• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

valla pes yaa :20: tek ortak akrabamız amcamlar bizim hani var ama uzaktan akrabalar var onlar gitsin benim için önemli değil ama yengem amcam kuzenlerim gitmesin biz her düğünde birlikte oluruz. ilk duydugumda ben kıza dedim benle aynı tarihe almışsın diye facede yazmıs tarihini evet diyip sırıtmış bende yengemler benim dedim oda senin olsun dedi terbiyesiz evlenme meraklısı insan yengesini istemezmi düğününde al senin olsun dermi bnde dedim yengemlere ohh olsun:32:

Ayyy yuhhh yaniii aptal şeyy ... daha çok güzel iltifatlar etmek isterdim o kıza ama yeri değil şimdi ben kendı içimden ediyorum şuan:47: bide sırıtmış yüzsüz yüzsüz tut saçına yapış valla fesat şey nolcak sen iyi sabretmişsin canım o kızın laflarına ben olsam bilmiyorum yani demediğimi bırakmazdım üstüne gider yediği her haltı biliyosam ortaya çıkarırdım hepsını o zaman evlenbiliyomu bakalım :1: böyle fesat insanların sonu iyi olmuyo canım gördüm canlı örneklerını sen merak etme :)

gold açık alan mıydı :52: ben de açık alan istiyordum aslında hatta prensin de var açık alanı ama beğenmedim, salonu daha güzeldi.
neyse hayırlısı :) orda da mutlu olurum ki ben :16:

Salonu daha güzeldi prensin açık alandan :) Goldun hem kapalı alanları hem açık alanı teras katı vardı canım teras katının fiyatı daha pahalıydı aman açık hava olsun dedık 1 fazla daha verırız istediğimiz gibi olur dedik :) Senin en mutlu günün sevdiceğine kavusuyosun isterse köy düğünü olsun canım insan her yerde mutlu olur :)

yani bence de daha 1 aylık tanıştığın biriyle evlenmek istemek ve evlenmek için gün belirlemek biraz tuhaf geldi bana :53:

Bana hiç tuhaf gelmedi ne halt olduğunu biliyorum kuzenimin tabiii bişeylerinide duyup görmedim değil neyse canım günahı boynuna evlensin bakalım :)

cnm yakın zamanlarda ev almayı düşünüyorsanız bikac sene içinde alma ama bi 5yıl almıcaksanz al o zamana kadar eskir zaten bizim ev alma durumumuz var subatta ama cok borclu olucaz die ben biraz kiradamı otursak diye düşüncelerdeyim.ew almazsakta ben tamamını alıcam canım ya cok cooook hewesliyim içimde kalsın istemiyorum...bekleyememde ew almayııı:50:subat biran önce gelsin istiyorum yaaa dolu doluu günler bizi beklıo inşaALLAHHHHHH :34::16:

yakın bi zamanda alıcaz inşallah canım evlenmeden önce borç içinde olucaz bizde o yüzden evlenmeden alamayız benim merakım yok köşeye kendi evimize uygun yaptırmak istiyorum herşeyi ona çok hevesim var canım

Ayyy yuhhh yaniii aptal şeyy ... daha çok güzel iltifatlar etmek isterdim o kıza ama yeri değil şimdi ben kendı içimden ediyorum şuan:47: bide sırıtmış yüzsüz yüzsüz tut saçına yapış valla fesat şey nolcak sen iyi sabretmişsin canım o kızın laflarına ben olsam bilmiyorum yani demediğimi bırakmazdım üstüne gider yediği her haltı biliyosam ortaya çıkarırdım hepsını o zaman evlenbiliyomu bakalım :1: böyle fesat insanların sonu iyi olmuyo canım gördüm canlı örneklerını sen merak etme :)

boşver canım yaa Allah biliyo herkesi biz kendimize bakalım yolumuzu çizelim :16:

yakın bi zamanda alıcaz inşallah canım evlenmeden önce borç içinde olucaz bizde o yüzden evlenmeden alamayız benim merakım yok köşeye kendi evimize uygun yaptırmak istiyorum herşeyi ona çok hevesim var canım

canım alma o zaman yakın bi zamanda alıcakmıssınz nasılsa kendi evini döşe heves ettiğin gibii :16:

$1056900_1384558521805644_957476223_n.jpg
Vee kızlarrr ben ve nişanlım :nazar: Hem çok utanmış,hemde çok mutluydum.. :1:

maşallah canımmm çok yakışıyosunuzzz :16:

noldu resimlerimizimi atıyoz siteye yaaa öyle bi kararmı alındı :52:

Sağolasın canım benim :) Yok ben Aysuna demiştim fotoğraf koyamıyordum becerebilirsem koyucam diye nitekim yapabildim :) Koyun kızlar size en azından konuşurken gözümüzde canlanıyor :):1:

Sağolasın canım benim :) Yok ben Aysuna demiştim fotoğraf koyamıyordum becerebilirsem koyucam diye nitekim yapabildim :) Koyun kızlar size en azından konuşurken gözümüzde canlanıyor :):1:

HAKLISIN AMA BEN ŞU AN İŞ YERİNDEYİM BULURSAM KOYAYIM BAKİM :d

Back