- Konu Sahibi Whiteandblue
artık kendimi kandırmicam....bu iş ne hormon ne kan ne ilişki işi...allah bana vermicek bu çocuğu bıraktım artık...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar acil cevap lütfennnnnn bu pozitif mi negatif mi? ??:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık kendimi kandırmicam....bu iş ne hormon ne kan ne ilişki işi...allah bana vermicek bu çocuğu bıraktım artık...
Bu ay hepimiz hayirlisiyla hamile kalcaz kızlar. Hadi bakalım. Güzel bir ortam, zihinsel hazırlık, popo ya yastık , ayaklar havaya oldu bu iş :))))) ben de adet olursam hemen baslicam calismalara :) inşallah olmaaaaamm :))))
Keşke o kadar kolay olsaydı.
Kızlar bugün bat günümdü, nöbetci eczane bulup gebelik 4testi aldım ve hiç bir sey göremedim sonra agladım agladım 2 saat sonra biraz cizgi belirmişti sizde bakın acaba varmı yoksa 2 saat sonra cıktıgı için gecerli degilmiEki Görüntüle 1203965 Eki Görüntüle 1203966
İnşallah öyledir bir nöbetci eczane bulacagız aksamüstü yarın ilk idrarımlada testi yapmayı düşünüyorum, havucsuyu içiyorum inşallah yararı olur, senin bat nezaman canım bu ay denemeleriniz oldumu
kızlar 2 şey sormak istiyorum bu ilişkiden sonra ben bacak arasına hemmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn bi atlet ya da t-shirt tkıltırıyorum midem kalkıyo çünkü meni denen sıvıdannnn lütfen dalga geçmeden biri cevap verirse sevinicem..acaba diyorum o yüzden mi tüm sıvıyı o bez parçası neyse çekiyo ve içime bişe mi kalmıyo.....2.sorum da şu... bu ayaklar havaya olayı nasıl ?ben sadece bacaklarımı kendime çekip yastık koyuyorum altıma yeterli mi? madem ağustosta burdaki herkes birbirimize destekle jamile kalıcazzzz (inşallaahhhh)yanlış yaptığım bişe varsa nolur söyleyin.bıktım artıkkkk çünkü onu yap bunu yap sonuçç negatif
Bence daha tutunma asamasında silikte olsa cıkmıs ben bekletiyorum 2 günde gecse tek cizgi tek cizgidir :) bence bebek var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarindan itibaren dogurgan dobemdeyim calismalara basladim. 2gunde bir devam ediyorum. Havuc suyu iciyrm. Bol bol incir tuketiyorum. Ama bakalim umidim var bu ay allah buyuktur ins yuzumuzu guldurur.
Mutlaka degerlendir ama 2 unde 3 günde bir calışısanız sperm daha cok oluhormuş benim gecen ay 29 unda başladı adetim temmuzun 11 inden 22 sine kadar 10 günde 5 kez çalışma oldu aslında umudum ondandı inşallah tutunur bebegim
Benim gecen ay 8-9calismam oldu ama tutmadi bu ay da 2gunde 1 calisicam bakalim tutacak mi ins tutar bu ay umitliyim.
Kızlar herkese hayırlı bayramlar.
Sizlere danışmak istediğim bi konu var lütfen bi el atın
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Bugün 33. Günüm adetimin üstünden 2 gün geçti.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Nolur yardım edin. Eki Görüntüle 1204034
Mutlu olman gerek bnim basima gelse ciglik atardim :-D
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.