• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Kizlarr nasilsiniz islerin yogunlugundan giremiyorum ben hic:( durumlar nasil nasil gidiyo hazirliklar :) bende herseyin tarihini degistim bastan nisanligim icinde aradim diktirdigim moda evini onceye alin martin sonunda bitsin dedim biter bitmez sizinle baylasacagm insallah:)

Kizlarr nasilsiniz islerin yogunlugundan giremiyorum ben hic:( durumlar nasil nasil gidiyo hazirliklar :) bende herseyin tarihini degistim bastan nisanligim icinde aradim diktirdigim moda evini onceye alin martin sonunda bitsin dedim biter bitmez sizinle baylasacagm insallah:)

Senin de işin çok zor oldu canım ya.
Ama boş ver dert etme. Önemli olan senin gününün mutlu geçmesi.

Ben de haftaya nikah başvurusu için nişanlımın şehrine gideceğim. Beyaz eşyalarımızı alacağız.

Kız kocan kalpten gider mazallahh :46::46:

Bir de böyle ayna karşısında ateşli bir poz verdin mi Allah tutmayın enişteyi ondan sonra. :emir_bebek::emir_bebek:

Ben daha sade şeyleri seviyorum. Dur bir tanesinin fotoğrafını paylaşayım bulayım da.

:9: ay kocişime bişi olmasın kıyamam onaaaa :23:

Bunu aldım internetten.
Arkası da açık bele kadar.
Ama henüz göremedim, çünkü direk nişanlımın evine gitti.

Eki Görüntüle 999179

ay buda çok tatlıymışşşş :52:

güzel güzel gecelerde giymek nasip olur inşallah canım :)
aynısından ben de aldım bunun :52:

inşallah canımmm amiiiiiiiiiiin :9:sende güle oynaya giy inşallahhhhhhhhhh :52:

Nereden alıyorsunuz ya ben de alayım?

ben pierre cardin katalogundan aldım arkadasım satıyor :52:

Kasitli olduugnu bildigim icin degismeyeceklerinide biliyorum canim o yuzden biz degisiyoruz :31: :(

herşey için hakkında hayırlısı olur inşallah canım :16:

Selam kızlarr:3: ne var ne yok neler yapıyosunuz nasıl gidiyo hazırlıklar?? ben buaralar hiç uğrayamıyorum iş yoğunluğu ve kalan zamandada eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz zaman su gibi akıp geçiyo şubatta bittiiii:52::52:

Kızlar, çok mutluyum.

Yarın akşam Trabzon'a gidiyorum nişanlımın yanına.

Beyaz eşya alcaz, nikah işlemlerini yapcaz, gelinlik provam var. Koltuk renklerimizi seçcez :)

Senin de işin çok zor oldu canım ya.
Ama boş ver dert etme. Önemli olan senin gününün mutlu geçmesi.

Ben de haftaya nikah başvurusu için nişanlımın şehrine gideceğim. Beyaz eşyalarımızı alacağız.

Sorma canim ya ayin oyun oldu diye kac kere kavga ettim sozlumle artik sinirlerim kaldirmiyo hergun bi sey cikinca ama allahasukur bi iki haftadir iyiyiz hafta sonlari gorusuyoruz bizde hem nisan hem dugun hazirlklarini zaman buldukca yapiyoruz hepimizin allah yardimcisi olsun :31:

selam kızlar nasıl gidiyor hazırlıklarınız? biraz okudum da herkes gecelik işine girmiş :D bende aldım kırmızı ve de sexy olanlarından :) balayı işini ne yaptınız nereye gitmeyi düşünüyorsunuz biryer ayarladınız mı merak ettim. Şu anda erken rezervasyondan dolayı fiyatlar baya uygun hem yurt içi hem yurt dışı

Günaydın güzel hanımlar
Ben trabzonda nisanlimin yanindayim.
3 gün için geldim ve bu üç günde
-nikah basvurusu
-gelinlik provası
-beyaz eşya
-koltuk rengi
-organizasyon şirketi

Islerimizi halletcez

Kızlar 2 gündür Trabzon'da nişanlımın yanındayım. Koltuk renklerini seçtik. 3 lü olan yeşil, iki tane 2 li kırmızı olcak.
Dün de nikah basvurusu yaptık. Merak edenlere anlatabilirim.

