- 5 Haziran 2013
- 149
- 11
- 68
izmirin neresine gelin geliyosun şekerim :) Ben izmirdenim
gaziemir polis lojmanlarına gidiyorum canımm sen neresindesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirin neresine gelin geliyosun şekerim :) Ben izmirdenim
bende 2014 geliniyimmmmm 9 ağustosss
kızlar hosgeldinizzbende burdayım kızlarr izmire gelin giden var mı :)
kızlar hosgeldinizz
Tek başıma gidiyorum canım annemler pazar günü gelcek :) özel bi nişan alışverişi yapmadık bohça falan hazırlamayı düşünmüyorum bi de nişana daha zaman var :)
slm kızlarr nler yapıosunuzz cidacım hosgeldinnnnnnnnnnn bu ara herkes sevdiceklerine gidiorr bnada az kaldı cida sen bayagı birşeyleri halletmissin yaa ne güzell
baya ilerleme var harika
davetiyeni de merak ettim :)
ben de pazar bursadayım inşallah :)
Aminn canım hepimizi korusunnn Rabbim. İnşallah herşey çok güzel olur canım prens yol üstünde bi yerdeydi zaten gold ile aralarında çok mesafe yoktu :) ben gittim gördüm canım çok güzeldi beğendim ama ben açık hava olmasını istediğimden dolayı goldu tuttuk yoksa prensde çok iyiydi.
Ay canım öyle demelerini geçtim ben aynı güne tutma çabası nedir yer bulamadık diye bişey olmaz ki ankara çok büyük her kesiminde 10-15 tane düğünü salonu var nerdeyse onun derdi benimle inatlaşmak beni kızdırmak ama artık takmıyorum. Abimin eşi var mesela yengem onunla ben çok samimiydim abla kardeş gibiydik yengem onun arkasından konuşurdu o yengemın arkasından konuşurdu arada ben kalırdım nedense şimdi 2 sinin arasından su sızmıyor. Gelinlik provama gidicektik yengemle beraber aradı gelemiycegını söyledi facebookda kuzenım ne paylaşırsa beğenmeler felan... Çok iki yüzlü insanlar var öyle soguttularki kendilerinden canım... Allaha yakın bana uzak olsunlar bundan sonra diyorum
canım benim yaa benimde yengemin yiğeni benim düğün tarihime aldı düğün gününü düşünebiliyomusun aynı gün evleniyoruz o kadar zoruma gittiki anlatamam daha onun erkek arkadaşı oldugu ortaya çıkmadan ben nişanımı yaptım düşün yengemler sözünde nişanında defalarca demişler ceydanın düğün tarihine alma diye ama inat gibi neymiş yer yokmuş ta bilmem ne de o kadar sinirlendimki en yakın akrabamız amcam yengem yani bide ben uzak yere gelin gidiyorum onların mutlaka gelmesi lazım bursadaki düğüne ama canım amcam sağolsun bişey olurda düğün tarihin değişirse yinede onun düğününe gitmicem dedi biz kaç defa dedik diye yengemde tartışmış ailesiyle biz size kaç defa dedik diye ailece aralarında karar vermişler yiğeninin düğününe kimse gitmeyecek diye aklıma geldikçe çıldırır gibi oluyorum ama oh olsun ona
Ay canım aynı durumu yaşıyoruz seninle şuan çok iyi anlayabiliyorum seni gidip kızı gırtlaklayasın geliyor sanki bi kaç gün sonrasına alamıyorlar düğün tarıhlerını yer yok diye ay gitsinler 1-2 ay sonra yapsınlar kaççıyorlarmı sanki.... bahane canım bunların hepsi yer yokmuş muşda lafff...kıskançlığına bide çürük yumurtadan çıkarlarmış gibi çıkıyolar ortaya evlenicem diye... bizimkisi şu son 1 aydır görüşüyomuş çocukla bide düşün benim nişanım 2013 Nisanında yapıldı o aralar o erkek senin bu erkek benim takılıyordu günahı boynuna... Bakalım evlenip mutlu olabılceklermı böyle bi anda evlenerek... Oh olmuş sizinkinede çok iyi olmuş inş. hiç kimse gitmez herkez senin düğününde olur oda otursun tek başına
Canım ben Karşıyakada oturuyorm. Ama kırşehire gelin gideceğim Gaziemiri iyi bilirim orada çalıştım güzeldir. Hayırlı olsun canıımgaziemir polis lojmanlarına gidiyorum canımm sen neresindesin :)
afraa napıosunn ewi falan ne zaman ayarlıcanız siz daha biz balayını ayarlamadık yaa muhtesem olmasını istiorum bi kez olcak çünkü otel arastırmaktan o kadar yoruldukki :18: balayını ayarlasaydık diğerleri halledilir bakılır
kızlar biraz ağır konuşuyo gibi gelebiliriz ama gerçekten yaşamayan bilemiyo yaa 7 kat yabancı insanlar bile sizin düğün tarihiniz ne zaman o zamana çakışmayalım diyebiliyo insan onca söylemlere rağmen 2 ağustos alırmı düğün tarihini
bide ikimizde bursaya gelin gidiyoruz ama kendi kına düğünü köyde olucak bide diyolarmışki biz değiştircekmişiz düğün tarihimizii oldu dedim
Ayy ceydaa ben burda sinirlendim yaa. Ne demek çakışması. Benim kuzenimde yazın evleniyor hazirana aldılar. Böyle saygısızlık olurmu.
