cnmmmmm bende seniii çook özledimmm :* neler aldın cnmmm ya merak ediorumm gecenlerde yine aldım demiştin foto koyyyaysuuunnnn seni çook özledimmm <3 Bugün yine kendime çeyizcikler aldım ufak tefeeek :) Senn napıyosunn ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmmmm bende seniii çook özledimmm :* neler aldın cnmmm ya merak ediorumm gecenlerde yine aldım demiştin foto koyyyaysuuunnnn seni çook özledimmm <3 Bugün yine kendime çeyizcikler aldım ufak tefeeek :) Senn napıyosunn ?
yeşilyurt elit kesime rağmen bi karşıyaka değil yine de yaa :) görümcem karşıyakada, benimde gönlüm daha çok o tarafta ama üçyolu da seviyorum artık bakalım kısmetimiz neresiysee :)) aylardır ev araştırmaktan da bi hal oldum :) izmir sonrası kırşehir'de senin için zor olmaz umarım izmir çok güzel çünkü :)
cnmmmmm bende seniii çook özledimmm :* neler aldın cnmmm ya merak ediorumm gecenlerde yine aldım demiştin foto koyyy
bende üzüldüm canım böyle bişey yapmasına. akrabalarınla konuştun mu bu konuyu nasıl yapıcaklarını. inşallah herşeyin çok güzel olur ve mutlu olursun
kendnide koy cnm ben bisey alamıom burdan hem çokkk pahalı hem çesit az bide 10 saat mesafe cok zor tasınıo emsanın sramik setini bgndm pembiş cok tatlı ama cok tencrem oldu hiç kücük aksesuarım yok henuz ankaradan alcam hepsiniii Allah nasip ederse insskendimi koysaam olmaz mıı :) yaa aysuun beceremiyorum ki denedim olmadı. Annem bıktı vallaha bu ne böyle heryer döküntü diyip duruyo :)
kendnide koy cnm ben bisey alamıom burdan hem çokkk pahalı hem çesit az bide 10 saat mesafe cok zor tasınıo emsanın sramik setini bgndm pembiş cok tatlı ama cok tencrem oldu hiç kücük aksesuarım yok henuz ankaradan alcam hepsiniii Allah nasip ederse inss
tuhaflar gerçekten. Rabbim böyle art niyetli insanların gözünden korusun sizi.
goldu bilmiyorum hiç canım. prense de annemle babam tesadüfen gitmişler. yolda giderken görmüşler bi uğrayıp soralım görelim falan diyerek girmişler beğenmişler. ben hiçbi yerde görmedim böyle ilgilenen, inşallah düğün günümüz de güzel olur
canım insanlar senin düğününe gidemeyeceklerse zaten ona göre ayarlarlar kendilerini. o neymiş öyle nikhlarını yapsınlar istediği yere tayinini ister öyl saçma şey mi olur. insan şunu diyebilir yer bulamadık salonlarda mecbur kaldık vs anlarsın bi nebze. aman kuzum üzücü bi durum ama herkesi vicdanıyla bırak üzme kendini
bende nevresim alcam elektrkli ew aletlerim yok blendr robot fritoz ütü vs..salon takımı için nasıl bi örtü alsm yaeğer becerebilirsem fotoğraf koymayı kendimi koyucam :) Alıyorum dediğime bak gereksiz şeyler alıyorum vallahi :) napiyim heves ediyoum suç mu :) seramiklerim varda yaa benim hiç tekstil ürünüm yok :) ne ihtiyacın var diye soranlara nevresim diyicem artıkk :) herkess soruyo vallahi:)
bende nevresim alcam elektrkli ew aletlerim yok blendr robot fritoz ütü vs..salon takımı için nasıl bi örtü alsm ya
ben subatta alıcm cnm işte onlarıda eksik hiç bitmıor kii bende hazır takım alcam o örtüleri örgü sewmıom :) perdeler nasıl olck onu hiç blmıommm store dusunuom mutfak için :)o aletlerim bir kısmı var bende. Salon takımı içinn süper şeyler var hazır takımlarr çok hoş yaa bende almadım henüz ama
ben subatta alıcm cnm işte onlarıda eksik hiç bitmıor kii bende hazır takım alcam o örtüleri örgü sewmıom :) perdeler nasıl olck onu hiç blmıommm store dusunuom mutfak için :)
bnmde cok canım ya eksik ama zamanımzda war hazirandan sonra hız kazanırrHazırlar daha güzeel örgüler ne öyle eskide kalmış :) eksiğim o kadar çok ki.. Mutfak için zebra düşünüyorum ben.
aramıza hoşgeldin canım benim düğünde senden 2 gün sonra valla canım benim uyku setlerim var kayınvalidemde getirdi nişanda oyüzden almıcam başka ama geçen gün arkadaşım madame cocodan aldı nekadar kalitelidir fikrim yok ama fiyat olarak uygun yani.. ama ben olsam özdilekten şaşmazdım
Teşekkür ederim tatlım ona da bakıp öyle karar vereyim o zaman :*
Hoşgeldin canımm :)bende 2014 geliniyimmmmm 9 ağustosss
bnmde cok canım ya eksik ama zamanımzda war hazirandan sonra hız kazanırr
Hoşgeldin canımm :)
Sıkıntı stress ohh miss :)
16 ağustos tarihi kesinleşmiştir sevgili arkadaşlarım .. Kayınbabam onay vermiş =)