• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

inşallah :) artık tam 5 ay kalmş :)eşya bakmaya dha yeni başladık ama henüz aldğmz birşey yok :/ senn nasl gdyr

mutfak masası ve beyaz eşya haricinde bütün eşyaları aldık :) ev bakıyoruz ama ben bursada oturmadığım için 2 ayda 1 gidebiliyorum :) ondada koştura koştura halletmeye çalışıyoruz daha nisan da da nişanımız var onun içinde koştururyoruz :) çok sıkıştık :9:

mutfak masası ve beyaz eşya haricinde bütün eşyaları aldık :) ev bakıyoruz ama ben bursada oturmadığım için 2 ayda 1 gidebiliyorum :) ondada koştura koştura halletmeye çalışıyoruz daha nisan da da nişanımız var onun içinde koştururyoruz :) çok sıkıştık :9:

anladım güle güle oturun:) nişanda ayrı stres çok şükür ben atlattm :)

taaa mayısta mı gidiceksin canım ya kıyamam :( bende yapılsın diye bekliyorum ev bakmaya başladık artık

evet canım malesef ev bizde bakıyoruz ama erkenden tutup kira ödemek istemiyoruz o yüzden mayısta hem nikah işlemleri için hem ev için hemde gelinlik için bide eşya için gidicemm wuuu çok işimiz var yaaaaa :52::52:

Kızlar, size düğün yerimi göstermiş miydim?
Moskova'nın Şifresi Temel filminden bir kare.
Biz de böyle hoptek oynayacağız :)

[video=youtube;Oy3Ot-t_woQ]http://www.youtube.com/watch?v=Oy3Ot-t_woQ[/video]

Ne stresli ya bizde daha esyaya bakmadık temmuzda işlerimiz yogun oluyo asla bakamayız geçen sinir oldum görümcem kendi kınasında giydigi kına elbisesini giycekmiş ay dedim öyle komık oluruz kımın gelın oldugu bellı olmaz valla içime atıyorum neyle ugrasacagımı sasırdım :(

Ne stresli ya bizde daha esyaya bakmadık temmuzda işlerimiz yogun oluyo asla bakamayız geçen sinir oldum görümcem kendi kınasında giydigi kına elbisesini giycekmiş ay dedim öyle komık oluruz kımın gelın oldugu bellı olmaz valla içime atıyorum neyle ugrasacagımı sasırdım :(

Ay boş ver bence, o komik görünür. Ben öyle düğünlerde çok abartılı giyenleri beğenmiyorum mesela.

Ay boş ver bence, o komik görünür. Ben öyle düğünlerde çok abartılı giyenleri beğenmiyorum mesela.

Aynen ama çok umursamazlar ben bişey diyorum hani kuaförde indirim yaptık falan hayırlısı diyolar.Ben onları düşünüyorum ii yapmıssın diceklerine hayırlısı demek sacma deil mi ? Nisanlım askerden gelene kadar uzak durmaya calısıyorum her seferınde sinirlerim yıpranıyo :(

nişanlım aile hekimi de onun işi merkzde değil 15 km uzakta bir köyde,o yzden merkzde olsnda nerdn oldğnun çok önemi yok çok da bilmyrz açıkcası ereğliyii :/

ben elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım canım istedigin soruyu sorabilirsin bana :)

Back