• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

kızlar ne alemdesiniz :) biliyorsunuz ben daha nişan yapmadığım için onun hazırlıklarıyla boğuşuyorum :) sandalye giydirmesi için hangi rengi istediğimi bi seçebilsem aslında çoğu sıkıntımdan kurtulmuş olucam :)

bu kadar düşünme kuzummm akışına bırak :1:

Merhaba kızlar ben gelınlıgımı satmak ıstıyorum uygun fıyata 36-38 beden izmşrden aldım.şimdi hamıleyım bebegıme bısıler almak ıcın satmak ıstyorum hem yer kaplıyor $111.JPG $110.jpg

Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günüm :1: nişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur:25:

Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günüm :1: nişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur:25:

hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdiden :) hafta içi olur tabi canım neden olmasın. ramazan dolayısıyla düğün sezonu azaldı zaten o yüzden hafta içi haftasonu farketmiyor artık :) tabi iki ailede aynı şehirdeyse :):21: uzaktan gelen olursa zor olabilir:16:

Benim de Ankara'daki düğünüm perşembe akşamı olacak.
Güzel olur canım, neden olmasın ki :)

artık mobilyalarımı almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm :52: ama bunun için bursaya gitmem gerekicek :52: mayısa daha çokkkkkkkkkk :52:

kızlar ne alemdesiniz :) biliyorsunuz ben daha nişan yapmadığım için onun hazırlıklarıyla boğuşuyorum :) sandalye giydirmesi için hangi rengi istediğimi bi seçebilsem aslında çoğu sıkıntımdan kurtulmuş olucam :)

ben altın sarısı düşünüyodum canım yokmuş 3 renkleri varmış bende cart tuuruncu değilde hoş bir turuncu sarı arası olanı sectim yanan ateşlerle duvarlarla falan çok uyumlu oldu salona göre tercih et bence ona uysun :44: bende nişan telaşı içindeyim nişan bi geçsin hemen düğünn :1:

artık mobilyalarımı almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm :52: ama bunun için bursaya gitmem gerekicek :52: mayısa daha çokkkkkkkkkk :52:
taaa mayısta mı gidiceksin canım ya kıyamam :( bende yapılsın diye bekliyorum ev bakmaya başladık artık
ben de geldim,16 ağustos :21:
aynı gün düğünümz :) hangi şehir :)
ben altın sarısı düşünüyodum canım yokmuş 3 renkleri varmış bende cart tuuruncu değilde hoş bir turuncu sarı arası olanı sectim yanan ateşlerle duvarlarla falan çok uyumlu oldu salona göre tercih et bence ona uysun :44: bende nişan telaşı içindeyim nişan bi geçsin hemen düğünn :1:

ortam bembeyaz her renk uyar canım ben direk organizasyon şirketiyle anlaşıyorum her renk varmış ellerinde :) kıyafetim toz pembe ve siyahlı acaba pembe tonumu olsa bana uyumlu olsun diye yoksa mor gibi kendini belli edecek bi renk mi olsun ona kararsızım

Back