki o gunler onemliydi dollenme icin nese kismet bu ayida ciziyorum haydi eylul topigine ordan devam ederiz artikin

Nerelerdesnnn senn özlettn kendini :) haftasnu yok oluyorsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlim sana bisi sorucam. Incir kuru sende mide bulantisi yapti mi. Of benim sabahlari cok midemi bulandiriyo. Zaten hemen icemiyrm o bir bardagi. Dolasa dolasa iciyorum. Acayip tatli bayiyo beni. Ama ise gelirken yol boyunca midem bulanio. Sonra duruluyo. Snde de boyle oluyor mu

Bende bu ay sndn umitliyim canim hadi bakalim :))

Incir.kuru icin bilgi alabilirmiyim.hos buay yapamam yazliktayim .k.valideyle e bilmiyr plani neden yapion diye yer beni

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ben de istiyoruummm. Temmuzda ilk defa denedik bakalım bu ayın 10undan sonra belli olacak. Aslında pek ümidim yok ve uzuuun zamandır uğraşan arkadaşları gördükçe çok da konuşmak istemiyorum. Bende polikistik over sendromu var. Haziran ayında adet olmamıştım, temmuzda ise ayın 9unda oldum. Bugün feci bir bel ağrısıyla uyandım ve sabahtan beridir midem bulanıyor. Eşim, yüz üstü yattığım için belimin ağrıdığını düşünüyor. Midem bulantım psikolojik de olabilir :/ Ama insan yine de ümitleniyor. Acaba hamileysem şimdiden başlar mı belirtiler kızlar?

Hayirlisi cnm ama günün geçmeden peşin hüküm verme.

yaa kızlar stresim gittikçe artıyoo bugün 31. gün şu saate kadar kırmızıları görmedim normalde de adetim 30 veya üstünü bulurdu ama son 3 aydır 33 30 29 diye kısalmaya başladı sikluaum bi de son adetim 5 gün sürdü o da az az gelerek normalde 8 gün filan sürer yumurtlalıklarım iflas mı etti yaa (( garip bi ağrım var arada gelip gidiyo karnımve kasıklarıma karıncalanma gibi bişeyler hissediyorumm sarımsı da bi akıntım varr adet olcam galiba diimii sizce?? ayy ne çok dertlenmişim kusura bakmayınn :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…