• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

kızlar benm düğündennsona nişan tarihimde değişti bu seferde erkene alındı sinir krizi geçiriyorum tarihlerimi bilen hrkes aynı güne alıyo biz değişiyoruz mecburen bide akraba olunca offff :(

Kızlar bugün gelin ayakkabımı aldım. Düz beyaz sade bir şey :)
Kemal Tanca'dan aldım.

$6.jpg

kızlar siteye yeni girdim.ben de agustos geliniyim nasipse.şu yazılanları okuyunca kafayı yemek üzereyim.daha çeyiz olarak nerdeyse hiç bir şeyim yok.anadolu yakasında oturcaz.nerden nasıl aışveriş yapılır mobilyalar nerden alınır inanin hiç fikrim yok. ailem de uzakta.deneyimli olanlar lütfennn yardım edinnnn :(

Aa cok guzlms canm olur gayette guzl :) bn belki szn dugune ugramya glrm cnku bzde salonu nişanlımla gormdk kaynvalıdmlr dugune gtms ck gzl dmslrdı gormye bıgun glczde bklm oda snn dugn olur belkı :)

Gel canım gel görmüş olursun hem :) 7 Ağustos akşam 7 de başlayacak inşallah :)

kızlar benm düğündennsona nişan tarihimde değişti bu seferde erkene alındı sinir krizi geçiriyorum tarihlerimi bilen hrkes aynı güne alıyo biz değişiyoruz mecburen bide akraba olunca offff :(

canım neden hep siz taviz veriyosunuz ya onlar değişsin tarihlerini

Kızlar bugün gelin ayakkabımı aldım. Düz beyaz sade bir şey :)
Kemal Tanca'dan aldım.

Eki Görüntüle 997264

güle güle giy canımm

Hoş geldin canım. Neredensin?

Teşekkür ederim.

Sizce bu ayakkabıyı düğünden sonra nasıl nerede giyebilirim? Nasıl bir kıyafetin altına?

açık renk elbiselerin altına çok rahat giyebilirsin bende kendi ayakkabılarımı vitrinde saklayacağımmm çok heyecanlıyım :16:

sağol canım benim :16: Evet nasipse 4 ten devam edicez azalıyor çok şükürr her gece sevdicegimle uyumanın heyecanı var içimdekiii :16:

Ay evet artık sevdicekle uyuyacağız. :)

Kendime bir sürü iç çamaşırı gecelik pijama ev kıyafetleri almam lazım yeni yeni, seksilerinden.

Ay evet artık sevdicekle uyuyacağız. :)

Kendime bir sürü iç çamaşırı gecelik pijama ev kıyafetleri almam lazım yeni yeni, seksilerinden.

ay sorma canım yaa benimde o saydıklarından yok denecek kadar azzz :9: ev ve mutfak eşyalarından oralara gelemedim ama bugun bi tane aldım gösteremmiiii :52::52: $kisa-bihter-geceligi-001-018260-siyah-1-1.jpg bihter geceliğiii nasılll amaaa :52::52:

ay sorma canım yaa benimde o saydıklarından yok denecek kadar azzz :9: ev ve mutfak eşyalarından oralara gelemedim ama bugun bi tane aldım gösteremmiiii :52::52:Eki Görüntüle 999140 bihter geceliğiii nasılll amaaa :52::52:

Kız kocan kalpten gider mazallahh :46::46:

Bir de böyle ayna karşısında ateşli bir poz verdin mi Allah tutmayın enişteyi ondan sonra. :emir_bebek::emir_bebek:

Ben daha sade şeyleri seviyorum. Dur bir tanesinin fotoğrafını paylaşayım bulayım da.

Bunu aldım internetten.
Arkası da açık bele kadar.
Ama henüz göremedim, çünkü direk nişanlımın evine gitti.

$[img][5][1][900x1234].jpg

Back