- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
bizde 3 ağustos koyduk inşallah diyelim![]()
hayırlısı olsun benden bigün sonra evleniyosunuz
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne alemdesiniz :) biliyorsunuz ben daha nişan yapmadığım için onun hazırlıklarıyla boğuşuyorum :) sandalye giydirmesi için hangi rengi istediğimi bi seçebilsem aslında çoğu sıkıntımdan kurtulmuş olucam :)
teşekkürler hepimiz için umarımhayırlısı olsun benden bigün sonra evleniyosunuz![]()
merhaba bende 23 ağustosta gelin olacağım :)
Hayırlı olsun.nerede düğün?
aaaa aynı gün :):)
Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günümnişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur
![]()
Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günümnişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur
![]()
kızlar ne alemdesiniz :) biliyorsunuz ben daha nişan yapmadığım için onun hazırlıklarıyla boğuşuyorum :) sandalye giydirmesi için hangi rengi istediğimi bi seçebilsem aslında çoğu sıkıntımdan kurtulmuş olucam :)
taaa mayısta mı gidiceksin canım ya kıyamamartık mobilyalarımı almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmama bunun için bursaya gitmem gerekicek
mayısa daha çokkkkkkkkkk
![]()
aynı gün düğünümz :) hangi şehir :)ben de geldim,16 ağustos![]()
ben altın sarısı düşünüyodum canım yokmuş 3 renkleri varmış bende cart tuuruncu değilde hoş bir turuncu sarı arası olanı sectim yanan ateşlerle duvarlarla falan çok uyumlu oldu salona göre tercih et bence ona uysun :44: bende nişan telaşı içindeyim nişan bi geçsin hemen düğünn![]()
aynı gün düğünümz :) hangi şehir :)