Aminn canım hepimizi korusunnn Rabbim. İnşallah herşey çok güzel olur canım prens yol üstünde bi yerdeydi zaten gold ile aralarında çok mesafe yoktu :) ben gittim gördüm canım çok güzeldi beğendim ama ben açık hava olmasını istediğimden dolayı goldu tuttuk yoksa prensde çok iyiydi.
16 ağustos tarihi kesinleşmiştir sevgili arkadaşlarım .. Kayınbabam onay vermiş =)
hoşbulcaz inşallah
kızlar davetiyemmmm kapak yukarı açılıyor. dediğim gibi çok ahım şahım bişeye bakmadım çünkü atılıyo davetiyeler buda bize uygun geldi 100 tanesi 38 tl şimdi içine yazacagımız yazıyı arıyorum
Eki Görüntüle 945081
kızlar biraz ağır konuşuyo gibi gelebiliriz ama gerçekten yaşamayan bilemiyo yaa 7 kat yabancı insanlar bile sizin düğün tarihiniz ne zaman o zamana çakışmayalım diyebiliyo insan onca söylemlere rağmen 2 ağustos alırmı düğün tarihini
bide ikimizde bursaya gelin gidiyoruz ama kendi kına düğünü köyde olucak bide diyolarmışki biz değiştircekmişiz düğün tarihimizii oldu dedim
İnşallah canım benim... Yok henüz konuşamadım kimseyle canım ama annemle konuşanlar kızmışlar yani ne bu acele ayıp etmişler diye.
davetiyem nasıl kızlarrr
bende iyiyim canım ya esyayı haziranda düşünüyorum gelinliğide haziranda diktiricem subatta ev ve beyaz esyayı ayarlıcaz Allah izin verirse insaAllah benim nişanlımda memur yıllık izin baya sıkıntı oluo subatta gidicez kalan iznini de düğünde kullanıcaz ben nöbet falan ayarlıom ama onda ole bişi yok o yuzden çogu seyi ben halledicem sanırım ( esyalarımızı nasıl bgenicez bilmıorum esya işi temmuza bile sarkabilir çünkü temmuzda ayrılısını yapıcak o izninde de esyayı hallederiz gelinliğimi kendim halledebilirim arkadasla kuzenle vs hem düğünde görsün istiom benii gelinlikle uzaktan düğün işleri ile ugrasmak cok zor ya ikimzde uzagız sadece aillelrimz aynı sehirde...[/QUOTE]Aysuncuummm iyiyimm balım sen napıyosun :) Nisanda gelinlik ev eşya olaylarımı bitireceğiz biz. Nişanlım askerden gelmiş oluyor memur birde göreve başlamadan izninde bütün herşeyi halletmeyi planlıyoruz kuzum. Balayıda Kapadokya olacak büyük ihtimalle onu da nişanlım bu hafta sonu ayarlayacak :) Balayına ben düğünden 2 gün sonra gitmeyi planlıyorum. Sen ne yapacaksın?
davetiyem nasıl kızlarrr