• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

yeşilyurt elit kesime rağmen bi karşıyaka değil yine de yaa :) görümcem karşıyakada, benimde gönlüm daha çok o tarafta ama üçyolu da seviyorum artık bakalım kısmetimiz neresiysee :)) aylardır ev araştırmaktan da bi hal oldum :) izmir sonrası kırşehir'de senin için zor olmaz umarım izmir çok güzel çünkü :)

Karşıyaka başkadır başka.. hiç sorma hemde Karşıyakanın tam göbeğindeyim.. Kocaman bir yerden küçücük bebek bir şehire gideceğim canım. Aşk işte napalım :) Üçyol güzeldir değerlendirin kayınvalidemlere uzak olayım diyorsan geel karşıyaka :) eheheh :)

cnmmmmm bende seniii çook özledimmm :* neler aldın cnmmm ya merak ediorumm gecenlerde yine aldım demiştin foto koyyy :D

kendimi koysaam olmaz mıı :) yaa aysuun beceremiyorum ki denedim olmadı. Annem bıktı vallaha bu ne böyle heryer döküntü diyip duruyo :)

bende üzüldüm canım böyle bişey yapmasına. akrabalarınla konuştun mu bu konuyu nasıl yapıcaklarını. inşallah herşeyin çok güzel olur ve mutlu olursun

İnşallah canım benim... Yok henüz konuşamadım kimseyle canım ama annemle konuşanlar kızmışlar yani ne bu acele ayıp etmişler diye.

kendimi koysaam olmaz mıı :) yaa aysuun beceremiyorum ki denedim olmadı. Annem bıktı vallaha bu ne böyle heryer döküntü diyip duruyo :)
kendnide koy :D cnm ben bisey alamıom burdan hem çokkk pahalı hem çesit az bide 10 saat mesafe cok zor tasınıo emsanın sramik setini bgndm pembiş cok tatlı ama cok tencrem oldu hiç kücük aksesuarım yok henuz ankaradan alcam hepsiniii Allah nasip ederse inss:D

kendnide koy :D cnm ben bisey alamıom burdan hem çokkk pahalı hem çesit az bide 10 saat mesafe cok zor tasınıo emsanın sramik setini bgndm pembiş cok tatlı ama cok tencrem oldu hiç kücük aksesuarım yok henuz ankaradan alcam hepsiniii Allah nasip ederse inss:D

eğer becerebilirsem fotoğraf koymayı kendimi koyucam :) Alıyorum dediğime bak gereksiz şeyler alıyorum vallahi :) napiyim heves ediyoum suç mu :) seramiklerim varda yaa benim hiç tekstil ürünüm yok :) ne ihtiyacın var diye soranlara nevresim diyicem artıkk :) herkess soruyo vallahi:)

tuhaflar gerçekten. Rabbim böyle art niyetli insanların gözünden korusun sizi.
goldu bilmiyorum hiç canım. prense de annemle babam tesadüfen gitmişler. yolda giderken görmüşler bi uğrayıp soralım görelim falan diyerek girmişler beğenmişler. ben hiçbi yerde görmedim böyle ilgilenen, inşallah düğün günümüz de güzel olur :16:

Aminn canım hepimizi korusunnn Rabbim. İnşallah herşey çok güzel olur canım prens yol üstünde bi yerdeydi zaten gold ile aralarında çok mesafe yoktu :) ben gittim gördüm canım çok güzeldi beğendim ama ben açık hava olmasını istediğimden dolayı goldu tuttuk yoksa prensde çok iyiydi.

canım insanlar senin düğününe gidemeyeceklerse zaten ona göre ayarlarlar kendilerini. o neymiş öyle nikhlarını yapsınlar istediği yere tayinini ister öyl saçma şey mi olur. insan şunu diyebilir yer bulamadık salonlarda mecbur kaldık vs anlarsın bi nebze. aman kuzum üzücü bi durum ama herkesi vicdanıyla bırak üzme kendini

Ay canım öyle demelerini geçtim ben aynı güne tutma çabası nedir yer bulamadık diye bişey olmaz ki ankara çok büyük her kesiminde 10-15 tane düğünü salonu var nerdeyse onun derdi benimle inatlaşmak beni kızdırmak ama artık takmıyorum. Abimin eşi var mesela yengem onunla ben çok samimiydim abla kardeş gibiydik yengem onun arkasından konuşurdu o yengemın arkasından konuşurdu arada ben kalırdım nedense şimdi 2 sinin arasından su sızmıyor. Gelinlik provama gidicektik yengemle beraber aradı gelemiycegını söyledi facebookda kuzenım ne paylaşırsa beğenmeler felan... Çok iki yüzlü insanlar var öyle soguttularki kendilerinden canım... Allaha yakın bana uzak olsunlar bundan sonra diyorum

Son düzenleme:
eğer becerebilirsem fotoğraf koymayı kendimi koyucam :) Alıyorum dediğime bak gereksiz şeyler alıyorum vallahi :) napiyim heves ediyoum suç mu :) seramiklerim varda yaa benim hiç tekstil ürünüm yok :) ne ihtiyacın var diye soranlara nevresim diyicem artıkk :) herkess soruyo vallahi:)
bende nevresim alcam elektrkli ew aletlerim yok blendr robot fritoz ütü vs..salon takımı için nasıl bi örtü alsm ya

bende nevresim alcam elektrkli ew aletlerim yok blendr robot fritoz ütü vs..salon takımı için nasıl bi örtü alsm ya

o aletlerim bir kısmı var bende. Salon takımı içinn süper şeyler var hazır takımlarr çok hoş yaa bende almadım henüz ama

o aletlerim bir kısmı var bende. Salon takımı içinn süper şeyler var hazır takımlarr çok hoş yaa bende almadım henüz ama
ben subatta alıcm cnm işte onlarıda :D eksik hiç bitmıor kii bende hazır takım alcam o örtüleri örgü sewmıom :) perdeler nasıl olck onu hiç blmıommm store dusunuom mutfak için :)

ben subatta alıcm cnm işte onlarıda :D eksik hiç bitmıor kii bende hazır takım alcam o örtüleri örgü sewmıom :) perdeler nasıl olck onu hiç blmıommm store dusunuom mutfak için :)

Hazırlar daha güzeel örgüler ne öyle eskide kalmış :) eksiğim o kadar çok ki.. Mutfak için zebra düşünüyorum ben.

aramıza hoşgeldin canım benim düğünde senden 2 gün sonra:9: valla canım benim uyku setlerim var kayınvalidemde getirdi nişanda oyüzden almıcam başka ama geçen gün arkadaşım madame cocodan aldı nekadar kalitelidir fikrim yok ama fiyat olarak uygun yani.. ama ben olsam özdilekten şaşmazdım:30::12::31:

Teşekkür ederim tatlım ona da bakıp öyle karar vereyim o zaman :*

Back