- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Canim hamilelik için ugrasiyordum. Enson bayram dan önce gitmiştim doktora ultrasyonda bakmisti. Ve sonra adet olmam için progestan iğnesi vermişti vuruldum böyle az az lekem oldu bugunde böyle bişey yaşadım ; (yarın doktor a gitsem düşük yapıp yapmadığım belli olur muki
4 temmuzda düşük mü yaptınn? bende 15 temmuzda kürtaj oldum
kan testi mi yaptırdın canım? eğer negatif çıktıysa doğrudur
Devam et canim gec yumurtluyor olabilirsin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ay kızlar beni heyecan sardı ya batım persembe gnü gecmiyor günler hastaneye 5 dkka uzaklıktaym 100 kere karar degstrdim zor duruyorm kan testi vermemek icin ooof off ne yapsam kızçeler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence gün geçmeden yapma canım. Bak benim günüm geçti kan testim negatif çıktı hala adet olmadım. Iyi ce kafanı bulandirma. Veee umarım hamilesindr. Amin!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen kızına hamileyken belirtilerin nelerdi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
Hic:sly:
İnsallah yaşimdi ögrensem negatif cıksa adet olana kadarr pskoljm düzelr ama böyle bata kadar merak stres sonra kırmızıları gör cöküntü yasa bide pozitf oluyorms 25,30 cıkıyorms ucarım ucaar
canım sen kızına hamileyken belirtilerin nelerdi :)
Git bi yaptir test...negatif cikarsa bile hrmonlarin costugu ana denk gelmez daha az uzulursun
DenizYildizi ben regl tarihinden bir gün sonra test yaptım gelmeyince. Erken gebelik testi almıştım. Pozitif çıktı güvenmeyin kan testi yaptırdım hastanede gebe olduğumu öğrendim. Umutsuzluğa kapılma.regl günün gelsin bence bekleyenlere bikaç gün geçtikten sonra test yap. Benimde karın ağrılarım adet sancısı gibi olmuştu. Inşallah güzel bi haber alırız senden desevgiyle
Evet benimki kan testihiç gecikmedi 28 yaşındayım çok ilginç. Goguslerim de sis sol kasigim hep agrio. Akintim var. Bi hastalık mı var acaba
Anladim cnm kendimi kandirmak istemiyorum ama o kdr sartlandirmistimki kendimi nisanda bebek sahibi olcam die esimde ntesti miy bide nisanda tanistik die ole denk gelsin istemistim tabiki nasip kismetin onune gecilmez he bu arada kasik agrim icin gittigimde kan ve idrar testinde bisey cikmadi rontgen cektiler bisey cikmadi sadece anlik biseydir dediler agri ve kasilmalae icin bi ilac verdiler ama ben yinede allahin isi belli olmaz die almadim ilaci egerki hamileysem bebege zarar gelmesin die. P.tesi kendi doktoruma gtcektim ama agrilarim yok suanda o yuzden regli olursam neden hamile olmadim die doktoruma gidicem burda okuyorum bir suru tahlil yapiliomus ilaf felan veriliomus onlardan felan versin bari yumurtaliklarinda bi sorun yok demisti baska ne sorun var merak ettim
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Kendi Dr gittiğin zaman mutlaka bir gebelik kan testi iste canım . yada ozel bi hastaneye git saat kac olursa olsun bi test yaptir. Ama kandan gebelik testi diye belirt Gittiğin hastanede ona bakmamıs olabilirler.
😃 pat diye söylüyorsn ya hayranım sana kuzum :)
Hala adet olamadım. Günü gününe olurdum hep ya. Neyse. Umarım bi hastalığın başlangıcı değildir. Iyi geceler arkadaşlar.
Du bakalım kafaya taktgmz icinde gecikmis olur yarında olmazsan salı gnü doktora görünürsn canım
Benide alin araniza bende artik anne olmak istiyorummmm