Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa cok guzlms canm olur gayette guzl :) bn belki szn dugune ugramya glrm cnku bzde salonu nişanlımla gormdk kaynvalıdmlr dugune gtms ck gzl dmslrdı gormye bıgun glczde bklm oda snn dugn olur belkı :)
benimde 23 agustos :)
kızlar benm düğündennsona nişan tarihimde değişti bu seferde erkene alındı sinir krizi geçiriyorum tarihlerimi bilen hrkes aynı güne alıyo biz değişiyoruz mecburen bide akraba olunca offff
Kızlar bugün gelin ayakkabımı aldım. Düz beyaz sade bir şey :)
Kemal Tanca'dan aldım.
Eki Görüntüle 997264
10 ağustosta evleniyorum arkadaşlar ben de =)
canım neden hep siz taviz veriyosunuz ya onlar değişsin tarihlerini
güle güle giy canımm
Hoş geldin canım. Neredensin?
Teşekkür ederim.
Sizce bu ayakkabıyı düğünden sonra nasıl nerede giyebilirim? Nasıl bir kıyafetin altına?
açık renk elbiselerin altına çok rahat giyebilirsin bende kendi ayakkabılarımı vitrinde saklayacağımmm çok heyecanlıyım
seninkiler de çok güzel ama bayıldım.
4 aylardan gideceksin artık.
sağol canım benim Evet nasipse 4 ten devam edicez azalıyor çok şükürr her gece sevdicegimle uyumanın heyecanı var içimdekiii
Ay evet artık sevdicekle uyuyacağız. :)
Kendime bir sürü iç çamaşırı gecelik pijama ev kıyafetleri almam lazım yeni yeni, seksilerinden.
ay sorma canım yaa benimde o saydıklarından yok denecek kadar azzz ev ve mutfak eşyalarından oralara gelemedim ama bugun bi tane aldım gösteremmiiii Eki Görüntüle 999140 bihter geceliğiii nasılll amaaa
ay sorma canım yaa benimde o saydıklarından yok denecek kadar azzz ev ve mutfak eşyalarından oralara gelemedim ama bugun bi tane aldım gösteremmiiii Eki Görüntüle 999140 bihter geceliğiii nasılll amaaa