• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar,
3 günlük Trabzon maceram bitti. Ve maaleef Ankara'ya döndüm.
Nişanlıcığımla beraber dolu dolu 3 gün geçirdim.

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bir daha ne zaman görüşeceğiz bilemiyorum.
Çok zor ayrılık.

merhaba kızlarr nasıl gidiyo hazırlıklar bende yavas yavas alıyorum bişeyleri,Kınamıda evde yapıcam bunlarda dagıtmak için aldıgım kına paketlerim..:=) $CAM00470.jpg

kızlarrrr:))yazamasamda hepinizi fırsat bldukça takip etmeye çalışıyorum:)) mutlu sonlara az kaldı :))

Kızlar,
3 günlük Trabzon maceram bitti. Ve maaleef Ankara'ya döndüm.
Nişanlıcığımla beraber dolu dolu 3 gün geçirdim.

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bir daha ne zaman görüşeceğiz bilemiyorum.
Çok zor ayrılık.

üzülme canım bi gün hiç ayrılmamak üzere kavuşucaz sevdiklerimize :16:

Eskişehir deyiz :) Hep kır düğünü istiyordum güzel bir alanda açık havada yapacağız inşallah :16:

hayırlı olsun canım :)

Benimki de kır düğünü olacak.
Düğünüm de tam olarak burada olacak. Moskovanın şifresi Temel filmindeki yerde. Trabzon cephanelikte.

[video=youtube;Oy3Ot-t_woQ]http://www.youtube.com/watch?v=Oy3Ot-t_woQ[/video]

Çok hoooş :9: Hayırlı olsun tatlım çok güzel duygular değil mi :16:

Benim de buna benzer olacak sanırım ve düğün günü epey yorulacağız :9: Nişanlımın tarafı hiç durmak bilmiyor çünkü çok hareketliler ve çok kalabalıklar.

kızlar ne alemdesiniz :) biliyorsunuz ben daha nişan yapmadığım için onun hazırlıklarıyla boğuşuyorum :) sandalye giydirmesi için hangi rengi istediğimi bi seçebilsem aslında çoğu sıkıntımdan kurtulmuş olucam :)

Back