- 10 Haziran 2014
- 605
- 212
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Canim ins hamilesindir sndn hbrlerini bekliyoruzz :))
Benimde bugun felaket kasik agrim var. Incir kuru boyle yapti sanirim. Bugun tam yumurtlama gunum. Ovulasyon testim pozitif cikti bugun. Acaba yumurtlama donemim oldugu icin mi bu kadar agri yapti anlamadim(
Ama bebegim tutunacaksa ona da raziyim bee :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ins hamilesindir sndn hbrlerini bekliyoruzz :))
Benimde bugun felaket kasik agrim var. Incir kuru boyle yapti sanirim. Bugun tam yumurtlama gunum. Ovulasyon testim pozitif cikti bugun. Acaba yumurtlama donemim oldugu icin mi bu kadar agri yapti anlamadim(
Ama bebegim tutunacaksa ona da raziyim bee :))
Hosgeldin canim. Snde bizdensin artik, hadi bakalim ne zmn tutacakk :)
Canım incir küründen o agrı yumrtlaman oluyo kasklarına agrı yapıyo benmde 10 gün önce yumrtlama dönemimdi öyle agrım oldu incir kürü yaptım bende bakalım ins tutmustur cok havaya girdik esimle hüsrana ugramak istemiyorum gel persembe geelll 💃 kırmızı kartsız bi haftasnu gecirsem hamiş hamiş ohh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende bu yumrtlama günlerni iyi degerlendr mümkünse buraya ugrama bebek düsnme kafaya takmamab icin su bi kac gün unut bizi sonra gel safak sayalım 😃 bide esine bacaklarından hafif sarsmayacak sekilde silkelettir kendini ilişkiden sonra
Tsk ederim cnmBenim troid bezlerim yavas calisiyor o yüzden 42 günde ancak adet görüyorum ve bu aralar cok stress yapiyorum halbuki belkide hemen hamile kalabilirim gecen ay 47 gün ve adet olamadim neyse heycandan test yaptim iki cizgi cikti ahanda hamileyim sandim doktora gitdim ve negativ cikti degilmisim bu ay olsun artin insallahhhhhhhhhhhhh :18:
Sende bu yumrtlama günlerni iyi degerlendr mümkünse buraya ugrama bebek düsnme kafaya takmamab icin su bi kac gün unut bizi sonra gel safak sayalım 😃 bide esine bacaklarından hafif sarsmayacak sekilde silkelettir kendini ilişkiden sonra
Canim normalde yumurtlama gunlerimiz belli gunlerdir ya ben o gunleri takip ettim ama o gunlerde hic kasiklarim agrimadi yinede gerekenleri yaptik ama 1hafta sonrasinda kasiklarim agrimaya basladi bide bayramdi kaynanamlarda kaldik 1. Ve 2.gunu ve de tabi bisey yapamadik sonradan suphelenmeye basladim acaba benim yumurtalarim gecmi catladi yani 20.gunlerine dogru olabilirmi walla icime kurt dustu acaba eger oyleyse o gunleri biz bos gecmis olduk nese 2gun sonra belli olcak ama kotu oldu eger oyle olduysa:what:
Canim normalde yumurtlama gunlerimiz belli gunlerdir ya ben o gunleri takip ettim ama o gunlerde hic kasiklarim agrimadi yinede gerekenleri yaptik ama 1hafta sonrasinda kasiklarim agrimaya basladi bide bayramdi kaynanamlarda kaldik 1. Ve 2.gunu ve de tabi bisey yapamadik sonradan suphelenmeye basladim acaba benim yumurtalarim gecmi catladi yani 20.gunlerine dogru olabilirmi walla icime kurt dustu acaba eger oyleyse o gunleri biz bos gecmis olduk nese 2gun sonra belli olcak ama kotu oldu eger oyle olduysa:what:
Günaydın kızlarrrr ben bugün regl oldum şimdi de hangi kürü uygulasam diye bakiniyorum.. :)
Günaydın canım maydonoz süt buharına oturan varmıs iltihap varsa onda işe yarıyormus . Ben bu sefer incir havuc kürü yaptım yumrtlama dönemimde kasık agrım oldu işe yarıyor bu ay hamis olmazsam yne incir kürü yapcam . Aslında bunlar bahane vericek olan Rabbim
Kizlar belim ve goguslerim resmen zonkluyor....bi gelemedi.kirmizilar gelince rahatlayacagim...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
İnşallah gelmeeeeeezzzzz 😊😊😊
Canım gördüm regl olmuşsun inşallah önümüzdeki ay tutar canım ben soğan suyu içtim cok fayda gördüm daha hamile olup olmadığım belli değil ama baya temizlendi
Canım bende soğan mı incir mi denesem diye bakiniyorum sanirim incir yapacağım. . bebek denemelerinden beri adet dongum kisaliyor anlamadim bu işi. . Bi de ovulasyon testi alacağım bakalım ne zaman yumurtluyorum.. senden cok umutluyum ceycey inşallah güzel haberini alacagizz :)
Adet döngün nasıl canım