Kızlar 2 gündür Trabzon'da nişanlımın yanındayım. Koltuk renklerini seçtik. 3 lü olan yeşil, iki tane 2 li kırmızı olcak.
Dün de nikah basvurusu yaptık. Merak edenlere anlatabilirim.

başvuru şartları yaşadıgın yere göre değişiyo ama anlat dinleriz canım :) koltuklarının resmi varmı merak ettim :)

benimde hafta sonu nişanlım yanımdaydı gezdik kerttik :16: şimdi benim oraya gideceğim zamanı netleştirmeye çalışıyoruz. eşya seçimi,gelinlik seçimi, nikah başvurusu nisan, mayıs, haziran bu 3 aydan birinde gidicem ne zaman gitsemki :31:

başvuru şartları yaşadıgın yere göre değişiyo ama anlat dinleriz canım :) koltuklarının resmi varmı merak ettim :)

Ceyiz topigimde var canim mobilyalarim.

Yorumların beni sevindirir.

Biz önce belediyenim sitesinden gerekli evraklara baktik.
Nüfus kayit örneği ve 5 fotografi aldik gittik belediyeye evlendirme islerine.

Orada bir iki kagida imza attik.

Bu arada kızlık soyadını kullanmak istiyorsan bunu o anda soyluyorsun. Çünkü onlar sana sormuyor.

Bize birer kağıt verdi. Sağlık raporu.

Üniversite hastanesine gittik. Ucretliymis. Enfeksiyon poliklinigine gittik. Kan verdik. Sonuclar çıkınca doktor sağlık raporlarimizi imzaladi. Hastane müdürüne falan da imzalattik.

Bu arada sadece hepatit aids ve frengi ile ilgili kan testi yapildi. Akciğer filmi ya da kan grubu istemedi.

Sonra sağlık raporunu belediyeye goturduk. Nikah günü saati ve yeri söyledik.

Hastaneye de toplam 115 ,
Belediyeye 92 lira para vyatirdik

ceyiz topigimde var canim mobilyalarim.

Yorumların beni sevindirir.

Biz önce belediyenim sitesinden gerekli evraklara baktik.
Nüfus kayit örneği ve 5 fotografi aldik gittik belediyeye evlendirme islerine.

Orada bir iki kagida imza attik.

Bu arada kızlık soyadını kullanmak istiyorsan bunu o anda soyluyorsun. çünkü onlar sana sormuyor.

Bize birer kağıt verdi. Sağlık raporu.

üniversite hastanesine gittik. Ucretliymis. Enfeksiyon poliklinigine gittik. Kan verdik. Sonuclar çıkınca doktor sağlık raporlarimizi imzaladi. Hastane müdürüne falan da imzalattik.

Bu arada sadece hepatit aids ve frengi ile ilgili kan testi yapildi. Akciğer filmi ya da kan grubu istemedi.

Sonra sağlık raporunu belediyeye goturduk. Nikah günü saati ve yeri söyledik.

Hastaneye de toplam 115 ,
belediyeye 92 lira para vyatirdik

sağlık raporunu berabermi aldınız ben burdan alıpta gitmeyi düşünüyodum orda uğraşmayalım diye :26: Fotografımı falan çektirmeyi düşünüyodum burda vakit kaybı olmasın diye

sağlık raporunu berabermi aldınız ben burdan alıpta gitmeyi düşünüyodum orda uğraşmayalım diye :26: Fotografımı falan çektirmeyi düşünüyodum burda vakit kaybı olmasın diye

Sağlık raporu 6 ay geçerli imiş. Biz de nasılsa nişanlım için alcaz benimkini de beraber alırız diye düşündüm. Fotoğrafı biz de önceden cekindik.

Kızlar
Madam coco da indirim varmış.

3 banyo havlusu
9 el yüz havlusu
2 küçük mutfak havlusu aldım.

Toplam 150 lira verdim.

Bir de mudodan banyo seti aldim. Sabunluk dis fircalik falan 4 parca 24 lira.

Back